![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
6 Attachment(s)
am incercat eu ceva,sper sa-ti placa.le-am facut seara pe la vreo 2,asa ca poate nu prea am fost atent la unele detali........:D
|
Multam fain Caline,mare domn
|
cu mare placere!sa ai noroc de matza!:D
|
1 Attachment(s)
vreau si eu loganu asta....preparat de voi ! ;)
|
deja e "tunat" ce sa ii mai facem ? ps..pune poze mai bune...facute cu o camera cu ceva ca astea nu prea sunt de tunat....au purici..dak ma intelegi..
|
Pai nu am aut timp sa ii fac..e facut de telu lu vare-miu Nokia...:-@
si vreau virtual..cum ar iesi !:lol: |
Quote:
|
nu...a lui vare-miu !dice ?
|
Quote:
|
bai fratilor ce se intampla ?nu pot sa uploadez nici o poza.am facut ceva pt pumaovi,si nu pot uploada nici macar o poza.
|
4 Attachment(s)
Salutare salutare vreau sa achizitionez un BMW identic cu cel din poze si as vrea sa vad cam ce potential are tat interior cat si exterior pt ca nu am vazut breku'ri tuning alte poze nu am cu interioru daca voi face rost le voi pune ,m-ar interesa ceva simplu si cu bun gust
|
Daca nu detii masina asta, nu va fi modificata !
NEW RULE: orice mesaj care contine poze modificate cu alte masini, in afara celor ale userilor forumului, va fi sters, iar cel care posteaza va primi infractiune. Daca vreti sa modificati niste poze luate de pe net, nu le postati pe topicu' asta ! |
gabi iti dai seama k trebe sa zici asta dupa fiecare post k sa vada cei kre intra p topic nu!? :lol:
|
Nu o s-o zic dupa fiecare post. Cui ii e lene sa citeasca, o sa suporte consecintele. Eu m-am saturat in, cel putin, ultimele 10 pagini, sa-mi racesc "gura" cu aceleasi replici de fiecare data !
|
2 Attachment(s)
niste genti si geamuri negre imi puneti si mie sa vad sa vad cum vin please am mai postat eu dar nu ma bagat nimeni in seama
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
- Copyright 2026 4Tuning