Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B 65 LAF (rosu) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/44326-e30-65-laf-rosu.html)

LAFv8 10-11-09 22:48

Re: E30 - B 65 LAF (rosu)

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 2796114)
1.8 m10

m10 iti pun tie mariane pe pisica daca vrei, ca sa ai inima de urs pura:lol:)))))

syl_325 11-11-09 20:18

FORTZA LAF-ULE!!!!!daca iese ce zici u o sa fie drac rau.sunt tare nerabdator sa vad cum o sa fie.multa bafta si forta de munca.

LAFv8 11-11-09 22:44

A N U N T.apelez la voi prieteni colegi etc etc.marti seara ni-sa intamplat o prob la garaJ.deci marti seara mi-sa spart garajul de niste anume hoti,mi-sa furat supercharged 2 leptopuri un stand alone(dictator) dupe o honda,si mai multe casetofoane dupe masinile clientiilor.va rog daca cineva are contact cu acesti infractori ,sa ma contactati si pe mine sunt recunoscator.sigur PAXTONU tr sa ajunga tot la cunoscatori ca altceva nu au ce face cu el eu unu nu mai stiu la altcineva paxton ca asta deci va rog frms daca cineva ia vreo legatura sa ma ajute si pe mine.multumesc.

jakal 11-11-09 23:01

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 2800229)
A N U N T.apelez la voi prieteni colegi etc etc.marti seara ni-sa intamplat o prob la garaJ.deci marti seara mi-sa spart garajul de niste anume hoti,mi-sa furat supercharged 2 leptopuri un stand alone(dictator) dupe o honda,si mai multe casetofoane dupe masinile clientiilor.va rog daca cineva are contact cu acesti infractori ,sa ma contactati si pe mine sunt recunoscator.sigur PAXTONU tr sa ajunga tot la cunoscatori ca altceva nu au ce face cu el eu unu nu mai stiu la altcineva paxton ca asta deci va rog frms daca cineva ia vreo legatura sa ma ajute si pe mine.multumesc.

BA ESTI NEBUN?????...nu ai si tu un paznic acolo?.....
sa-mi bag pwla.....:(......

acum depinde de prieteni adevarati care ii ai...lumea se vinde in ziua de azi si pe o paine....nu ma refer la cei care lucreaza la tine....ci la cei care afla ceva...

nasol...imi pare rau.....

negoitacata 11-11-09 23:01

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 2800229)

Ce oamenii...defapt asta e tara in care traim

gigcutzu 11-11-09 23:11

Vai...impuscati trebuiesc....fura frate de la unul care tot ce are este pe nedrept..nu de la unul ca LAF....bai foamea asta e nesimtita....fii si tu cu ea...da nu cu un om care nu merita.....si care munceste pt ce are...

Provenzano 11-11-09 23:49

au fost tot Unii care Cunosc Fenomenul.ai grija.

Razvan_MFV 12-11-09 09:08

eu zic ca-i gasesti pt ca n-au ce face cu paxton si cu stand alone decat sa le dea tot la cunoscatori si atunci probabil ca se toarna singuri.
sa fii hot e una, da` sa fii hot prost e mai nasol.
bafta

Marian_nebunu 12-11-09 09:15

iti dau eu un sfat,;) daca ai prieteni care stii ca se mai ocupa cu asa ceva;) dale o mica atentie,punei sa se intereseze ei de asa ceva,si vei afla:)

RAZvan15 12-11-09 09:40

cred ar fi bine sa pui niste anunturi pe net cum ca, cumperi....ce ti sa furat....poate ii agatzi asa. eventual cu alt nick ... si sa te plimbi duminica prin targ

EvLSant0S 12-11-09 12:21

cata minte sa ai sa pui paxtonu de vanzare pe net ? :)
dupa ce l-ai furat?
nu cred ca sunt CHIAR atat de prosti ...

RAZvan15 12-11-09 13:00

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 2801154)
cata minte sa ai sa pui paxtonu de vanzare pe net ? :)
dupa ce l-ai furat?
nu cred ca sunt CHIAR atat de prosti ...

nu e imposibil sa nu stie ce au furat acolo.. am niste exemple de ramai uluit .. in fine, sper si cred ca o sa ii gaseasca

E30_Power 12-11-09 14:18

Doamne:O:O:O Frate..... Traim in Romania Dani:( capul sus....

Singura idee care imi trece prin cap....este urmatoarea...dupa ce au furat....e si normal sa le vanda....unde nu se poate stii...dar e simplu....ca tot cineva cunoscator o sa cumpere si asa se ajunge din vorba in vorba:( Imi pare foarte rau...stiu ca nu le am cu astea dar amprente ceva nimic nu s-a gasit:(???? Sper din tot sufletul sa se rezolve toata treaba asta nasoala:(

Singurele anunturi sunt de la voi...momentan nimic....

zN3u 12-11-09 17:04

camera video de la ceva magazin pana mea ceva curte nimic ? sa luati casetele sa va uitati

Marian_nebunu 12-11-09 17:26

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 2801831)
camera video de la ceva magazin pana mea ceva curte nimic ? sa luati casetele sa va uitati

unde te crezi frate in start trek ????

All times are GMT +2. The time now is 09:23.

- Copyright 2026 4Tuning