![]() |
|
Re: Diverse discutii
haideti sa va povestesc ce am facut cu 2 zile in urma. mi-am luat permisu acum 1 luna si dumincia am facut primul meu traseu mai lung.. Bucuresti - Ploiesti.
in apropiere de Ploiesti dupa ce treci de benzinarie acolo unde e si Politia Rutiera au facut nemernicii astia o chestie foarte ciudata... (cred ca au vrut sa aerisiasca circulatia... ca acolo e si soesaua de centura... asa cred :D, in fine...) ei bine erau niste muncitori care nu stiu ce faceau.. si erau inchise niste "parti" si nu se circula decat pe o banda. in spatele meu nimeni, in fata vreo 10 masini asteptau.. (sa trec eu ca sa poata sa treaca si ei apoi) viteza mea: 60 KM aprox. ca tampitu intru in viraju ala (foarte strans) cu viteza asta, normal ca din volan nu prea am tras eu tare si am observat ca mai era 2 metri si ma apropiam de aia :D apoi trag eu rpd de volan si pozitionez masina spre muncitorii aia care deja erau ingroziti. in fine dau eu iara stanga tare si ajung (nu stu cum) pe soseaua de centura (sau care duce pe ea - nu stu sigur ca niciodata nu am fost) io in loc sa apas pe frana in situatiile alea ramasesm cu picioru blocat pe acc. Relaxat :)) intorc si ma indrept spre Ploiesti.Well asta e tot, sper ca va placut ca mie nu.. :| Precizez ca nu am ranit pe nimeni si am rams in totalitate pe sosea.. |
Atentie, viteza face victime. Incepataurii sa mearga mai incet :p
|
Quote:
|
Esti putin kamikaze!:???:
|
mda.. mai incet, pana ma obisnuiesc :P sper ca nu va fi prea tarziu :D
|
mergeti frate si votati(-ma)! :D
|
Dar unde candidezi mai Tre-ule?
La primaria carei comune? |
La Ciorogarla!!:lol: :lol: :lol: :lol:
Stiti voi getaway.......... :rolleyes2 :rolleyes2 |
Stimati colegi ! va invit sa vizitati cea mai tanara sectiune a FORUMULUI : 4tuning INTERNATIONALEvenimente,Noutati,show-uri, motorfest-uri,discutii serioase ,poze , si multe chestii interesante
din toate colturile mapamondului. Ce cred romanii ca voi care traiesc peste hotare ? :arrow: https://forum.4tuning.ro/forumdisplay...prune=-1&f=230 Navigare placuta ! Parerea voastra conteaza ! |
Marfa seara asta Bon mereu cu show-u!!:D :D
A rupt pa toti.......la consum ;) ;) ;) :lol: |
Ataaaaaaat!
Adevarul e ca burn ca mine n-a mai dat nimeni cu o asemnea masina! ;) |
Quote:
|
Quote:
|
mi-e rusine sa intreb...dar cum se face burn-out la masinile cu tractiune fatza??? :oops: :oops: :oops:
ca frana pe fatza...e mai puternica nu? se face cu frana de mana sau cum? :?: sunt si eu curios.... |
se trage frana de mana bine-bine, se ambaleaza motorul, se da drumul la ambreiaj. daca nu iese fum din ambreiaj sigur iese din roti. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning