![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
2 Attachment(s)
Teaser :pelvic_th
Liviule, tu o sti deja 8) . |
Quote:
|
Claudiu, pentru Kentu' ala, sincer, te urasc! :lol:
E superb, am vazut pozele de pe Daciaclub :oops: |
8 Attachment(s)
:-) ))))
Pai in cazul asta.. hai sa o prezint si aici : Este pe cat se poate de originala, vopseaua, manere de coarne, saua, angrenajele, cauciucurile, absolut tot...mai putin axul rotii spate, spitele, camerele si brida aia de la frana. Am luat-o in casa.. si am desfacut-o din toate bucatelele... curatat, degresat, uns, montat la loc... :-) Mai trebuie sa ii montez lantul, care si acesta este al ei, de fabrica, si sa vorbesc cu baiatul de la care am luat-o sa-l intreb de cric.. |
E clar... acum pot sa tip in gura mare fara sa ma creada nimeni nebun...
TE URASC:(( si te invidiez totodata.... Caut de vreo 2 luni unul cat mai original (chiar daca necesita restaurare dar sa fie complet) si la un pret ok... si gasesc doar avioane... de curiozitate... lasa-mi si mie un PM cu cat a costat... daca nu e prea secret:P Una peste alta.. felicitari si sa-l stapanesti sanatos... |
1 Attachment(s)
Pun si eu o poza cu bicla. E aproape gata. Urmeaza foi doval biopace si e pregatita de sezon
|
9 Attachment(s)
De vanzare ! 600 lei 0762870643, de preferat dupa ora 13 |
Careva din Bucuresti dispus la niste ture in forja pe velodromul Dinamo ? :lol: (cojones needed) 8)
http://ciclist.files.wordpress.com/2...-bucuresti.jpg Video si poveste : Velodromul Dinamo – „Magia ovalului” |
Ultima oara cand am fost pe acel velodrom era intr-o stare foarte proasta.. plin de gropi si toate cele..
|
20 Attachment(s)
Achizitie noua..
EXTE Race Limited Edition 2013 Black Basterd designed in Germany - cadru Lite Aluminium 7005 - furca SR SunTour XCM v3 reglabila - echipament Shimano Altus - pedalier SR SunTour XCT v3 - schimbatoare viteze Shimano Altus megadrive made in Malaysia - sistem franare pe discuri fata-spate TekTro i0 - jante duble Exte Alloy - butuci Formula Protection M-am interesat pe net..noua ar fi pe la 800 de euro.. Pret de achizitie 200 lei..:lol: atat ca nu are roata pe fata..trebuie sa-i fac..:rolleyes2 ..sa-i schimb lantul...si mai multe nebunii. Nu e uzata, e mai mult statuta.. asta ma bucura :D |
Fara roata pe fata, pret mic.. E furata;)
Sa te bucuri de ea! :-) |
Si-a montat cineva Gps Tracker pe bike ?..si la ce pret s-ar gasi. :lol:
|
chiar nu a avut/are nimeni ?? :?:
|
Quote:
|
20 Attachment(s)
Va prezint si eu MTB-ul meu din 2008 pe care l-am reconditionat.
Piese schimbate: - janta spate - cauciucuri - camere - intinzator - sa - saboti - manere schimbatoare - cablu frana - cabluri schimbatoare - camasi(frana+schimbatoare) + vopseaua |
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning