Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

EaGle 20-06-07 15:27

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BiG-Q (Post 957791)
am zis ca nu pun da fie ...incercati sa dati comentarii pe masina si in limita bunului simt va rog

ps : jentile sunt modificate tot de mine

mai bine modificai decat jentiile..ai greseli mari la parbriz si in intern...in rest..e prea simplu...

commentati si S5-ul meu

BiG-Q 20-06-07 15:31

la parbriz am dat io contrast mai mic da nu prea mia iesit se vede ..e asta e ..life goes around ...alta la lucru :D

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 957893)
mai bine modificai decat jentiile..ai greseli mari la parbriz si in intern...in rest..e prea simplu...

commentati si S5-ul meu

o masina ca sa fie modificata frumos nu e neaparat nevoie sa aiba toate puse pe ea ..cum se zicea pe aici calitate nu cantitate:D

EaGle 20-06-07 16:28

Quote:

Originally Posted by BiG-Q (Post 957905)
la parbriz am dat io contrast mai mic da nu prea mia iesit se vede ..e asta e ..life goes around ...alta la lucru :D

o masina ca sa fie modificata frumos nu e neaparat nevoie sa aiba toate puse pe ea ..cum se zicea pe aici calitate nu cantitate:D

da omule..atunci in 10 min fac si yo un paintjob si modific un pic jentile...si uitate mai bine la mashina ta..ti se pare ke e de calitate? ..mie nu imi place sa ofensez..am dat un comentariu..dak nu accepti macar abtzinete..scz d off-topic
aic keemo:ideea e misto dar culoarea nu e destul de reala si ai grija la selecti..hai k vad k esti pe strada buna..

Lukian_XXX 20-06-07 16:39

2 Attachment(s)
Numa jentile nu le comentati...

BiG-Q 20-06-07 16:45

carbonu de jos de la spoiler mi se pare prea deschis ...trebuia un pic mai negru ,,, alea cu tokyohomo sau ce scri de la jenti nu isi au rostu zic io ca nu e o masina de expozitie fiin in aer liber parcata ,, prag blur iar prizele de aer prea dintr-o bucata adik doar negru trebuiia facut ceva la ele un brush cu opacyty 30 ..pe margini ..in rest frumoasa:D

keemo 20-06-07 16:51

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX (Post 958047)

pleoape si spoiler fata fara reflexii ...in rest imi place...arata destul de bine

no limits design 20-06-07 18:16

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX (Post 958047)

mda.......imi place mashina da in realitate nu exista nici o umbra sub chestia aia pe care sta masina .........bafta

EaGle 20-06-07 21:25

niste commenturi pt S5-ul meu din pagina anterioara???

keemo 20-06-07 21:41

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 958466)

pragul e cam ciudat nush ce sa spun ...masina arata bine imi place... :D ce fel de carbon folosesti k vad k ti-a iesit jale dak e imi dai un pm si atasezi Fibra de carbon p care o folosesti ..doar dak vrei...

Trickz 20-06-07 21:49

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 958466)

tevile de la intercooler blurry(cel putin aia de sub advan), cea de sub nismo prea clara, comparativ cu intercooler si cealalta teava. bara e de la o masina de jucarie. de aceea se observa plasa fake. ai pus intercoolerul peste plasa si atat. se vede extrem de zob vechea plasa-negru-intercooler. grila originala audi se termina in...plasticul de la bara. bara e roz, masina e portocalie. selectii urate. ''robocar'' pus urat. pragul neterminat(aproape de roata spate) si e roz. apreciez faptul ca pt a nu schimba culoarea ai preferat sa faci si bara spate roz. priza de aer de pe lateral cam fake. mai incearca.

SatanaVeX 21-06-07 02:41

2 Attachment(s)
un bmw .... nui reusit da ca si idee ce ziceti ?

2fast4u_DK 21-06-07 09:38

2 Attachment(s)
Mie imi place :D numa k jantele park arata ciudat :D si pamantu acolo jos park lai intins :D in rest imi place ;)......un golf d la mn.

keemo 21-06-07 09:58

1 Attachment(s)
Astra......l-am retusat putin....commentz va rog...

EaGle 21-06-07 10:00

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 959143)
Mie imi place :D numa k jantele park arata ciudat :D si pamantu acolo jos park lai intins :D in rest imi place ;)......un golf d la mn.

hmmm..bara din spate nu are deloc reflexii si nu e cam stramb aptiul intre tevile de evacuare si la prag si bara fatza lipsesc reflexii in rest mashina e destul de precisa...

aic keemo, arata bine mashinutza ..dar skimba jentile...se vad nasol rau....

RicardoM 21-06-07 11:46

Nu ma dau mare expert dar jantele sunt gresite total, vopseaua este ireala, bara fata si liniia aripii sunt varza. Tre sa ai linie continua pe toata masina. Ai si tu o mai mare grija la selectii si reflexii. Bafta in continuare si fii mai atent

no limits design 21-06-07 12:42

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 959167)
Astra......l-am retusat putin....commentz va rog...

man ......... nu stiu .......ai idei bune dar ...... incearca sa lucrezi mai mult ........imagineazatzi k faci mashina aia in realitata sa o ai tu .....nu cred k vrei sa te plimbi cu asha ceva nu??;) ;)

no limits design 21-06-07 14:32

2 Attachment(s)
another bimmer..........8)

MARI_NSL 21-06-07 15:02

2 Attachment(s)
No limits design -ideea e marfa , dar ai unele selectii ..cam patratoase , se mai vede rosu ,pe la bara , pe la capota :D....si farurile cam ireale ::Ddar imi place bv ......;)
-Super nova GTT :D

no limits design 21-06-07 15:33

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 959657)
No limits design -ideea e marfa , dar ai unele selectii ..cam patratoase , se mai vede rosu ,pe la bara , pe la capota :D....si farurile cam ireale ::Ddar imi place bv ......;)
-Super nova GTT :D

mijto nova..........daca faceai shi un spoiler fatza ceva era de nota 10 ......

ra2 21-06-07 15:49

no limits design...masina in general ca din topor mai ales in zona usi und probabil ai vrut sa faci o priza...cauciucu spate mancat...se mai vede culoarea originala in juru parbrizului...umbre aiurea...crezi ca dak ai intunecat numai vedem personal am dat luminozitatea la maxim la monitor

mari4speed-masina de 10 pe naiba...jentile sunt blurry iar carbonu mergea cu mai putina opacitate...la faruri und vin ploapele mergea sa ii faci niste umbre.

keemo 21-06-07 16:18

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 959615)
another bimmer..........8)

good work for the bimmer ...tot asa si ajungi in VT :)

andrey2003 21-06-07 16:39

2 Attachment(s)
Bimmeru` la repezeala.. :) putine modificari ca daca schimbi spoilere.. o dai in kitch.. :)

AdY9005 21-06-07 16:56

cam putin tuning .... puteai macar sa schimbi jantele ;)

andrey2003 21-06-07 17:14

... dau bine rau jentile astea alpina pe asta :P.. si l`am facut repede.. :)

69WRX 21-06-07 17:26

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 959794)
good work for the bimmer ...tot asa si ajungi in VT :)

cred ca nu sti ce vb...............

no limits design 21-06-07 17:46

Quote:

Originally Posted by DJ-ul (Post 959915)
cred ca nu sti ce vb...............

sincer nici mie nu imi place ce a ieshit:rolleyes2

Raresh 21-06-07 20:07

2 Attachment(s)
Salutare lume !
nu am mai dat pe aici de mult timp.
Asta este ultima masina,care a fost mai mult cobai.Practic am incercat brush-uiesc elementele exterioare cat am putut eu de bine.
Stiu ca e un pic cam kitch datorita stilurilor diferite ale elementelor caroseriei dar numai asa invat.
Sper sa va placa :D

no limits design 21-06-07 20:25

Quote:

Originally Posted by Raresh (Post 960135)
Salutare lume !
nu am mai dat pe aici de mult timp.
Asta este ultima masina,care a fost mai mult cobai.Practic am incercat brush-uiesc elementele exterioare cat am putut eu de bine.
Stiu ca e un pic cam kitch datorita stilurilor diferite ale elementelor caroseriei dar numai asa invat.
Sper sa va placa :D

looks pretty nice to me:D

69WRX 21-06-07 22:39

jantele parca nu prea se potrivesc...putin blurry si luminate altfel fata de masina....in rest...multa grija cand lucrezi cu brushul

Trickz 21-06-07 23:13

ai uitat pe geam o reflexie care nu se potriveste. cel lateral mai exact

69WRX 21-06-07 23:26

eh....greseala de incapator...nu-i nimic...si eu mai fac greseli d-astea...la reflexii ma refer....

no limits design 22-06-07 01:51

1 Attachment(s)
:D un subaru ........ cea mai reushita mashina a mea zic eu ..........ce parere avetzi?? .......va place?? .....(am terminat-o in sfarshit ..acu aproape de doua noaptea)

no limits design 22-06-07 01:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 960775)
:D un subaru ........ cea mai reushita mashina a mea zic eu ..........ce parere avetzi?? .......va place?? .....(am terminat-o in sfarshit ..acu aproape de doua noaptea)

sry ..............e doua noaptea ...........am uitat sa pun shi chop ...

HoricutzWSR 22-06-07 10:13

2 Attachment(s)
am facut si eu e30...bullshit

wlady 22-06-07 10:27

andrey2003=>
1.NU AI TUNING !
2.I-ai schimbat culoarea si pus o pleoapa....lucrare de 2 minute !
hori_cutz_tuning=>
1.Nu ai si stockul ( dar e mai sus ... deci nu se pune :lol: )
2.Culoare putin ireala
3.Bara fata stramba... (sau asa pare)
4.Bara fata si pragul sunt blurry
5.La oglinda ai lasat putin geam "fara folie"
6.Cateva selectii ciudate, se pot trece cu vederea.
7.Bafta ! Si spor la treaba...
no limits design=>@subaru
1.Ai un ritm HAOTIC de a face masini...Stai linistit tu cu DT inca nu esti pregatit (daca vrei iti dovedesc pe fiecare masina in parte ... )
2.Ai janta spate blurry la fel cum este si poza ta !
3.Ai o umbra total aiurea la spoilerul fata in zona grilei
4.Capota prea puternic decontrastata !
5.Carbon prea strident pe plafon
6.Parasolar cu niste dungi total ciudate...
7.Tot in zona parasolarului se vede urma masinii vechi de pe BGU
8.In zona farului ai gresit RAU ! Ala nush ce vrea sa fie ... dar a iesit chiar urat ! Un fel de aerisire DAR nu ai pus reflexiile de pe ecartament
9.Priveste eleronul...nu se vede prin luneta
10. Mai vrei ? Mai ai... Bafta ! Spor la treaba...

NightDevil 22-06-07 11:00

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 960980)
am facut si eu e30...bullshit

bine gandit si binisor lucrat :lol:

no limits design 22-06-07 12:41

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 961005)
andrey2003=>
no limits design=>@subaru
1.Ai un ritm HAOTIC de a face masini...Stai linistit tu cu DT inca nu esti pregatit (daca vrei iti dovedesc pe fiecare masina in parte ... )
.....crede-ma ca eshti sub nivelul meu oricat ai incerca tu sa te dai mare shi sa faci pe marele critic
2.Ai janta spate blurry la fel cum este si poza ta !
nu e blury la mashina mea dekt pragul
3.Ai o umbra total aiurea la spoilerul fata in zona grilei
nu e deloc aiurea .......e vechea umbra a mashinii
4.Capota prea puternic decontrastata !
mie nu mi se pare
5.Carbon prea strident pe plafon
nu are reflexii si de aia pare strident
6.Parasolar cu niste dungi total ciudate...
de fapt nu e parasolar .......
7.Tot in zona parasolarului se vede urma masinii vechi de pe BGU
...aci ai dreptate
8.In zona farului ai gresit RAU ! Ala nush ce vrea sa fie ... dar a iesit chiar urat ! Un fel de aerisire DAR nu ai pus reflexiile de pe ecartament
.......daca nu stii taci dracului din gura si nu te baga in seama .....ala e de la admisia de aer a motorului .......(daca stii ce e aia)
9.Priveste eleronul...nu se vede prin luneta
....sunt destul de inchise la culoare geamurile laterale si nu am mai facut shi prin luneta eleron ......(era destul de tarziu)
10. Mai vrei ? Mai ai... Bafta ! Spor la treaba...
......eu cred k tu eshti cel care mai are mult de invatzat

.......altceva???

wlady 22-06-07 13:22

Bine baiatu' vorbim pe mess... trebuie sa o fac odata ! Am mai multe de invatat... macar am incercat sa te ajut ... bine man ... vom vedea ce facem ... Aaaa .. si mi-am dat seama ce vrea sa fie ... am spus in modul asta pentru a vedea ca nu arata cum ar trebui...

EaGle 22-06-07 14:03

2 Attachment(s)
un bentley.....

Reme 22-06-07 14:37

2 Attachment(s)
my good work! ;)

EXPRIMATI-VA PAREREA!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning