![]() |
Re: AMALGAM
|
hahah, chiar ca a avut tupeu ala! :))
|
Am mai vazut barbati injurandu-se in trafic, dar femei care aproape se iau la bataie nu :lol:
S-a intamplat acum cateva zile pe centru inainte de Ziridava cand o tipa nervoasa foc o oprit in fata la alta, a coborat la ea, injuraturi din alea ca pe camp, deschis usa, cred ca a vrut sa o scoata de par din masina pe cealalalta :lol: Aveti grija acum si la femeile soferite :lol: nu stiti peste ce bestii dati :lol: |
haha, o inventie interesanta ar fi ochelarii 3D pt vazut "salamul volant"
imagineaza-ti sa-ti pui ochelarii dimineata cand toata lumea se grabeste la servici...sa vezi cum zboara salamul dintr-o parte in alta.....cred ca densitatea de salam volant pe metru cub ar fi imensa :lol: |
gay mic ce esti:):)
|
|
|
|
Dear members & friends,
Stiu ca nu este cel mai potrivit subiect si nici cel mai bun loc in care sa cer ajutorul, premiul ar fi o bucurie imensa pentru noi. Daca vreti sa ne ajutati da-ti un vot la link-ul de mai jos. Link-ul este acesta: http://www.dovezidedragoste.ro/dovezi/348 si butonoul este "voteaza dovada" (trebuie sa bagati si codul pe care vi-l va arata) Scuze, inca o data si va multumesc anticipat! :) Dan |
Cine imi recomanda un service bun in Arad unde chiar se pricep sa sudeze/indrepte un lonjeron la linie cu laser sau macar sa il alinieze mai profesional nu sa fie sudat de mantuiala ca sa il indoaie dupa trager si bara??? Pana acum nu am m-am speriat ce am gasit...
Daca stiti ceva dati-mi un pm ceva va rog frumos .ms |
|
Asta ii cu dedicatie pt Morghen.
1.9 SDI :lol: |
|
eee..si cine mai stie cati au butelii in portbagaj si in spatele usitei de la rezervor ascuns si un buson de GPL :):):):)
|
https://www.youtube.com/watch?v=sZXM_...eature=channel
priviti pana la capat si spuneti ce observati comun cu romania :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:58. |
- Copyright 2026 4Tuning