![]() |
Re: Masina Mea ..!
Pai tu ai zis ca nu prea e ok sa pui kit de m pe o masina de 1.6 sau nu am fost atent.Ca daca aveai 2.5 mai mergea .
Asa as putea zice si eu :pai e si normal cand zici ca nu prea e ... normal sa dai o gramada de bani pt o evacuare de inox custom pentru o masina cu motor de 1.6.Daca e , maxim o toba sport.Dar eu i'am pus teava pana in catalizator.Bani degeaba dati in plus.Dar asta am vrut eu pentru ca mi'a placut.Si suna mult mai a "puternic" decat cu o simpla toba. Asa zic si la tine.Kitu ala de M nu o face mai puternica dar o face mai frumoasa.Mult mai frumoasa decat o face o prelungire de GTI |
nu e de GTI...e de golf 3 simplu :))
prelungirea o sa ramana pana imi iau suspensia |
Am zis de g3 prima data da a zis Lunganu GTI apoi .Si m'am gandit ca sunt eu prea noob si nu mi'am dat seama.
|
trafy iti dau eu prelungirea de la audiu meu... dar imi cumperi un cupra lip in schimb... vrei? :lol:
si on topic, nu da rau dar nici foarte bine... se cam vede ca nu e locu' ei acolo dar oricum e ceva nou :) |
mertzane, iti dau una de mercedes:))))
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am zis ca ar da bine cu buza de GTI, pentru simplul fapt ca este dreapta, si daca o vopseste in culoarea barii probabil ar face bara sa para mai joasa...
Oricum, sper sa iasa ceva frumos, atat pentru tine cat si pentru cei care se uita la masina. |
trafy mai bine mi-o dadeai mie.sper sa vina si la mine,cat de curand,inca o buza de GTI ca cea veche si-a dat duhul.
|
1 Attachment(s)
Frumoasa focccc!!!!
|
5 Attachment(s)
:rolleyes2:oops::arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Vin si eu cu un teaser mult asteptat.
Attachment 2111112 |
sa o stapanesti sanatos Nutzu-le. sa ai parte de ea multi km fara incidente.
ma bucur ca ti-ai ales`o in sfarsit ca luuuuuuuuuunga a fost cautarea si obositor drumul :)))) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning