Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

stilostilo 14-01-09 07:44

Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA

Unde erai cand le-a furat?

ondin 14-01-09 11:55

sigur nu era in masina sau pe langa ea!
:)
cu intrebarea asta rezolvi cazul imediat
:)

driver_xs 14-01-09 13:02

eram la poarta intai cu niste prieteni. dracu m-a urcat acolo :twisted: desi urcasem pe acolo pe scurtatura pe langa case si ce am mai stat pe-acolo nu cred ca s-a depasit o ora. si intr-o tara civilizata nu ar trebui sa se intample asa ceva

*HD_85_GEL* 16-01-09 12:59

Quote:

Originally Posted by driver_xs (Post 1980889)
eram la poarta intai cu niste prieteni. dracu m-a urcat acolo :twisted: desi urcasem pe acolo pe scurtatura pe langa case si ce am mai stat pe-acolo nu cred ca s-a depasit o ora. si intr-o tara civilizata nu ar trebui sa se intample asa ceva

Dar crezi ca Romania e o tara civilizata? eu nu prea cred

dzrhd 16-01-09 16:29

good point !

F.R.Sonic 16-01-09 23:01

Quote:

Originally Posted by *HD_85_GEL* (Post 1985981)
Dar crezi ca Romania e o tara civilizata? eu nu prea cred

Hai ca-i buna asta... :lol:
Pai daca nici macar politia nu mai e in siguranta pe strazile din Romania:pistoles::rolleyes2:lol:http://www.buddy-icons.info/img/smile/1494.gif

sNap7 20-01-09 14:41

Da bine mai era daca nu postai pe toate topicurile .. care este.

BaLaurzor 24-01-09 23:32

stie cineva unde se mai fac tricouri personalizate si cam cat mai costa (cu tricou lor sau fara tricou lor) sau daca face cineva :)

F.R.Sonic 25-01-09 09:06

Tricouri personalizate acolo deasupra de Astra-sport-bets...cum intri pe Ion creanga in stanga... scrie pe cladire
Am facut niste tricouri cu numere pe ele si pot sa zic ca lucra ok...da nu mai stiu pretu..oricum nu-ti ia pielea :)

sNap7 27-01-09 16:51

Daca nu a fost asfaltata portiunea asta de drum de 5 ori in ultima vreme nu stiu ce sa zic..

DN7 plin de gropi
DEVA - Şoferii care tranzitează municipiul Deva pe şoseaua de centură au de trecut un adevărat test de īndemānare, fiind nevoiţi să evite gropile şi denivelările care s-au format īn asfaltul turnat īn toamna anului trecut.

Sursa: huon

adrian78bmw 27-01-09 17:01

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 2015171)
Daca nu a fost asfaltata portiunea asta de drum de 5 ori in ultima vreme nu stiu ce sa zic..

DN7 plin de gropi
DEVA - Şoferii care tranzitează municipiul Deva pe şoseaua de centură au de trecut un adevărat test de īndemānare, fiind nevoiţi să evite gropile şi denivelările care s-au format īn asfaltul turnat īn toamna anului trecut.

Sursa: huon

cica ei tot zic ca ala nu e ultimul strat si mai toarna unu in primavara si tot asa..

Marius3k 27-01-09 17:04

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 2015171)

DN7 plin de gropi

Ieri am trecut pe-acolo. Din 22 decembrie si pana in 26 ianuarie nu credeam ca se poate distruge in asemenea hal drumul. :chainsaw:

F.R.Sonic 27-01-09 18:20

N-are cum sa reziste cand e pus la 0 grade sau cand e umiditate ridicata in aer...cel putin nu cu compozitia de nisip, apa, maltz, hamei si mult fotbal care o baga ei in "sosea"
Stiu si ei ca nu o sa reziste da li se rupe si li-sendoaie ca doar ei isi iau bani faini pe cacatu ala:pelvic_th:pissed:

adrian78bmw 27-01-09 18:32

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 2015401)
N-are cum sa reziste cand e pus la 0 grade sau cand e umiditate ridicata in aer...cel putin nu cu compozitia de nisip, apa, maltz, hamei si mult fotbal care o baga ei in "sosea"
Stiu si ei ca nu o sa reziste da li se rupe si li-sendoaie ca doar ei isi iau bani faini pe cacatu ala:pelvic_th:pissed:

cred ca e de vina solu nostru extraterestru ca pe marte si nu se prinde asfaltul:D:o

BaLaurzor 27-01-09 19:31

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 2015401)

de asta are nevoie Romania ... de cacati cu diploma care fac sosele ce dureaza 6 ore , maxim 6 ore :))

P.s. apropo Sonic , zici tu bine ce zici dar ai uitat ceva : PRIETENI STIU DE CE!

All times are GMT +2. The time now is 05:56.

- Copyright 2026 4Tuning