Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

buddy_lexx 10-07-09 17:10

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

la primul link is 2 explicatii :
- ori nu mergea sistemu de decapotare(tin sa cred ca asta era motivu
- ori era proasta si blonda!:D

cat despre al 2`lea link ... ce sa mai spun... unele/unii chiar nu au o treaba cu condusul! Si daca era in romania cazul ... era un caz clar de dare de mita pentru obtinerea permisului de conducere in mod fraudulos!

ady_lkw 10-07-09 21:47

Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-

4 Attachment(s)
.....

ady_lkw 10-07-09 22:05

2 Attachment(s)
....
//////

ady_lkw 10-07-09 22:45

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2457277)
Nu e nevoie de cuvinte dure! Nu rezolvam nimic asa!
Ady a avut niste poze , chiar daca nu sunt din Piatra merg si aici si oricum nu avea de unde sa stie!
Nu mai sariti asa!
Spor la treburi!

daca voi stati degeaba ce vrei sa fac?innaintez eu ca d trei zile nu ati pus nimic.daca vin acasa o data pe an inseamna ca nu pot posta?
sau nu va plac masinile?
nu inteleg?

Ali_ump 10-07-09 22:48

Ne plac adi , doar ca am mai spus ca nu ai ales sectiunea care trebuie;) Aici poti continua!

VladM 10-07-09 23:47

Se pare ca azi in poligon nu a mers turbochargeru pe o anumita masina :D Voi de la Piatra cand veniti la Roman ?

VaLeX 11-07-09 00:12

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2477108)
Se pare ca azi in poligon nu a mers turbochargeru pe o anumita masina :D Voi de la Piatra cand veniti la Roman ?

Se mai intampla :lol: , cat despre venirea la Roman , sa vorbim toti , si daca se decide ceva, KATANA TEAM probabil ca va si ea prezenta.

buddy_lexx 11-07-09 00:22

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2477159)
Se mai intampla :lol: , cat despre venirea la Roman , sa vorbim toti , si daca se decide ceva, KATANA TEAM probabil ca va si ea prezenta.

daca reusim sa ne mobilizam toate cluburile(va fi ceva de munca) mergem cu cea mai mare placere la roman!!

morpheusmaster 11-07-09 00:24

Aduceti si turbochargerul, da? Si pe ala cu shasha cai :)) Hai ca a fost frumos in seara asta...ce a urmat dupa plecarea de la Pracktiker?

stefan_88 11-07-09 01:33

Unii au venit la stadion inapoi ..si am mai stat la povesti :)

buddy_lexx 11-07-09 11:50

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2477108)

cam asa ceva! cu ocazia asta cred ca s`a demonstrat ca nu tot ce zboara se mananca... oricum omu a fost fair play si a acceptat provocarea putea la fel de bine sa refuze.Poate o sa vedem o revansa cand o sa ridice masina la 200cp ;).
app..mi`a placut ca dupa ce s`au dat ..au inceput baietii sa vina la masina lui valex si sa intrebe : da`i modificata?? da so trage...da chiar e 1.6?? chiar 101cp are??? Toata lumea a ramas uimita ca masina nu are nicio modificare adusa la motor(are doar un filtru de aer..dar ala nu se pune).

morpheusmaster 11-07-09 12:54

Pai e ca si cum ai pune masina mea si laudele mele ca iam pus motor de racheta cu o masina cu motor de 1.6 :) Pare Zeu masina cu 1.6 stock :)) pe langa "modificarile" mele si "motorul" meu

VladM 11-07-09 13:47

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2477765)
cam asa ceva! cu ocazia asta cred ca s`a demonstrat ca nu tot ce zboara se mananca... oricum omu a fost fair play si a acceptat provocarea putea la fel de bine sa refuze.Poate o sa vedem o revansa cand o sa ridice masina la 200cp ;).
app..mi`a placut ca dupa ce s`au dat ..au inceput baietii sa vina la masina lui valex si sa intrebe : da`i modificata?? da so trage...da chiar e 1.6?? chiar 101cp are??? Toata lumea a ramas uimita ca masina nu are nicio modificare adusa la motor(are doar un filtru de aer..dar ala nu se pune).

Pai el are vreo 10 cai numa din stickere,plus 3 cai prafu,o scos greutatea din masina,jantele pe spate...cred ca ajunge pe la 220 de cai...

morpheusmaster 12-07-09 00:08

Gaaaaaaata baa...u made your point...Ma gandesc ca avand in vedere ca aici e cafeneaua nemtenilor aici ar fi cel mai bun loc sa lansez intrebarea...ce facem vinerea viitoare...adica noi, toti nemtenii...poate facem tot asa o treaba...Roman/Targu/Piatra/ Invit si Bacaul si cine mai doreste e primit cu inima deschisa.

Hai facem intalnirea nu neaparat la Roman...sau la Roman...dar poate mergem toti in alta parte...la Hanul Ancutei (face scturoag cinste :)), glumesc)...ne strangem toti acolo in parcare...facem un gratar o treaba...sau in alta parte...la padure la o treaba...nu vineri neaparat, sambata...ne adunam toti si mergem...ce ziceti?

Vorbesc de acum ca in 5 zile sa clarificam situatia sa nu fim 10 masini...sa fim cam 3/4 ce a fost vineri...

VladM 12-07-09 00:39

Un gratar in dealu marului ar fi super smecher.

All times are GMT +2. The time now is 08:29.

- Copyright 2026 4Tuning