![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
mai zii alceva, e vazut de mult,
lansarea oficiala a fost pe 13 aprilie daca vretzi venitzi cu cd sa vil trag :D |
nush da pt un logan...sa dai aproape 10000 d euro..masina romaneasca..t cam intzeapa inima :P ..
|
da dooms...ma refeream la masina pe care ai dori sa o cumperi!!!...in banii astia (daca tot vrei ceva nou) orienteaza-te spre o skoda fabia (aprox.8700 euro prima varianta) sau un renault clio symbol ( daca se mai gasesc)....insa in locul tau nu as scaote deloc din calcul SH!....RESPECT...indiferent de decizie....SUCCES;)
|
sau mai am eu o varianta 2006 noua cu 8200euro... VW si tot nu se compara
|
varianta ta e super, aici te sustin silviu, am vazut, si stiu despre ce e vorba
dak as vrea masina in banii astia, aia as lua-o fara reclama mascata, pe bune acum... |
Quote:
sh-ul e scos din calcul(SIGUR) |
Quote:
dar eu vreau sa dau ...... pentru ca cred ca e cea mai buna alegere... |
Quote:
|
Eu parca m-as fi orientat mai degraba catre un hyundai Accent sau peugeot 207, nu cred ca e mare diferenta la pret. La o adica, e bun si loganu da parca are toata lumea de acu si e prea banala...
|
Ti-au mai zis si baietii dar dami voie sai completez si sa iti zic si eu ce masina e Dulapul(loganul)1. la mana masina nu are tinuta de drum DELOC
2.e facuta atat de prost incat dupa jumatate de an sigur o sa ai primele pb cu tabla(aici ma refer la vopseaua care pur si simplu se duce si la rugina)Intereseazate si tu la mai multi cunoscuti si ai sa afli toate hibele acestei masini!Intradevar motorul ala 1.6 16v isi merita banii(o spun din propia exper) dar atat,nimic mai mult! 3.uitate ce pozitie de condus ai in masina asta si uitate de ex la un Cielo! Sper sa nu te superi k miam zis si eu parerea dar sfatul meu: mai bine iati un SH sau un Daewoo(cielo ,nubira) dak vrei masina noua!Dulapul e masina sa mergi cu familia la piata si inapoi,orice motor iai pune tot e.....Si tu nu cred k iti iei logan sa mergi cu el la pas si sa schimbi la 1500rpm!NU?!Oricare ar fi alegerea ta eu iti urez multa bafta!>>>DOOMS, |
Adevar spune si nicu (BMW 66 MON)...Dar iti spun si eu una dooms..(printre multe altele)...eu am avut o supernova pana acum 3 ani!!...bineinteles motor clio symbol alias motor solenta alias..motor logan!!!...era 1.4 8 valve..euro 2!!..masina a fost pe taxi (tata o conducea..mers super finutz..stie lumea)..insa pe la vreo 50-60 de mii motorul avea o bataie (sigur nu era din vreo pompa, transmisie..etc ca a fost in service)!!..pe la vreo 90 de mii am vanduto!...RESPECT inca o data decizia pe care o vei lua..insa iti amintesc ca motarele de pe LOGAN sunt facute la turci..ba mai nou..si la NOI in romania!...vrei dovezi concrete...intra pe DACIA CLUB!...acolo vei gasi tot...;)
|
eu am loganul de aproape 2 ani! nu am probleme cu vopseaua, nu am probleme cu rugina!! are 35 mii km si merge foarte bine!!! eu nu sunt fan dacia, dar sunt multumit de alegerea pe care am facut-o!! la motorul de 1,4 consum urban 7,5-8,5; extra 6-6,5 si nu merg foarte calm!!!
am luat masina second si pe langa pretul ei am mai bagat vreo 2000 euro in ea!! |
Quote:
Plus faptul k masina aia nu are tinuta de drum(nu poti so negi)si stai in ea k intr-un microbuz! Pot sa te intreb de ce ai bagat 2000 euro in ea dak are numai 35000km?(si mai esti si multumit de ea)??? Eu iti arat cielo 130.000km pe taxi din prima zi si mai mult de 500 de euro nu au intrat in ea!!!(SI CU ASTA AM ZIS TOT,CRED EU!MAI ARE ROST SA DISCUTAM PE MARGINEA ACESTEI AFIRMATII?)A si masina aia a vazut intoarceri si zona rosie mai mult decat ai vazut tu la filmuletele de pe net,te asigur!Si asta nu k as fi fan Daewoo,dar este pura si crunta realitate!Bafta!;) |
Bai bmw E21 :))...cant d fac la o liniutza...poate 2 ?! :P am auzit ca esti tare prin bc asta..frane d mana alea alea..hai sa starnesc oleak animalu' din tine :)))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning