![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
hori...cum a zis si nightdevil... ink se mai vd spoileru veki, e o urma destul de urata unde era rezervoru si jantele mi s par kiar urat puse...
|
@ oxide....: avem un mert....jmecher....adik....e jmecher....si e jemcher si acolo si dincolo...oricum...jmechera masina....
ps: jmecher rau.....really nice chop @hori (knox).....nu mai zic nimik....m-ai atins la punctul slab..super! ;) |
1 Attachment(s)
uitatzi mercu in varianta finala finala....:)...sry d a2a postare a mashinii...urmatoarea mashina va fi un nissan silvia...jmechera rau...shi joasa rau....:)...gata...prea multe detalii...:P
mai comentatzi ceilaltzi la merc...;) PS:t pupa fratele tau madskilz...:)...ms pt apreciere shi comentariu...;) |
Prima!!!
2 Attachment(s)
asta e prima mea masina:D....sunt nou p'aici si invatacel in tuning:rolleyes2 va rog sa comentati:D
|
a iesit calumea pt prima :P
|
claudiu jantele sunt km plate... nai vopsit totul si nu in ultimu rand...renunta la stickere sclipitoare
|
2 Attachment(s)
Quote:
'sup 4t? comment pls .... am de gand sa-i schimb fundalu .... va place culoarea ?oglinzile ? comentati la sange |
alimentarea la intercooler ... cea departata se vede cam plata ... in rest e ff bene ... bv man
|
vezi k ai colorat si trapa
|
Quote:
ce trapa ? |
Quote:
trapa = usa, capac etc. fixat în plan orizontal, care închide o deschizatura practicata in plafonul masinii. |
1 Attachment(s)
uite aici...ce e trapa...daca nu ai inteles ce a zis george
|
bah sincer si io mam gandit k o sa fie greu d inteles... dar nu imi venea nici un sinonim in minte pt el... sper k ai inteles acu la c ma refeream :P
|
Quote:
PS:a mea shtiu k ii cam simpla...dar vreau sa ii pastrez liniile de mashina puternik shi eleganta....:) |
1 Attachment(s)
tnx pt comment`uri...e prima mea silvia...rotile sunt strambe fiindca au CAMBERS
o chestie folosita in Drifting...mie nu mi se pare asa slaba tinand cont ca e prima mea JapCar de genu asta :)...Oxide,Ciocu Mic si scoate Silvia sa ne dam :) am mai facut o chestie doua....:) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning