![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Quote:
|
Quote:
|
Cand imi dai fleshuri ai grija sa nu-mi pui si farurile in brate.Esti incepator si nu e bine sa faci prea multe de odata la volan.:lol::lol::lol: P.s.Sper ca ai priceput faza cu 'farurile in brate'.:lol:
|
Quote:
|
doar o capota, un volan:)) mici cadouri:)) (joke)
|
Oare daca intra in mine..... ce se intampla?:lol::lol::lol: Unde ai RCA? :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vine la mine: Pol-Unde va grabeati asa? Eu-La un majorat:D Pol-Actele Eu-ok ii dau actele pleaca,cel din range se da jos surpriza era in uniforma de politist.se uraca inapoi si pleaca Vine inapoi Pol-Bauturi alcoolice ati aconsumat? Eu-Nu Pol-suflati pana se stinge beculetu Rezultatul.0.00 Pol-aveti noroc Eu-de ce? Pol-Nu am treaba cu viteza Eu-pot pleca? Pol-stiti ca nu aveti un bec nu? Eu- NU! Pol- Coborati sa vedeti Cobor eu ma uit:-? da asai nam ii dau in pumn isi revine Eu-Gata Pol-Prea tarziu deja am facut procesul verbal Eu-:| Pol:certificatu ramane la mine,amenda e de 134 lei,va duce-ti la rar sus va pun baietii o stamplia si va luat certificatu inapoi. Asa am ramas eu fara certificat:)) |
si nimic ai stat?:)) nu tu domle sa vezi nimic??
|
Quote:
|
ala-i perversul de pe bacau.. vezi daca i-ai zis ca te duci la majorat ce-o zis gata e al nostru numai ca ,cu alcool nu viteza nu hai cu becu :))=))
|
Quote:
Sus la rar adica unde ?D-zeu stie si dupa ce trebuie sa fac?Am nevoie urgent de certificat inapoi plec la piatra si vin in 2012... pe 1 ianuarie imi expira dovada |
Quote:
uhm:-/parca nu se lua certificatu ca nu ai lumini. Eu am patit asta vara ceva asemanator, m'au prins la 2 dimineata in fata casei de cultura cu un singur bec pe faza scurta, naveam nici un bec care sa nu fie ars pe pozitii, si 2 stopuri arse , dar cu putin jucat teatru (am suportat umilintele lor) am scapat de amenda. Imi ziceau ceva de genu 5 milioane amenda ?:)) greu de crezut. Zii si tu ca esti sarac si ca nu e masina ta, te bate tati , etc:)) Mie'mi merge de fiecare data. |
Quote:
Eu:doamna ati intrat in mine Ea:nu cred EU::| doamna si bara mea asa era ? Ea: DA! EU: si portiera dumneavostra? Ea:O portiera mea Eu:si cum facem? Ea: Pentru o zgarietura nu iti dau asigurarea(imi vorbea de sus avea jetta) Eu:Am inceput sa fac spume:)) Ea:Ei mare chestie o zgarietura nici nu te-am simtit:| (la mn in masina ziceai cai cutremur cum m-a zdruncinat) Eu: Am inceput sa ii zic vro 15:)) Ea: Acolo unde erai tu nu aveai voie sa parchezi.( nu e nici un semn care sa interzica stationarea,oprirea Intre timp a venit si tata si mi-a dat 200 lei sa-mi vopsesc bara si sa-mi repar senzoru..Happy end:) |
Si cand te gandesti ca nu ai nici o luna de cand esti "sofer" :lol:
|
e blestemata masina :))
|
Dao la vrajitoare sa o arda :D Nu pre e de ras dar se pare ca ai ghinion mare cu ea , mai bine vindeo cat mai repede
|
Quote:
|
Inainte sa iei masina aveai atat de multe ghinioane? :)):))
|
Quote:
Sincer chiar m-am gandit sa ma duc cu masina la popa 8-) Azi mi-am pus bass=P~ |
pasare ar trebui sa faci "jurnalul incepatorului":))(mai povestim si noi intamplari comice:))sau mai putin comice:))) si sa povestesti toate intamplarile:)) nu stiu cum de esti atat de "norocos":))=)) nu e prea de ras dar ma amuza faptul ca la tine totul e asa rapid:))=))
|
Quote:
PS: Roata nu mai scartaie(s-a reparat singura) Abs-ul incepe sa mearga ,senzorul si-a revenit si el totul merge asa cum ar trebui:X Se pare ca MOS CRACIUN chiar exista |
sa stii ca o slujba de "exorcizare" nu strica:)) cine stie ce demon de racer iese din ea:))=)) si poate iti merge mai bine;):)
|
Are nume predestinat PAsare ....mai era unu care avea numai probleme akm e cam mos ...
lumea ii zice Sageata :)) |
Quote:
|
Quote:
Golfu il vroiam eu dar nu aveam permis atunci>:) |
Quote:
|
Quote:
|
Ca si cum ai spune 'masina e ca noua,nu a avut decat o dauna totala'.:lol:
|
cred ca cel mai bun la descantece e tot sageata poate va adunati toti in hala faceti un cerc si pe pasare in mijloc si incepeti :))=)) un ritual :)):lol:
|
:)):)):))=)))...Numai oameni nebuni pe forumu asta :)))
|
:))Am ramas fara motorina\:D/
|
Suna-l pe sageata,'vaca' lui are plinul tot timpul.Daca nu raspunde,incearca la vagonul deraiat langa politie.Poate a mai lasat ceva grame.:punch:
|
Quote:
PS: certificatul nu a ajuns inca este la "Domnul" Bujor |
N-a ramas nimic, l-au curatat aia de la GFR complet :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ai grija cu politia din Neamt,aia nu prea stiu de gluma.:shock:
|
Quote:
La folii ma poate fte ca nu am omologarea (geamurile sunt omologate dar nu gasesc chitanta si certificatu ala) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning