![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
la primul link is 2 explicatii :
- ori nu mergea sistemu de decapotare(tin sa cred ca asta era motivu - ori era proasta si blonda!:D cat despre al 2`lea link ... ce sa mai spun... unele/unii chiar nu au o treaba cu condusul! Si daca era in romania cazul ... era un caz clar de dare de mita pentru obtinerea permisului de conducere in mod fraudulos! |
Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-
4 Attachment(s)
.....
|
2 Attachment(s)
....
////// |
Quote:
sau nu va plac masinile? nu inteleg? |
Ne plac adi , doar ca am mai spus ca nu ai ales sectiunea care trebuie;) Aici poti continua!
|
Se pare ca azi in poligon nu a mers turbochargeru pe o anumita masina :D Voi de la Piatra cand veniti la Roman ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Aduceti si turbochargerul, da? Si pe ala cu shasha cai :)) Hai ca a fost frumos in seara asta...ce a urmat dupa plecarea de la Pracktiker?
|
Unii au venit la stadion inapoi ..si am mai stat la povesti :)
|
Quote:
app..mi`a placut ca dupa ce s`au dat ..au inceput baietii sa vina la masina lui valex si sa intrebe : da`i modificata?? da so trage...da chiar e 1.6?? chiar 101cp are??? Toata lumea a ramas uimita ca masina nu are nicio modificare adusa la motor(are doar un filtru de aer..dar ala nu se pune). |
Pai e ca si cum ai pune masina mea si laudele mele ca iam pus motor de racheta cu o masina cu motor de 1.6 :) Pare Zeu masina cu 1.6 stock :)) pe langa "modificarile" mele si "motorul" meu
|
Quote:
|
Gaaaaaaata baa...u made your point...Ma gandesc ca avand in vedere ca aici e cafeneaua nemtenilor aici ar fi cel mai bun loc sa lansez intrebarea...ce facem vinerea viitoare...adica noi, toti nemtenii...poate facem tot asa o treaba...Roman/Targu/Piatra/ Invit si Bacaul si cine mai doreste e primit cu inima deschisa.
Hai facem intalnirea nu neaparat la Roman...sau la Roman...dar poate mergem toti in alta parte...la Hanul Ancutei (face scturoag cinste :)), glumesc)...ne strangem toti acolo in parcare...facem un gratar o treaba...sau in alta parte...la padure la o treaba...nu vineri neaparat, sambata...ne adunam toti si mergem...ce ziceti? Vorbesc de acum ca in 5 zile sa clarificam situatia sa nu fim 10 masini...sa fim cam 3/4 ce a fost vineri... |
Un gratar in dealu marului ar fi super smecher.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning