Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Ace Axel 09-08-06 22:46

Re: Comentarii lucrari!

hori...cum a zis si nightdevil... ink se mai vd spoileru veki, e o urma destul de urata unde era rezervoru si jantele mi s par kiar urat puse...

Skillzu 09-08-06 23:08

@ oxide....: avem un mert....jmecher....adik....e jmecher....si e jemcher si acolo si dincolo...oricum...jmechera masina....

ps: jmecher rau.....really nice chop

@hori (knox).....nu mai zic nimik....m-ai atins la punctul slab..super! ;)

Oxide 09-08-06 23:24

1 Attachment(s)
uitatzi mercu in varianta finala finala....:)...sry d a2a postare a mashinii...urmatoarea mashina va fi un nissan silvia...jmechera rau...shi joasa rau....:)...gata...prea multe detalii...:P
mai comentatzi ceilaltzi la merc...;)
PS:t pupa fratele tau madskilz...:)...ms pt apreciere shi comentariu...;)

cLauDiu|eXe 09-08-06 23:59

Prima!!!

2 Attachment(s)
asta e prima mea masina:D....sunt nou p'aici si invatacel in tuning:rolleyes2 va rog sa comentati:D

Ju!ceD 09-08-06 23:59

a iesit calumea pt prima :P

Ace Axel 10-08-06 00:48

claudiu jantele sunt km plate... nai vopsit totul si nu in ultimu rand...renunta la stickere sclipitoare

L33L00 10-08-06 06:53

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Oxide
am facut-o pt k mo provocat L33L00!!!;)

'sup 4t? comment pls .... am de gand sa-i schimb fundalu .... va place culoarea ?oglinzile ? comentati la sange

patriotu90 10-08-06 09:22

alimentarea la intercooler ... cea departata se vede cam plata ... in rest e ff bene ... bv man

Ace Axel 10-08-06 11:14

vezi k ai colorat si trapa

L33L00 10-08-06 12:19

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
vezi k ai colorat si trapa

ce trapa
?

george GMN 10-08-06 12:59

Quote:

Originally Posted by L33L00
ce trapa
?

partea d deasupra masinii, acel geam sa-i zic asa, turela

trapa = usa, capac etc. fixat în plan orizontal, care închide o deschizatura practicata in plafonul masinii.

ra2 10-08-06 13:00

1 Attachment(s)
uite aici...ce e trapa...daca nu ai inteles ce a zis george

Ace Axel 10-08-06 13:11

bah sincer si io mam gandit k o sa fie greu d inteles... dar nu imi venea nici un sinonim in minte pt el... sper k ai inteles acu la c ma refeream :P

Oxide 10-08-06 13:11

Quote:

Originally Posted by L33L00
'sup 4t? comment pls .... am de gand sa-i schimb fundalu .... va place culoarea ?oglinzile ? comentati la sange

hai satzi comentez shi tzie chiar dak facem battle...da promite k imi comentezi shi u mie...:)...deci,sa incepem:jantele is super bine puse,culoarea ii super ben facuta dar:carbonu` nu prea merge...shi ai albit shi trapa...+ cum ai dat desaturate uitate la lateralul mashinii...are reflexia pamantului kre ii d culoare roshkt (asha cva :rolleyes2) shi u cum ai dat desaturate....tzie itzi apare gri in reflexie...:)...in rest ii ben numa nu cred k i se potriveshte statutu` asta d mashina "sport"...adik...nush....mercu` asta ar trebui sa reprezinte elegantza shi rafinament shi bla bla bla...:)...acuma comenteaza u la a mea....:P
PS:a mea shtiu k ii cam simpla...dar vreau sa ii pastrez liniile de mashina puternik shi eleganta....:)

HoricutzWSR 10-08-06 13:15

1 Attachment(s)
tnx pt comment`uri...e prima mea silvia...rotile sunt strambe fiindca au CAMBERS
o chestie folosita in Drifting...mie nu mi se pare asa slaba tinand cont ca e prima mea JapCar de genu asta :)...Oxide,Ciocu Mic si scoate Silvia sa ne dam :)

am mai facut o chestie doua....:)

All times are GMT +2. The time now is 05:40.

- Copyright 2026 4Tuning