Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Quote:
Originally Posted by zN3u
(Post 2792450)
ne putem astepta la ori ce :D
|
ce sa zic mah ,aici este thread lui laf-ul cel batran.care ca o istorie mai se numeste si fostul HAI.laful acum se proiecteaza ,deocamdata este un proiect care se lucreaza si inca nu se poate prezenta in intregime.de jucat mam jucat cu mai multe tipuri de motoare ,mam distrat de minune ;)sa facut si proiecte care le-am inceput aproape primu cu echipa de la noi din garaj,acum incep cu adv un nou proiect care sa aibe o valoare cit de cit ,deci noul proiect de data asta culaboram cu alte servici mai avansate.caroserie facuta de gabitza 323 si motorizare electronica absolut tot ptr performante mai bune sa putem tine pasul in vara ca ies draci pe sosele,de CRISTI MAER proiect facut de HP CUSTOMS care miam dorit de mult sami fac o masina pregatita de cristi nu o spun ca o reclama ca este deja cunoscut si doar cei vechi in lumea curselor stiu ca demult am vrut sami fac masina la cristi ca am vazut si am urmarit masini facute de el care au potential sus.deci am spus ce-am avut de spus din suflet nu sa se dea nastere la alte discuti.;)la garaj la noi sau facut multe incercari si modificari care leam facut au iesit exact cum miam dorit si ceam avut in cap ,acum vreau un proiect care sa nu mai stau sal urmaresc zi de zi finca si la noi sunt destule masini care trb sa ne ocupam de ele si nu stiu daca putem sal facem numai pe al meu finca sincer la gara de munca sa muncit numai la ideile mele nebune de ii zapaceam intruna si nu mai puteau sa se ocupe si de ale lor si de celelante lucrari;)
|