![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Asta fixa are 1100g pe cand aia cu amortizoare de am avut-o avea 2400g,deci diferenta e simtitoare...
Vreau s-o fac cat mai usoara;) Nici in privinta cauciucurilor nu sunt hotarat,vroiam sa pun unele pe 2.10 dar am gasit ceva pe 1.50 |
Sa inteleg ca tu chiar vrei sa te bagi pe viteza si nebunii de genu :))? Te reprofilasi...bravo :).
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ce greutate are cadru? Ce greutate au rotile? Ce greutate are transmisia? (foi, lant, pinioane, pedale, schimbatoare) Ce greutate au restul componentelor la un loc? (frane, cabluri, camasi, sa, tija sa, pipa, ghidon, butuc pedalier, mansoane, manete de frana si schimbatoare) Ce greutate are rugina din cadru si alea 15 straturi de vopsea date peste original si 20 de stikere apliktate? Ce greutate au stelutele de pe spitze, luminitele, neoanele, oglinzile, kilometrajul, si ce mai ai montat pe ea (ca banuiesc ca ai...) Ce greutate totala are bicicleta... si ce ar insemna 1300g in plus pt un comfort mai sporit si incheieturi mai sanatoase? eu cred ca e SUB 8% din masa totala a bicicletei.... ma rog... voi stiti mai bine ce si cum... bft |
Quote:
Bicicleta nu am cantarit-o dar e mult mai usoara pe langa altele(ex:cum sunt cele de la first bike )... Si in plus gusturile nu se discuta:!: |
Quote:
Bft Toate cele bune... P.S. eu am giant, fixa si nu ma preocupat greutatea... Si mi s-a parut ciudat sa conteze greutatea p o bicicleta de 16-18kg.... P.S.2 m-am dat cu bicla d 55kg(eu am 60)... E geniala la drum lung... Unde mai pui k avea si 3.10m lungime bicla.... |
Quote:
Cand o sa fie refacuta din nou am sa postez aici poze cum arata si inainte si dupa.Si atunci o sa precizez si greutatea cu pisele schimbate;) |
Am si eu o intrebare..Se poate intampla ceva daca imi vopsesc bicicleta acum/pe timpul acesta(precizez ca e vorba despre vopsea la spray) ??
|
@Liviu: Pune-ti ma cu telescoape..o sa vezi..ca ajuta...si diferenta de greutate, cum iti spunea (!8Y_M mai sus..nu e genial de mare.. Aspectul...e altfel..
@(!8Y_M : Nu am zorzoane... ce mai am eu pe bicicleta in momentul asta si ce va mai fi, sunt urmatoarele: -lampa pe spate -far pe leduri -kilometraj cu iluminare din spate si ac luminat Atat. In rest e o bicicleta ca oricare alta, intretinuta cat de cat, piese noi, cat de cat de calitate, si cu cateva stikere pe aripi.. @kosty123: Daca o vopsesti acum si o lasi 2-3-4 zile, saptamani la o temperatura de 20-30 de grade.. s-ar putea sa nu se faca coaja de portocala ..:rolleyes2 Daca o vopsesti pe frigul asta..risti sa se faca vopseaua zgrumturoasa..sa nu se aplice bine..si sa nu se usuce corespunzator.. |
"Caldura" mare "monşer":shock:
|
Caldura...... Caldura.. Da gazonul e de mare angajament....
Mi-am km dat duhul dar a meritat.... Dabea m-am odihnit dar park as iesi dinnou la plimbare, nu de alta, dar kenda-urile din dotare mi-au depasit asteptarile in materie de aderenta p orice tip de 'carosabil'.... |
[IMG]IMAG0924[/IMG]
|
1 Attachment(s)
sal.eu am o bicicleta de curse in carbon.grupul e shimano ultegra,coarne in carbon,pretul depaseste 1400 de euro (doar structura 800)
|
Am o intrebare cam ciudata,dar totusi o pun: Exista şa pentru biciclete cu incalzire ??
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning