![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
Iote cine'i aicilea:D
|
pufmaister in the house... :lol::lol::lol:
|
stie cineva ceva de accidentul de aseara de pe tomis? eu cand am ajuns am apucat sa imi dau seama decat ca era vorba de un motociclist. zona de anchetare era destul de mare ( trecere pietoni lic 4 - intersectie victoria )
|
Am auzit si yo ca a fost accident cu motor aseara pe Tomis dar nimic concret! Azi dimineata am vazut intre Ovidiu si Constanta pe sensu de mers spre Cta o pisicuta parca era intrata in dosu la o dacie break ! Destul de sifonate amandoua
|
scuze am ramas cu un reflex de la mess.
|
mircea X iorga ...
bmw cu nu stiu ce nu cred ca are rost sa mai zic motivul |
3 Attachment(s)
Pe la ora 12 jumate 1 la Miga un Tico si o masina de la Marlboro
|
am vazut :lol:
pe la 14, azi, pe mamaia la permise, un 301 imi taie calea fara semnal, eu il claxonez, el trece inapoi pe banda 1 si cu spatele ii face praf botul uneia cu tico care se asigura dint-o straduta. omul nici n-a simtit. a oprit la vreo 100 de m. cred ca i-au zis pasagerii. |
astia de pe maxi taxi ... nu toti dar majoritatea cred ca sunt trctoristi ceva ... in felu care conduc ... se cred pe camp la arat
|
Asta se intampla cand isi iau permisul toti ciobanii dupa ce au facut scoala de soferi pe carutza.
|
cel mai probabil astazi...daca nu azi noapte,intre hanul piratilor si navodari un logan rasturnat in sant.masina nu prezenta foarte multe daune vizibile,in afara de geamuri sparte.
|
mama frate ce-i pe autostrada:)) cea mai buna afacere e firma de tractari in zona aia.
|
Quote:
|
ce a fost aseara pe 1 Mai jale prieteni ... bmw vs cielo care mergea regulamentar cielo facut *** victime grupa mare 3-4 ambulante descarcerare pompieri militie plus o mie de spectatori din pacate nu am poze dar o sa apara curand dak ajungeam cu 5-10 minute mai rpd cred ca eram eu in locu la cielo
|
aseara la ce ora?
si mai exact ce a facut bmw de l-a facut praf pe cielo? contrasens? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning