![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
In primul rand... daca am dispune toti de bani si timp ...cred ca am merge oriunde ...Roman.. Bicaz.. Bucuresti ..Turcia... Afganistan.
Sunt oameni care mai au acasa familie ,copii sau mai si muncesc si nu prea le mai arde de plimbari. E foarte greu(desi nu pare) sa imobilizezi atatia oameni sa faca un lucru la comun indiferent de club ca la urma urmei aici vorbim de COMUNITATE nu de cluburi! Si aici ma refer la faptul ca in aceasta comunitate oricat de mult ne`am stradui noi nu am putea sa facem ceva calumea deoarece suntem in stadiul in care nici macar nu ne cunoastem intre noi. Brusc de la o saptamana la alta apar persoane pe care nu le`ai vazut in viata ta ,care nici macar nu vor sa aiba o discutie la gramada sau alte chestii. Si aici iti pot da un exemplu concret baiatul cu bora care in paginile anterioare cand lumea l`a pus sa-si justifice afirmatiile a inceput cu figuri si injurii. Sunt fel si fel de oameni..fel si fel de caractere.Un alt exemplu ar fi si cel dat de ThunderRa cu pustiu cu dacia (pe care sincer nici nu`l cunosc). Haideti sa fim mai calmi ...sa analizam mai mult situatia si dupa sa tragem concluzii sau sa ne apucam sa ne certam ca`n epoca de piatra! :D |
Quote:
|
Quote:
|
:lol:nu stiu dar suna frumos, tare.:lol:
|
Quote:
Aici ai dreptate. Si eu vin la intalniri ,dar nu ma stiu cu toti ...:D |
Ati luat-o razna ! Ia zicetzi si mie cat trebuie sa incarce o masina ? ( Voltzi )
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare baieti !
Sunt din Piatra , locuiesc in bucuresti ! Mi-am luat un golf 3 in 2 portiere sa il tunez...si acum e cam criza... vreau sa il fac beton !! ;) Acum sa strang ceva banisori si sa mai iau de pe la voi ceva ideei |
Bun venit pe forum ;)
|
Cea mai mica masina din lume :) https://www.youtube.com/watch?v=dJfSS...eature=channel
|
Quote:
Ataseaza si tu niste poze cu golfu sa il vedem si noi:D |
Normal e ca in baterie sa ai in jur de 12....12.3 cam asa...iar cand esti la relanti undeva 14...daca mai ai si alti consumatori aprinsi ajungi undeva la 13.5...vorbesc din masuratori recente facute la borne ;) Cel putin in cazul fiatului meu...cifrele difera putin de la masina la masina dar nu cred ca foarte mult.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning