Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

fan3xxl 31-05-11 19:57

Re: Discutii Diverse Intre Useri

Quote:

Originally Posted by DemonS (Post 4364953)
Iti spun o data , iti spun de 2 ori de cate ori vrei sa-ti spun ca nu sunt eu ala ? Ce e asa greu de inteles ? Mai lasa frate de la tine nu`l mai baga in seama + ca nu poti sa faci pe cineva sa faca ce vrei tu.
Nu esti mare zmeu sa faci legea pe strazi si pe forum, eu nu v-am mai bagat in seama v-am lasat sa vorbiti pe aici da acum vad ca deja incepeti sa faceti caterinca de mine si tu sa ameninti e si normal sa comentez la tine pt ca nu e prima data si iarna tot asa te luai de un baiat dupa forum sareai cu gura pe el si cand ai vazut ca au sarit 2-3 cu gura pe tine n-ai mai zis nimic , asa ca lasa-ma cu asta ca ma prinzi pe strada si ca alt ceva ca a mai zis unu ca ma intalneste cum ne-am intalnit pe Matei Basarab , si m-am dus pe blv la el si nu a zis nimic ;) Gandestete ce riscuri poti avea nu amenint pe nimeni dar vad ca tot nu intelegi... eu m-am oprit nu mai vin la intalniri cu voi nu mai am treaba cu voi stau pe forum cat vreau si unde vreau intelegi ? Daca nu intelegi poti sa cauti alt forum cu masini eu nu plec de aici ;)
Ma faci sa scriu romane degeaba ca tot nu intelegi, suna`l pe Trafy sa stearga posturile ca asta se pricepe sa faca ce`l mai bine cand zic ceva adevarat puneti mana pe telefon si gata "Alo , ba Trafy iar posta Daemon Tools ala , vino si stergei posturile" . Ar fi mai multe de zis dar nu are rost !

frati nu cred ca suntem...sau eu stiu, pe unde a umblat tata?....dar pana la proba contrara poti sa fii frate cu mami tau, nu cu mine ;) la intalniri nu vi, de condus nu conduci, 15 ani ai, DUTE BA PE supermario.forum.com, pentru astia de varsta ta.....si lasa gura mai mica...nu mai fi asa curajos!!!

DjRainManFast 31-05-11 20:01

V-ati incins? Fanel......oare are rost sa te complici? Iar tu ibizza, demonS sau oricare alt alias, putin respect nu ti-ar strica si o exprimare ceva mai moderata, nu inteleg cum de tu mereu reusesti sa ai un conflict cu cineva?? Nu trebuie sa ne demonstrezi nimic, aici nu e o competitie care e mai tare-n gura! Forumul asta s-a transformat in 4tzatze, numai certuri, injectii si tampenii se posteaza, iar daca nu e folosit pe post de chat!

yg.alex 31-05-11 20:01

vezi ba ca iti moare varcolacu de foame...lasa forumurile pt baietii cu permise, dute la varcolacii tai.

DemonS 31-05-11 20:03

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 4364983)
V-ati incins? Fanel......oare are rost sa te complici? Iar tu ibizza, demonS sau oricare alt alias, putin respect nu ti-ar strica si o exprimare ceva mai moderata, nu inteleg cum de tu mereu reusesti sa ai un conflict cu cineva?? Nu trebuie sa ne demonstrezi nimic, aici nu e o competitie care e mai tare-n gura! Forumul asta s-a transformat in 4tzatze, numai certuri, injectii si tampenii se posteaza, iar daca nu e folosit pe post de chat!

Stiu ca imi lipseste exprimarea moderata , dar daca nu intelege ca nu sunt eu ala ce sa-i fac ? Sa ii scriu pe foaie ?

Mytza07 31-05-11 20:03

sa nu uitam ca unii ca fane baga banii in masini nu in bitefight....si sa nu uitam ca ei au permis ,masina si o varsta ...si trebuie realmente respectati pentru ce fac

florynvl (X29 ZMT) 31-05-11 20:04

saracul copil,v-ati pus toti pe el ?:))

DjRainManFast 31-05-11 20:07

Respectat trebuie orice om, pacat ca unii isi pierd respectul pe parcurs. Nu intelege, lasa-l in pace, chiar daca te certi cu el nu rezolvi conflictul. Problema este simpla, il punem pe ehm ala sa vina la o intalnire si gata!

DemonS 31-05-11 20:08

Quote:

Originally Posted by Mytza07 (Post 4364991)
sa nu uitam ca unii ca fane baga banii in masini nu in bitefight....si sa nu uitam ca ei au permis ,masina si o varsta ...si trebuie realmente respectati pentru ce fac

fiecare cu ce poate sa faca la varsta lui, ii respect pe cei care ofera respect! Dar nu e prima data si nu sunt singuru de care se ia aiurea cum am zis mai sus s-a mai luat de cineva prin ianuarie-februarie , si acea persoana avea permis , masina si baga bani in ea, imi fine nu are rost sa mergem mai departe.

fan3xxl 31-05-11 20:11

Quote:

Originally Posted by DemonS (Post 4365009)
fiecare cu ce poate sa faca la varsta lui, ii respect pe cei care ofera respect! Dar nu e prima data si nu sunt singuru de care se ia aiurea cum am zis mai sus s-a mai luat de cineva prin ianuarie-februarie , si acea persoana avea permis , masina si baga bani in ea, imi fine nu are rost sa mergem mai departe.

hai, go fast, uita`ne pe toti, n`o sa ne fie dor de tine.

yg.alex 31-05-11 20:12

n-ai inchis ma tabu cu 4tuning? lasa-l decat pe ala cu bitefight si tuneaza-ti vampirii :)))

Vl-91-KpE 31-05-11 20:15

https://www.youtube.com/watch?v=CanAuizYjOI :))

fan3xxl 31-05-11 20:20

Quote:

Originally Posted by Vl-91-KpE (Post 4365035)

gata ma? a`ti terminat joaca?

EHM-89 31-05-11 20:26

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 4365003)
Respectat trebuie orice om, pacat ca unii isi pierd respectul pe parcurs. Nu intelege, lasa-l in pace, chiar daca te certi cu el nu rezolvi conflictul. Problema este simpla, il punem pe ehm ala sa vina la o intalnire si gata!

Eu nu am mai scris ceva de doua zile, aproximativ. Ce am scris a fost un offtopic, cand am intrebat despre un ulei, si doua infraction cand am zis un puti, si un esti prost. scuzele mele. Daca vrei sa vezi urmareste ca nu am continuat sa ma cert, si am citit prezentari de masini.. Eu vin la intrunire daca vreti sa va convingeti ca nu sunt DemonS, si ca nu sunt nici rahat, sau cum ma jigniti aici. :D

DemonS 31-05-11 20:29

Quote:

Originally Posted by EHM-89 (Post 4365066)
Eu nu am mai scris ceva de doua zile, aproximativ. Ce am scris a fost un offtopic, cand am intrebat despre un ulei, si doua infraction cand am zis un puti, si un esti prost. scuzele mele. Daca vrei sa vezi urmareste ca nu am continuat sa ma cert, si am citit prezentari de masini.. Eu vin la intrunire daca vreti sa va convingeti ca nu sunt DemonS, si ca nu sunt nici rahat, sau cum ma jigniti aici. :D

Ai face bine sa te duci , mi se urca mie lumea in cap prea mult degeaba.

fan3xxl 31-05-11 20:29

Quote:

DUTE BA SI TUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! foloseste VANISH!!!!!!!!!!!

trafy-vr6 31-05-11 20:51

cine recita o poezie ?

alexfaq 31-05-11 20:52

Fara violenta, serios, eu chiar sunt curios de EHM, sa vad daca chiar a terminat dreptul... in restu nu am absolut nimic!

trafy-vr6 31-05-11 20:52

Quote:

pai ai un post sau 2 de azi dimineata....mai posteaza cineva de pe userul tau ?

@alexfaq: cum e treaba cu nervii aia la masea ? e rusinoasa ?

yg.alex 31-05-11 20:53

poate e intr-o relatie cu demons :))

alexfaq 31-05-11 20:55

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4365141)
pai ai un post sau 2 de azi dimineata....mai posteaza cineva de pe userul tau ?

@alexfaq: cum e treaba cu nervii aia la masea ? e rusinoasa ?

Ce nervi frate ? :rolleyes2:rolleyes2

fan3xxl 31-05-11 20:57

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 4365145)
poate e intr-o relatie cu demons :))

LIKE!!!!!!!!!!!!!!

trafy-vr6 31-05-11 21:00

vezi ca iti scrie si tie PM...

lupalb 31-05-11 21:04

pai da, dar pe mine nu ma mai impresioneaza de ceva vreme...

alexfaq 31-05-11 21:06

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4365176)
pai da, dar pe mine nu ma mai impresioneaza de ceva vreme...

Ce dura a fost asta...... gata sare Fanel pe tine :))

trafy-vr6 31-05-11 21:07

shaorma ce faci ma?:D

alexfaq 31-05-11 21:08

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4365188)
shaorma ce faci ma?:D

Bah da su tu o cauti cu lumanare :sad::sad:.......................:lol:

trafy-vr6 31-05-11 21:11

1 Attachment(s)
nu, mi`am bagat curent..o caut cu becul..shaorma logic

alexfaq 31-05-11 21:11

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4365203)
nu, mi`am bagat curent..o caut cu becul

Asa asa, vezi ca o sa caut sa te chinui eu cu becul de la scaun :lol::lol::lol:

trafy-vr6 31-05-11 21:12

1 Attachment(s)
ai bec la scaun ?

alexfaq 31-05-11 21:13

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4365214)
ai bec la scaun ?

Vedem noi maine ce facem cu canalele :twisted::twisted::twisted:

trafy-vr6 31-05-11 21:14

1 Attachment(s)
bagam shaorma pe ele

florynvl (X29 ZMT) 31-05-11 21:14

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4365214)
ai bec la scaun ?

ba mai termina-te cu poza asta...

trafy-vr6 31-05-11 21:15

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 4365224)
ba mai termina-te cu poza asta...

ok....

florynvl (X29 ZMT) 31-05-11 21:20

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4365226)
ok....

hai hai...

trafy-vr6 31-05-11 21:21

1 Attachment(s)
nehalitilor:)))))))))))))))))))))))))))

alexfaq 31-05-11 21:24

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4365258)
sa iti spun ce anume mi se rupe despre parerea ta????????? tu crezi ca imi pasa mie de ce ai tu de zis despre cat de matur sunt eu?....tu esti obisnuit cu astia mici, doar esti liderul lor...hai uita`ma

Am zis eu ca ti-o da Fanel :lol::lol:

trafy-vr6 31-05-11 21:24

1 Attachment(s)
@fane : ti se rupe shaorma ?
@alexfaq: ce ii da? shaorma ?

alexfaq 31-05-11 21:24

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4365265)
ti se rupe shaorma ?

A inebunit Trafyy........ i s-a blocat placa pe shaorma :lol::lol::lol::lol::lol:

EHM-89 31-05-11 21:25

Fane tu ai ceva cu toata lumea.

trafy-vr6 31-05-11 21:25

1 Attachment(s)
15 minute ma mai desparte de ea

All times are GMT +2. The time now is 12:48.

- Copyright 2026 4Tuning