![]() |
Re: Diverse discutii
Quote:
chiar daca da ban sunt soluti sa intri inapoi destule |
da..si vor inchide forumu si?
ideea e ca prin discutii normale poate ne intelegem... |
aide maaa, fii serios, cu cine sa te-ntelegi? cu o fatuca care sta toata ziua pe forum si, in cel mai fericit caz, trimite un mail-doua?
|
daca va faceti cont acolo, tratati problema serios, nu cu injurii si alte alea ... altfel nu se va lua in serios cererile noastre
bine, nici asa nu prea sunt sanse :rolleyes2 |
Merge cineva la Craiova Duminica? :rolleyes2
|
nu cred :(
|
gratar la paulesti....cine vrea ne gaseste pe acolo....
|
Doar membrii cu masini straine au voie :lol:
se va inchide padurea pentru restu :lol: |
Quote:
|
frumos azi :lol:
era mai bine daca ajungeam ceva mai devreme :lol: gms-ule vreo problema ? :rolleyes2 |
L-am vazut si eu pe SEE si Jakal,cand au plecat,am trecut pe acolo,a fost frumos afara,pacat k am ajuns pe la 3 si ceva la padure :(
|
Quote:
|
Pacat k nu am stiut k ati stat acolo aproape de lac,k dak stiam veneam langa voi,mai ales k nu eram nici sofer :drunk: :twisted:
|
Quote:
sunt mandru :) k am masina straine |
gata ma cu cearta ca eu am deschis discutia si nu vreau sa fiu eu de vina ca va luati voi la hartza.....
|
Quote:
|
Quote:
|
jakal , pot sa spun k sunt mandru de masinile pe care le am,
dacia e cum e , si aseara a vazut si opel`ul lumina zilei dp 2 luni de service , si ink mai e de lucru la ea , dar stii cum e prima dragoste niciodata nu se uita |
tinerilor sa nu va duceti la clubul ala din mizil frate ca iese cu macel mai mereu :)....sar gorgovenii aia de acolo cu sipcile:)
|
:)) Sau Din Prejurimile Mizilului
|
ati vazut ce sa intamplat la craiova ca au iesit masinii in decor, un urs si a doua nu stiu ce model era.
|
Quote:
|
Quote:
SA SPERAM K VA IESI CEVA BUN , IN SEARA ASTA O DUC DIN NOU IN SERVICE SA TERMIN, MASINA AM LATO IN 3250 EURO SI AFACEREA M-AR DUCE IN JUD DE 5500-5800 |
bravo...atunci asteptam poze cind e gata masina.....
|
deci ai luat o masina dauna totala sa o repari? cu tot tacamu ? airbaguri? structura de rezistenta distrusa... (opel inca mai scoate in europa motor TURBO diesel de 80 de cai?!?!?) si sa o tii de maisna buna sau sa o vinzi?
|
prosti asiguratorii aia de-au dat-o la dauna totala cand puteau s-o repare cu nici 4000 de euro...
|
Quote:
STRUCTURA DE REZISTNTA NU A FOST AVARIAT AVARII , CAPOTA , FARA STRAGA, ARIPA STANGA, FATE DE USA PE STANGA SI PARBRIZ, CAM ASTEA AU FOST PROBLEMELE RECTIFIC ESTE 1.7 DTL / 80 CP CU GANTUL LA DTI , |
Quote:
|
cum adica...dauna totala fara aibarguri? esti sigur..le-ai verificat tu direct?
|
Quote:
|
hai ca exagerezi bogdane, e vorba de marketing. maine-poimaine vezi pe "bursa" vand uopel astra. :D
|
Da tu chiar nu stii sa scrii!:lol:
|
GMS-ule, chiar ai o problema mare cu scrisul frate. Scoate CAPS LOCK-ul ala ca itzi fac tastatura dauna totala.
Am inteles ca mashina a avut un impact cu o vaca! Vaca a fost dauna totala??? :lol: Succes la afacerea UOPEL :lol: |
Observ Ca Din Ceva Serios Reusiti Sa Faceti Caterinca,
Va Multumesc scriu cu caps-lock`ul activat pt k lucrez si mie peste mana sa-l dezactivez mereu , imi cer scuze , nu tip la nimeni , vaca a fost facuta zob si zdup si masina cum am spus mai sus |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ruff scuffsss...PowerPufs la profilul lu GMS...ma doARE Ochi! :)):)):)):)) Masinele pe langa blocuri...Dacie cu Bara de spate de cielo...si blitze daia verziii :)):))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:34. |
- Copyright 2026 4Tuning