![]() |
|
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
tre sa fie omologate de comunitatea europeana ... adica CE... din cate ati vazut la tv cele omologate rar nu sunt bune.... traim in romania si ma asteptam la asa ceva... asa ca luativa dalea straineze sa nu aveti probeleme in plus sunt shi mai ieftine...
|
Intrebare?.........in mamaia ..sunt indicatoarele alea de viteza.....nu au camere sau ceva? nu?...ca nu vreau sa ma trezesc cu vreo amenda....
Azi mergeam spre Navodari...si am trecut...si aveam peste 120..nu am apucat sa ma uit ce scrie.Stiti careva?...au sau nu camere?.... |
stai linishtit k nu au camera...
si la viteza asta ti`a indicat ceva de genu: ">80" viteza mai mare de 80 :D |
Fuarte tare!!!!!...credeam ca au camere....phiu!!!!
e bine ca vezi ce abatere ai la vitezometru......mergi constant....si..vezi diferenta de viteza dintre cea de pe ceas si cea de pe afisaj...... |
nu sunt camere , am observat ca daca esti pe banda a 3 nu arata ce viteza a i si an mamaia este restrictie de viteza 70
|
nu faci treaba k nici alea nu prea afisheaza k`lumea ;)
|
daca treci invers nu afiseaza nimik :D ... am incercat eu :D
|
da si nici nu arata viteza cum trebuie cred ca si radarele sunt la fel
|
ei sunt legea ... asa iti zic ... adica acum sunt un fel de dumnezei ai shoselelor cred ei ...
|
Deci acu stim pe cine injuram cand folosim expresii de genu: "Dumnezeul mamii ei de groapa!!!" si cand il prindem pe strada dai ca a lasat sa se faca asa nenorocire pentru soferi :) :) :)
|
ia aruncatzi un ochi aici sa vedetzi ce era aseara la malibu ;)
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...531#post741531 merita :D |
Quote:
|
herghelia ca herghelia...da folia de pe usi capota si acoperis :-P ....a stricat frumusete de masina...kitch :cry:
|
nici mie nu prea imi place....da cika e o idee originala......adica sa nu fie uniform vopsita ...oricum ..daca mai sunt shia zia colo..ma duc sa le avd shi io
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning