![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
motociclistul mort si pasagera nush .. oricum in stare grava era din cate am inteles ...
|
azi in ingroapa pe kleo...motociclistu mort in tabara la navodari ..doamne fereste
Nu mai zic de inconstiente unora...din cauza lu un "nene" care vroia sa vireze stanga la bavaria ceilalti nu au fost atenti si rezultatu.....25 de raniti!!! din care vro 5 grav |
42 de raniti din care 5 copii...4 internati in spital si un mort...accidentul cu cele mai multe victime in cta in ultimii 10 ani...produs azi in jurul orei 12 pe drumul DN2A constanta-ovidiu... Asta se intampla cand vrei sa faci pe viteazu la volan...:???:
|
nu mai scrie nimic
|
Quote:
Prietene esti slab informat sau ai trecut degeaba pe acolo .... Microbuzul circula regulamentar NU PE CONTRA SENS.... |
Si mortu e din microbuz banuiesc ...daca era ala cu q7 macar ziceai ca si`a facuto cu mana lui ...da daca nu e ala ....pacat! ...sa mori asa nevinovat pt un bou! Si bat pariu ca ala cu q7 nu face nici macar o luna de parnaie! Daca as fi fost ruda cu victima cu siguranta as fi cautat razbunare! Daca o fi vreunu ...acuma am citit ca de fapt nu ar fi nici un mort
|
79BYG - nu suntem prieteni. a fost o greseala de exprimare - din sens opus. multumit ?
|
skyppy eu din cate stiu un megan a intrat in q7 si l`a aruncat pe contrasens in microbuz ....si dupa asta inca un megan si un spark parca ...si`au amestecat si ei fiarele acolo ....neatentia
|
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...stanta-si.html
Mult prea urat! Sa nu le iei gatu la toti care taie linia continua sau intorc unde ii doare sufletu... Mi-as fi dorit sa fi fost un tir in locul Meganului si un tir in locul microbuzului, sa fi vazut atunci ce patzea idiotul cu tot cu masina lui de k k t... |
Quote:
|
pe autostrada cand vii de la buc la cta ....http://www.protv.ro/stiri/exclusiv-p...-soarelui.html
...si a mai fost un accident cu un taxiu care a intors pe linia continua si a intrat tiru in el ...da nu il gasesc ... |
Quote:
.... " DOMNU Skyppy " ----- Multumit ??? |
deja ma iei in balon. nu am zis ca am pretentia sa fiu numit domn. doar sa vb fara „flame“ - uri
|
In seara asta la spitalul judetean in ford si cu un matiz au avut ceva de impartit drept urmare matizul avea fata distrusa iar Fordul usa stanga spate aripa si puntea distruse.
|
cel mai grav accident din constanta in ultimii ani . din nou inconstienta la volan , vointa de a te da mare in fata logodnicei , prietenei ucide si din cauza unei inconstiente a soferului mor si alti oameni nevinovati ...pacat de restul care nu aveau nici o vina ..oi fi putin morbid da singuru care merita sa moara e soferu passatului care a provocat accidentul ...pacat ...5 morti si 4 raniti un bilant tragic
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...i-ani-din.html |
| All times are GMT +2. The time now is 11:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning