Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

ALEX_BZN 01-06-10 13:05

Re: Club ESPERO

daca nu va bateti nu ati facut nimic...zici ca sunteti niste copii care sustin ca "masina ta e mai urata si a mea e mai frumoasa"..terminati cu prostiile ca asta e topic sa ne ajutam, sa ne dam cu pareri, sa vorbim frumos unii cu altii nu sa ne ciondanim aiurea.....eu unu daca ma vad asa refuz sa mai intru aici...deja a devenit enervanta cearta asta.

87-bob 01-06-10 15:16

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 3407274)
daca nu va bateti nu ati facut nimic...zici ca sunteti niste copii care sustin ca "masina ta e mai urata si a mea e mai frumoasa"..terminati cu prostiile ca asta e topic sa ne ajutam, sa ne dam cu pareri, sa vorbim frumos unii cu altii nu sa ne ciondanim aiurea.....eu unu daca ma vad asa refuz sa mai intru aici...deja a devenit enervanta cearta asta.

alex ai dreptate si vad ca domnul moderator nu observa...ma vede pe mine ca scriu cu "k"...am scris in graba si d aia am scris asa
in alta ordine de idei,care ati avut sau aveti probleme cu geamul fata dreapta?ca eu nu l am mai folosit in ultimul timp asa,cam din toamna asta iarna si acum a inceput sa mearga foarte greu,i am uns sina aia pe care circula el si tot degeaba:shock:

draky90 01-06-10 15:38

2 Attachment(s)
nu am activat de multisor pe acilisea..:-)
observ ca se cam incing spiritele pe aici...:shock:
mai imi pun si eu roaba...
incep sa o pun saraca pe picioruse..ca iarna asta a suferit multe...
trebuie sa schimb toata fata..ma refer la trenul de rulare;))
ehh ...sii spatele..ca puntea mea ii praf:))

maryus_83 01-06-10 15:52

Ce le-ai facut saracele, de sunt toate praf? :)

tigrut 01-06-10 16:31

Imi pare rau pt masina ta succes la reparat ...
Care a spus ca IAc de la 50 de lei in sus? nou poate dela 150-pan la 250 ca miam comandat eu intr-un loc era 250 in altu 180 asta abia am gasit in toata tara:(

Rob3rt_espero 01-06-10 16:39

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3406332)
Fara suparare, ii spui prietenului tau sa mai revizuiasca pe ici pe colo preturile ...Eu am cumparat VSS cu 45 lei NOU din magazin. Restul pieselor insirate mai sus sunt destul de ok.Prietenul ala al tau e cumva din Craiova?

De la 50 in sus? Asa ieftin ?

Vezi ca piese gasesti orice vrei, doar sa cauti ! Eu am luat vas de expansiune pt Espero cu ABS pe la vreo 40-50 lei parca, nou din magazin. E ala cu forma aia mai alungita un pic, nu cel rotund. Si vezi ca sunt dezmembrari de Espero peste tot !

Salut,

Daca cunosti pe cineva , poti intreba te rog de o usa dr spate culoare BEJ ?
Nu prea am gasit pe aici mai deloc...

Doar daca sti pe cineva...merci.

@Draky90 - la cum arata vremea pe acolo...nici chef sa iesi din casa dar sa faci modificari la masina !

vladutzu 01-06-10 20:50

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3406332)
Fara suparare, ii spui prietenului tau sa mai revizuiasca pe ici pe colo preturile ...Eu am cumparat VSS cu 45 lei NOU din magazin. Restul pieselor insirate mai sus sunt destul de ok.Prietenul ala al tau e cumva din Craiova?

De la 50 in sus? Asa ieftin ?

Vezi ca piese gasesti orice vrei, doar sa cauti ! Eu am luat vas de expansiune pt Espero cu ABS pe la vreo 40-50 lei parca, nou din magazin. E ala cu forma aia mai alungita un pic, nu cel rotund. Si vezi ca sunt dezmembrari de Espero peste tot !

nu. i din mures.

gogufifa 03-06-10 13:57

sal aveti idee iam schimbat admisia si numai face fata pompa de la ce masina mai merge pe espero ???

mike-fullspeed 03-06-10 14:22

Quote:

Originally Posted by gogufifa (Post 3412981)
sal aveti idee iam schimbat admisia si numai face fata pompa de la ce masina mai merge pe espero ???

Ce pompa??? de benzina? daca da punei de la calibra 16v, leganza...

banzay 03-06-10 14:37

Injectoarele duc?

gogufifa 03-06-10 15:26

injectoarele leam schimbat sunt cu debit marit dar nu face fata pompa bujiile sunt in 4 electrozi si nu e suficienta benzina .

banzay 03-06-10 16:22

Da...ziceai tu ceva, dar deabia acum mi-am adus aminte...

gogufifa 03-06-10 16:37

bn ca mai am un sfi turbo dar mom nu am bani sal pun , asa ca macar sa scot ceva din asta

Rob3rt_espero 03-06-10 16:42

Salut,

Pune si tu cateva poze cu motorul, sunt curios ce ai facut acolo....

gogufifa 03-06-10 18:58

momentan nu am cu ce sa fac poze si in al 2-lea rand masina nu este acasa cum va fi gata o sa apa si pozele .

All times are GMT +2. The time now is 07:49.

- Copyright 2026 4Tuning