![]() |
|
Re: Club ESPERO
daca nu va bateti nu ati facut nimic...zici ca sunteti niste copii care sustin ca "masina ta e mai urata si a mea e mai frumoasa"..terminati cu prostiile ca asta e topic sa ne ajutam, sa ne dam cu pareri, sa vorbim frumos unii cu altii nu sa ne ciondanim aiurea.....eu unu daca ma vad asa refuz sa mai intru aici...deja a devenit enervanta cearta asta.
|
Quote:
in alta ordine de idei,care ati avut sau aveti probleme cu geamul fata dreapta?ca eu nu l am mai folosit in ultimul timp asa,cam din toamna asta iarna si acum a inceput sa mearga foarte greu,i am uns sina aia pe care circula el si tot degeaba:shock: |
2 Attachment(s)
nu am activat de multisor pe acilisea..:-)
observ ca se cam incing spiritele pe aici...:shock: mai imi pun si eu roaba... incep sa o pun saraca pe picioruse..ca iarna asta a suferit multe... trebuie sa schimb toata fata..ma refer la trenul de rulare;)) ehh ...sii spatele..ca puntea mea ii praf:)) |
Ce le-ai facut saracele, de sunt toate praf? :)
|
Imi pare rau pt masina ta succes la reparat ...
Care a spus ca IAc de la 50 de lei in sus? nou poate dela 150-pan la 250 ca miam comandat eu intr-un loc era 250 in altu 180 asta abia am gasit in toata tara:( |
Quote:
Salut, Daca cunosti pe cineva , poti intreba te rog de o usa dr spate culoare BEJ ? Nu prea am gasit pe aici mai deloc... Doar daca sti pe cineva...merci. @Draky90 - la cum arata vremea pe acolo...nici chef sa iesi din casa dar sa faci modificari la masina ! |
Quote:
|
sal aveti idee iam schimbat admisia si numai face fata pompa de la ce masina mai merge pe espero ???
|
Quote:
|
Injectoarele duc?
|
injectoarele leam schimbat sunt cu debit marit dar nu face fata pompa bujiile sunt in 4 electrozi si nu e suficienta benzina .
|
Da...ziceai tu ceva, dar deabia acum mi-am adus aminte...
|
bn ca mai am un sfi turbo dar mom nu am bani sal pun , asa ca macar sa scot ceva din asta
|
Salut,
Pune si tu cateva poze cu motorul, sunt curios ce ai facut acolo.... |
momentan nu am cu ce sa fac poze si in al 2-lea rand masina nu este acasa cum va fi gata o sa apa si pozele .
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning