![]() |
|
Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA
Unde erai cand le-a furat?
|
sigur nu era in masina sau pe langa ea!
:) cu intrebarea asta rezolvi cazul imediat :) |
eram la poarta intai cu niste prieteni. dracu m-a urcat acolo :twisted: desi urcasem pe acolo pe scurtatura pe langa case si ce am mai stat pe-acolo nu cred ca s-a depasit o ora. si intr-o tara civilizata nu ar trebui sa se intample asa ceva
|
Quote:
|
good point !
|
Quote:
Pai daca nici macar politia nu mai e in siguranta pe strazile din Romania:pistoles::rolleyes2:lol:http://www.buddy-icons.info/img/smile/1494.gif |
Da bine mai era daca nu postai pe toate topicurile .. care este.
|
stie cineva unde se mai fac tricouri personalizate si cam cat mai costa (cu tricou lor sau fara tricou lor) sau daca face cineva :)
|
Tricouri personalizate acolo deasupra de Astra-sport-bets...cum intri pe Ion creanga in stanga... scrie pe cladire
Am facut niste tricouri cu numere pe ele si pot sa zic ca lucra ok...da nu mai stiu pretu..oricum nu-ti ia pielea :) |
Daca nu a fost asfaltata portiunea asta de drum de 5 ori in ultima vreme nu stiu ce sa zic..
DN7 plin de gropi DEVA - Şoferii care tranzitează municipiul Deva pe şoseaua de centură au de trecut un adevărat test de īndemānare, fiind nevoiţi să evite gropile şi denivelările care s-au format īn asfaltul turnat īn toamna anului trecut. Sursa: huon |
Quote:
|
Quote:
|
N-are cum sa reziste cand e pus la 0 grade sau cand e umiditate ridicata in aer...cel putin nu cu compozitia de nisip, apa, maltz, hamei si mult fotbal care o baga ei in "sosea"
Stiu si ei ca nu o sa reziste da li se rupe si li-sendoaie ca doar ei isi iau bani faini pe cacatu ala:pelvic_th:pissed: |
Quote:
|
Quote:
P.s. apropo Sonic , zici tu bine ce zici dar ai uitat ceva : PRIETENI STIU DE CE! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning