Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

ovidiu89 22-08-08 02:29

Re: Club CIELO

eu stiu ca diametru e 16.5.Iar in legatura cu mufele nu ai ce sa modifici pentru ca nu au cine stie ce sistem dificil de prins...pui papuci la cablurile de semnal asta in caz ca nu au si gata...in 1min nu ai ce face

ArCaDa 22-08-08 02:57

Am inteles...mersi mult...sper sa se simta diferenta cu boxele astea tinand cont ca si mp3 esti un Blaukpunkt, pe fata inca nu ma bag ca am mici retineri la cum sunt bagate ele pe acolo.... mersi inca o data..bafta!!:-P

BOLnavu 22-08-08 10:24

in princiupiu iti intra de 16 dar mufa tre sa o tai si sa ii pui tu 2 papuci(1 mare 1mic) daca nu ma insel sau 2 mari
la inst trasa din fabrica e o mufa groasa care are un papuc vercical iar celalalt orizontal ( |- )

ArCaDa 22-08-08 13:02

Pai si nu imi intra pana la urma de 16.5 ? ca nu vreau sa ma apuc sa decupez pe acolo,vreau sa iau ceva sa intre la fix in locul celei vechi, la mufa nush...o sa o scot de acolo sa vad cum vine...sper sa nu mai trebuiasca sa tai nici o mufa....sa mearga direct...ca si la casetofon de nu m-am chinuit ca era prost facut desenu dupa cel din fabrica...si a fost cam incurcatura pe acolo....:D

ovidiu89 22-08-08 13:19

iti spun sigur ca diametru boxelor de pe spate e 16,5...iar cu papucii e exact cum zice bolnavu

ArCaDa 22-08-08 13:25

Am inteles!! mersi baieti, acum mai trebuie doar sa achizitionez boxele si sa le montez:P

ArCaDa 23-08-08 00:23

Scuze ca poluez topicu cu intrebari prostesti...da cum mama lor scot boxele din spate...ca am tras de plasticu ala nimic..am impins de ele...nici nu se misca....ca am cumparat boxele astazi si maine sunt chitit sa le pun...si app de prindere , este prin papuci...:P tanks!!

D o n n 23-08-08 01:10

baga-te in portbagaj si sub boxe, de fapt langa magnetul celorlate care le ai puse sunt 3 suruburi..la mine sunt 3 piulite de plastic tare....asa ca bafta le vezi tu sigur ...;) dupa ce le dai jos desfaci plasa de la suportul de boxe si sunt prinse in 4 suruburi boxele acolo:D

BOLnavu 23-08-08 01:50

daca nu sti mai bine nu te apuci eu iti recomand sa te duci la cineva care stie dar tu nu ai carnet...unde sa te duci incearca,rupe,sparge ca si asa ai luat altele:lol:

ArCaDa 23-08-08 02:19

Nu e problema de dus....ca daca e chem...:))) ,si cred ca maine ma bag....nu mi se pare mare inginerie...(asa inveti),chestia e ca nu stiam cum se scot ca am fost in seara asta si m-am uitat la ea si na becu din portbagaj bate foarte tare:))) si nu am vazut mare lucru..si dasta m-am hotarat sa intreb aici sa nu ma apuc maine sa ii dau ciocane sa iasa:))

BOLnavu 23-08-08 02:23

un montaj de boxe te costa 30lei daca te simti in stare...bafta!

ArCaDa 23-08-08 02:26

Quote:

Originally Posted by BOLnavu (Post 1710729)
un montaj de boxe te costa 30lei daca te simti in stare...bafta!

Eu ma bag la ele sper sa ma descurc daca nu...suna un prieten...si s'a rezolvat..:P

BOLnavu 23-08-08 02:27

cum zici tu bafta la lucru!

D o n n 23-08-08 16:46

bolnavu...eu la mine am facut totul inclusiv si motorul si tot ce tine de mecanica masina la mine ce s-a facut in service, schimbarea telescoapelor si franele pe fata complet, restu am facut eu si uite ca nu am stricat nimic si nici nu s-a stricat nimic din ce am facut. ce e asa mare inginerie sa desfaci niste boxe? totusi nu e mertz...e cielo....varianta mai buna a dacie. ma refer ca aproape oricine care are ceva habar de masini o desface complet...fara probleme

Snapy_xxl 23-08-08 17:21

O pagina intreaga pt un *** de subiect. Sunt nenumarate topicuri cu aceiasi discutie dar numeni nu vrea sa inteleaga.

Donn: vb serios acum, data viitoare iti dau infraction daca mai scrii in halul asta. Nu este prima oara cand iti zic. Considera mesajul asta ca pe un ultim avertisment....

All times are GMT +2. The time now is 05:44.

- Copyright 2026 4Tuning