![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
si dupa felul in care vb pari ca ai trecut bine prin scoala vietii, sau ai studiat si psihologia Quote:
Quote:
Quote:
2. era in sensul bun a cuvantului pentru mine, ca tine o sa tina asa la ea, cine o sa faca atatea si gesturi mari si mici .. si din astea 3. as zice mai mult cu traitul vietii decat asa mult cu experimentatul, dar ce pot zice eu, doar ca asta cred. 4. nu sunt pentru asa ceva. asta si fac ca ies cu prieteni si prietene sa-mi ocup timpul. Quote:
2. am o vaga banuiala ca e si asta 3. da, cam asa la partea cu taiatu din viata mea, merge pana cand vine inapoi, pentru ca scopul final asta ar fi, dar sa vina ea ca atunci sunt sanse de schimbare in bine cred eu. cu ramasu` prieteni nu se poate,cel putin la inceput clar nu. singura chestie e ca imi vine greu sa renunt de tot in general in situatii de genul pentru ca e o fata minunata si cum sa renunti de tot la astfel de persoana. dar momentan am zis ca asta voi face. Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
nu am raspuns mai repede pentru ca asteptam sa vad ce ziceti si imi pare bine ca au sarit atatia cu sfaturi care le-au considerat de buna cuviinta. si in special ca au raspuns astia grei de pe forum, eugen, mustang, sasha, psyho, morph, sageata si nu numai. situatia e momentan asa, ca suntem in pauza totala. ce va fi pe viitor nu stiu, dar sper sa fie bine. |
@ reallity
http://images.icanhascheezburger.com...5106013843.jpg stai linistit ca nu am nevoie de psiholog , asa mi-a spus Ionel . prietenul meu imaginar , deci nu am nici o problema . man femeile sunt ca sosetele , desii suna urat , cand transpiri le schimbi , uneori schimbi si doua perechi pe zii , eu unul asa fac , sa nu zic precum chilotii ca ca unu la mana nu port si doi la mana ei au un rol in viata noastra ne sustin p*la ;) Incearca si treci peste spark viata e frumoasa , ma uit la dobitocii astia care se sinucid , nu as face asta in vecii veciilor , nu pot sa iti spun mai multe , si nu pot sa spun multe in public , dar viata mea a luat o turnura super placuta ;) https://realbikers.com/catalog/images/LoudPipes.jpg |
Man, daca ai sa te tii de punctul 1 totul o sa fie bine si o sa se rezolve de la sine!!! ...iti urez succes si un cer senin in fata!!!
P.S. Haideti sa depasim subiectul "spark"...lasam si pe altii gen "reality check" sa ne povesteasca...ei se pare ca sunt mai cu 3 ooo |
Quote:
|
Quote:
so.. sa ai bafta si timpul le vindeca pe toate :) enjoy the life !!! |
Lasa gogule, ca mai "experimentezi" si tu, ce, numa' ea?:lol: Acu' incearca sa te gandesti numai la aspectele pozitive: orizontul ti s-a deschis brusc:lol:
Oricum, din cate cred eu, va realiza ce-a pierdut si va incerca sa se intoarca la tine. Si atunci sa te joci si tu putin cu ea, ca ai tot dreptul. Deci, e vara, e soare, cum zice si melodia aia "la mare la soare fetitele sunt goale":lol: Go go go!!:lol: Bine, sa nu se inteleaga ca-ti zic sa-ti alini suferinta prin asta, nici nu e bine, dar dupa ce trece perioada asta naspeta n-ai niciun motiv sa nu te distrezi putin. |
Mustangu ca mustangu...tot mai misca putina cu la cantar...dar daca si sageata e la categoria "grei"...e clar :)) (mai destindem atmosfera asa putin)
|
Tine minte o vorba , cel mai de pret lucru e libertatea ;) Ai sa o intelegi candva ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
libertatea poti s-o ai si in timp ce imparti viata cu cineva, asta in cazul in care nu esti obsedat de libertate si ti se pare ca te sufoci non stop :) |
aici sunt foarte de acord cu sasha,atata timp cat exista comunicare si intelegere reciproca e imposibil sa nu existe libertate;mai conteaza si ce faci cand esti liber :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Femeile prin natura lor sunt posesive, nu toate ce-i drept... nu ca barbatii nu ar fi, dar cazul femeilor este mult mai des intalnit, si isi "apara" ce e al ei.Ah, si tu ca barbat daca de a lungul timpului prin acel fb,hi5,ym ai avut succes si ceva cuceriri si ea stie asta, well nu te astepta sa stea linistita :) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning