![]() |
Re: Club astra bertone
Lol din contra ca daca ai suspensie stock ai sanse sa frece pe cand cea sport numai se lasa in jos nu se mai apleaca masina .....
|
am uitat sa preciez ca Bertonele meu este Turbo si are suspensia mult mai tare ca si cea normala 1,8 sau 2,2
|
il sustin pe pyranha ca de exemplu cu suspensia stock si cu cauciucuri de iarna pe 17/45/215 atinge la unele denivelari sau daca masina mai are 1~2 pasageri in spate
|
a fost la un moment dat un bertone blue arden de cj cu motorul spart (pe la 3mii e) stie careva ceva detalii despre el? multam frumos
|
6 Attachment(s)
unde imi pun si eu folie fata spate ?? asta e titiu meu
|
faina masina dar ce motor ai ?
|
1.8 :)
|
|
Unde pot gasi si eu capacele negre pentru prezoanele de la masina?
|
va asteptam pe comunitatea celor cu Bertone....
|
cumpar bara fata astra g opc, vand bara astra bertone fata si mai cumpar ceasuri cu dysplay alb sau eventual le schimb cu ale mele pe negru
|
crystip84 da-mi un telefon poate te pot ajuta cu o bara fata de OPC, am una SH !!!!
0741379201 Bun, dupa cum stiti am avut un Bertone Turbo dar un dobitoc l-o faultat si mi-o iesit dauna totala; cu banii de la asigurari si cu banii de pe epava intentionez sa-mi caumpar altul, asa ca daca unul dintre voi vrea sa-si vand Opelul (numai versiunea TuRbO ma intereseaza) poate ma intereseaza. Ideea e alta, voi ce a-ti face in locul meu cu putine fonduri ? A-ti cumpara o masina turbo de la noi, care e omorata de proprietar? Ca doar nu-ti cumperi benzina turbo sa mergi la piata; sau din germania ?Sunt intr-o mare dilema, din cauza fondurilor disponibile, dar pe seceta asta poate se poate negocia mult cred :D BaftA |
cat ti-au dat pe masina cei de la asigurari? Aveai casco (la cat era asigurata masina)?
|
Quote:
|
sincer in Romania totul e posibil
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning