![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
nu cred ca e rivalitate, nu cred ca exista un club "rival"... Oricum nu cred ca e o idee buna sa isi puna cineva mintea cu ei, nici in cadru legal nici altfel.
|
Quote:
|
Si io am primit pe hi5 mesaj de la el:lol::"dutren **** mea de jegosu puli mele` ji u esti o tarfa` "...si eu iam raspuns frumos si elegant:lol:
|
Quote:
|
daca se fac curse legale in baia mare o sa fie provocari....multe pers de la mine din club vor sa il bata si sa il provoace...:-D
|
Quote:
|
Quote:
|
cel putin multi au inceput cu lucruri serioase nu cu ce face dolar rangeru asta . la multi ani keisuke , sa iti creasca herghelia mare
|
MANUAL DE UTILIZARE A DN 1C Baia Mare-Dej
1. nu circulati noaptea sau pe inserate pentru ca nu veti vedea GROPILE (foarte multe) si s-ar putea sa va treziti cu o minunata pana sau janta indoita 2. fiti atenti la polei 3. nu uitati sa umpleti rezervorul de lichid de spalare a parbrizului si eventual, sa aveti rezerva in portbagaj 4. luati-va un pachet MARE de servetele sau multe carpe, pentru a va putea curata farurile si stopurile din cand in cand Nota: punctul 4 se aplica celor mai saracuti, fara instalatie de spalare a farurilor, asa ca mine :P Drum bun si atentie sporita ! LE: Apropo de discutia de mai sus http://forum.royalrecords.org/viewto...&t=32&start=30 ATENTIE, LIMBAJ NEADECVAT ! |
[QUOTE=costynas;2946825]MANUAL DE UTILIZARE A DN 1C Baia Mare-Dej
1. nu circulati noaptea sau pe inserate pentru ca nu veti vedea GROPILE (foarte multe) si s-ar putea sa va treziti cu o minunata pana sau janta indoita 2. fiti atenti la polei 3. nu uitati sa umpleti rezervorul de lichid de spalare a parbrizului si eventual, sa aveti rezerva in portbagaj 4. luati-va un pachet MARE de servetele sau multe carpe, pentru a va putea curata farurile si stopurile din cand in cand Nota: punctul 4 se aplica celor mai saracuti, fara instalatie de spalare a farurilor, asa ca mine :P Drum bun si atentie sporita ! mare dreptate ai. slalom urias nu alta. faza cu lichidul de parbriz e dureros de adevarata. baia mare - cluj (doar dus) 5l lichid de parbriz :shock::shock::shock: |
[QUOTE=Brabus;2947315]
Quote:
|
Mai stie careva unde se vopsesc jenti in oras, in afara de ce zicea dobro. Ms
|
[QUOTE=Brabus;2947315]
Quote:
Consuma mai mult lichid de parbriz decat carburant :)) |
Da' nu imi dau seama,pentru ce atata lichid ??
Adica spala parbrizul chiar atat de des ? Si de ce din cauza drumului cu gropi? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning