![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
tocmai mi-a fost adus la cunostinta faptul ca afara a inceput sa ninga usor....
Speram la mai mare.... |
Ce fain e ca la Sibiu ca ninge... pe la noi "bate vantul"...
|
o sa inceapa si la vl sa ninga...si va mutati toti la ambient...
|
Prea curand nu prea cred... e un soare de parca vine primavara, cel putin momentan !
|
ningeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ..
|
dap ningeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
|
oare sunt singurul trist ca ninge?:))
|
Quote:
|
eu ma bag sa hibernez. Treziti-ma in martie.
|
Quote:
|
nu sunt fan iarna/zapada si frig :)) Plus ca in martie bag masina la vopsit deci, atunci ma trezesc la realitate, abia astept sa treaca astea 2 luni si ceva :lol:
|
nu e vorba numa de cauciucuri..adica si asta...da oricum nam bani de cauciucuri..acum mi-am luat suspensie...si urmeaza o buza de vr6...
motivul pt care nu-mi palce iarna e ca nu pot face nimic la masina..pt ca nu am garaj...asa ca tre sa stau sa ma uit la toate chestiile pe net...:)) si chiar daca as avea bani nu le-as putea cumpara:))...sau acum am suspensia si daca o tine tot asa cum a fost azi..nu o pot pune..k inghet cu mana pe arcuri:)) |
asadar si prin urmare puneti placa in picioare si pe partie fratioareeeeeeeeeeee :))
|
sa mai ninga putin si dupa merge placa de numa :X
|
Azi-npt pe la 01 am facut o vizita la KFC ....:peace::peace: doamne ce dor mi-era ... oricum n-am fost singurul ca dupa urme mai vizitase cineva parcarea .. a fost super .. pacat ca a nins mai puternic pe seara si n-am putut deranja pe nimeni la o spontana la ora aia . La mai multa zapadaaaaaa !!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning