Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

aleks 08-12-11 23:30

Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 4767482)
asa-i Aleks la smartul ala au iesit dementiale piesele imbracate in piele

si pretul a fost mai mult decat ok

Multumesc frumos Lucică :)

Feze 10-12-11 09:57

unde gasesc si eu in bacau becuri cu leduri pentru pozitie? m.ar interesa cu 13 leduri

KELBURTOS 10-12-11 18:10

1 Attachment(s)
Stie cineva a cui este masina?Vreau s-o cumpar si nu dau de proprietar.

aleks 10-12-11 18:44

o da ieftin am inteles, ca oricum nu mai sta decat cu 2 roti pe pamant :twisted:

KELBURTOS 10-12-11 18:47

1 Attachment(s)
O vinde cu tot cu hartie?

aleks 10-12-11 21:35

Fara aia ca a muncit azi o zi intreaga la ea :lol:

Boasa 11-12-11 11:16

Quote:

Originally Posted by KELBURTOS (Post 4770847)
O vinde cu tot cu hartie?

Ceasul sau pantofii sport asortati cu pantalonii?

MON-u 11-12-11 21:49

dar ce masina e aia sorine care o cauti?..tu parca aveai o epava de logan,tia ruginit:lol:

KELBURTOS 12-12-11 09:34

Poate tie ti-a ruginit,la mine inca mai functioneaza.:rolleyes2

TYBYSTC 13-12-11 09:42

STIRE DE ULTIMA ORA :
SAGEATA A DEVENIT STAR DE CINEMA !!!!!!
SA FITI ATENTI LA PERSONAJUL MASCULIN DIN URMATORUL CLIP
https://www.youtube.com/watch?v=vZYbE...ayer_embedded#!

FELICITARI PASARE !!!!! POATE TE VD CU UN OSCAR SAU UN GRAMMY .
:shock::D:rolleyes2

sageata 13-12-11 10:46

:lol:Bine ca esti tu destept! :lol:

TYBYSTC 13-12-11 11:13

ce sa mai zici si tu acuma ?
sper din tot sufletul sa iei un grammy

markizu 13-12-11 11:40

Bai Sageata ai mers descult prin zapada si tot eu m-am imbolnavit
Vii sa imi faci o vizita la spital ? ;)
De maine sunt pacient :(

Bmw_Rulllzzz 13-12-11 13:03

Quote:

Originally Posted by TYBYSTC (Post 4775431)
ce sa mai zici si tu acuma ?
sper din tot sufletul sa iei un grammy

ce sa ia? o granny ? :lol:

aleks 13-12-11 16:51

Lucică are fantezii cu asistente, de maine :-P
Sper sa nu te tina mult si sa faci Craciunul acasa:!:
Sageata, noi oricum vazusem asemanarea de cand a aparut, e bine sa fii vedeta, nu fi stresat de paparazzi8)

KELBURTOS 13-12-11 16:54

Oricum el e obisnuit sa apara in presa.Numai stie cum sa faca sa fie promovat.Sageataaaa,incearca cu Dan Bursuc,asta sigur te face vedeta.:lol:

MON-u 13-12-11 20:17

Quote:

Originally Posted by KELBURTOS (Post 4775971)
Oricum el e obisnuit sa apara in presa.Numai stie cum sa faca sa fie promovat.Sageataaaa,incearca cu Dan Bursuc,asta sigur te face vedeta.:lol:

SAU CU SALAM SALAM..:lol::lol:SAGEATA CANTAREATA:lol:

KELBURTOS 13-12-11 20:33

Cantareata rechin.:lol::lol:

pasaree 13-12-11 21:25

Am revenit >:)
Clio meu e buclucas:)) in prima zi i-am rupt arcu.. distrus fuzeta...:|pam pam:))pana acum schimbat rulment,fulie alternator si cauciucuri...problema actuala nu mai am abs cica e de la fuzeta am stricat senzoru:-Q si directia e praf mai pe scurt :)) masina merge pe unde vrea ea ,eu tin volanu drept ea trage brusc stanga/dreapta trag stanga/dreapta merge drept/:)
Poze:
https://s8.postimage.org/yy0g8nlz5/38...6_19441159.jpg
https://s10.postimage.org/ryfgj3pgl/3...5_47066139.jpghttps://s9.postimage.org/j3l3fegaz/34...8_20759800.jpg

D0ryN 13-12-11 21:32

Quote:

Originally Posted by pasaree (Post 4776458)
masina merge pe unde vrea ea ,eu tin volanu drept ea trage brusc stanga/dreapta trag stanga/dreapta merge drept/:)

Pai si ce mare lucru? :rolleyes2

pasaree 13-12-11 21:34

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 4776478)
Pai si ce mare lucru? :rolleyes2

:)) azi pe pod la ura eu tineam drept ea se duce spre unu din stanga:)) sau cand is primu la semafor si vreau sa fac stanga:)) ea o ia inainte:-<

markizu 13-12-11 22:19

Quote:

Originally Posted by pasaree (Post 4776484)
:)) azi pe pod la ura eu tineam drept ea se duce spre unu din stanga:)) sau cand is primu la semafor si vreau sa fac stanga:)) ea o ia inainte:-<

te rog frumos remediaza problemele la masina ... sau cel putin nu mai merge in starea actuala cu masina ... esti un pericol pt ceilalti dar si pt tine
nu e nici o mandrie sa te lauzi ca e in situatia asta ...

multumesc

sageata 13-12-11 22:22

Lasa Lucica, tu oricum crapi mai devreme.:lol::lol::lol: Despre ce spital vorbeai?:twisted::twisted::twisted:

markizu 13-12-11 22:39

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 4776610)
Lasa Lucica, tu oricum crapi mai devreme.:lol::lol::lol: Despre ce spital vorbeai?:twisted::twisted::twisted:

yep crap...... uite ma plictiseam de viata si a venit una de mi-a traso rau si akm o sa fiu in tuning la Spitalul Universitar (de maine) timp intre 4-14 zile ..Poate ies terminator de acolo sau terminat .....Plm ce sfarsit frumos de An ...

ps. Pe aia o cheama cum spun doctorii pneumonie ....;) hai sari cu bomboanele

aleks 13-12-11 23:46

Nu-ti da chitra aia bomboane, crede-ma :lol:
Poate apa plata, cand vii acasa :)

r@dy 14-12-11 00:58

domnu markizu daca tot muriti imi dati mie del sol-ul??? promit ca fac parastasul:))=))

CazyRoll 14-12-11 14:33

Quote:

Clio meu e buclucas:)) in prima zi i-am rupt arcu.. distrus fuzeta...:|pam pam:))pana acum schimbat rulment,fulie alternator si cauciucuri...problema actuala nu mai am abs cica e de la fuzeta am stricat senzoru:-Q si directia e praf mai pe scurt :)) masina merge pe unde vrea ea ,eu tin volanu drept ea trage brusc stanga/dreapta trag stanga/dreapta merge drept/:)
Poze:
https://s10.postimage.org/ryfgj3pgl/3...5_47066139.jpghttps://s9.postimage.org/j3l3fegaz/34...8_20759800.jpg

ce borduri de 10 metri inaltime ai lovit de ai stricat fuzeta din prima zi?

MON-u 14-12-11 20:33

Quote:

Originally Posted by pasaree (Post 4776484)

cu totii am facut candva tot felul de greseli in ale condusului...dar macar nu ne laudam cu ele pe un forum public(sa zica lumea..inca un prost pe sosele cu permisul luat pe baza hartiilor plasticate):-)in locul tau taceam din gura si invatam din greselile facute...eu umblu toata ziua prin oras cu masina sper sa nu ne intalnim prin trafic ca nu te Iert deloc:lol:...si vorba lui markizu mai bine teai duce sa o faci pentru ca problemele la directie sunt destul de grave si poti cauza un accident in urma caruia ai sa mergi cu RATB-UL mult timp:lol:

markiz-ule insanatosire grabnica..nui lua in seama pe rautaciosii astia:lol::lol:

pasaree 14-12-11 21:41

Quote:

Originally Posted by MON-u (Post 4778128)
cu totii am facut candva tot felul de greseli in ale condusului...dar macar nu ne laudam cu ele pe un forum public(sa zica lumea..inca un prost pe sosele cu permisul luat pe baza hartiilor plasticate):-)in locul tau taceam din gura si invatam din greselile facute...eu umblu toata ziua prin oras cu masina sper sa nu ne intalnim prin trafic ca nu te Iert deloc:lol:...si vorba lui markizu mai bine teai duce sa o faci pentru ca problemele la directie sunt destul de grave si poti cauza un accident in urma caruia ai sa mergi cu RATB-UL mult timp:lol:

markiz-ule insanatosire grabnica..nui lua in seama pe rautaciosii astia:lol::lol:

Am fost sa o fac, am facut-o si iar a inceput sa aiba probleme am numai ghinioane cu ea8-) azi nu mi se mai inchidea gemu:|si exact atunci a inceput ploaia:-< acum am fost la un electrician si mi la ridicat sus:P
Si app n-am luat permisu pe hartii plasticate

D0ryN 14-12-11 22:36

Quote:

Originally Posted by pasaree (Post 4776437)
In primul rand salut!
Am un clio 2 in 2 portiere dci din 2004..
Totul a inceput inca din prima zi cand venind cu viteza spre oras dupa o curba a urmat o trecere la nivel cu calea ferata pe care am luat-o cu 70-80km/h pe acolo se trece deobicei cu 5-10km/h am zis ca mi se rupe masina in 2:-Q am tras pe dreapta nimik ok plec... a 2 zi cand puneam frana a inceput sa scartzaie am crezut ca sunt placutele.. ajung la service cu placute noi.. da baiatu de acolo roata jos placutele erau noi:| rulmentu si arcul erau praf.. cumpar rulment(mi-a spus ca arcul nu e urgent)pune rulmentul totul ok nu se mai auzea nimik plec la test drive si incepe sa se auda ca un greiere la motor ma uit eu :-? alternatorul fulia praf.. cumpar fulie o pun,plec toate bune si frumoase dupa 2 min iar roata:O simteam ca turbez ma duk inapoi la service a zis ca fuzeta trebuie schimbata.. acum am o mare problema.. abs-ul sta mereu aprins si service.. iar directia. directia e praf tin volanu stramb sa mearga drept in curbe trag standa/dreapta ea merge drept. merg drept dintr-o data o ia la stanga/dreapta ,mi-a zis cineva ca problema cu abs-ul e senzorul si cica ajunge undeva la 5 mil:| nu cred as vrea sa stiu cam cat ajunge un senzor sau daca schimb fuzeta mi se rezolva si aceasta problema

Aici era problema :D

r@dy 14-12-11 22:37

pasare astea sunt detalii:lol::lol: (cu permisu)in primul rand ne gandim la binele nostru si familiilor noastre si dupaia si la tine doamne fereste te vedem la protv.. incearca pe cat posibil sa o faci,,succes;))

Bmw_Rulllzzz 14-12-11 23:10

hai sa-ti fac si eu morala ca sa fiu in rand cu lumea....sau mai bine nu. altadata...

r@dy 14-12-11 23:36

bmw e pe interes poate poate spargi vreun geam si tragi la el:))=))

Bmw_Rulllzzz 14-12-11 23:54

e valabil si pt tine, nu doar pentru el :lol:

MON-u 15-12-11 20:13

Quote:

Originally Posted by pasaree (Post 4778289)
Am fost sa o fac, am facut-o si iar a inceput sa aiba probleme am numai ghinioane cu ea8-) azi nu mi se mai inchidea gemu:|si exact atunci a inceput ploaia:-< acum am fost la un electrician si mi la ridicat sus:P
Si app n-am luat permisu pe hartii plasticate

Si apropo, sper sa nu ne intalnim in trafic ca eu nu stau la discutii.spor la reparat

KELBURTOS 15-12-11 20:20

Quote:

Poze:

Tu circuli pe sosea sau esti copilotul lui Casuneanu Jr prin padure?Prin ce zone umbli cu masina?Nu de alta,dar vreau sa te evit.BC73CSC TREBUIE EVITAT IN TRAFIC.:!:

aleks 15-12-11 21:19

Bai da' lasati baiatu' in pace, soacrelor :lol:

MON-u 15-12-11 21:39

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4780013)
Bai da' lasati baiatu' in pace, soacrelor :lol:

chiar vrei sa ne plictisim:lol:

pasaree 15-12-11 21:53

Quote:

Originally Posted by KELBURTOS (Post 4779883)
Tu circuli pe sosea sau esti copilotul lui Casuneanu Jr prin padure?Prin ce zone umbli cu masina?Nu de alta,dar vreau sa te evit.BC73CSC TREBUIE EVITAT IN TRAFIC.:!:

Prin ce zone:-? cam tot bc:)) app ne-am intalnit dar nu m-ai vazut:))si te-am mai vzt prin zimbru

r@dy 16-12-11 01:49

cel mai bne de mine ca-s cu bicicleta:)):))

All times are GMT +2. The time now is 15:25.

- Copyright 2026 4Tuning