![]() |
Re: Club astra bertone
lumea a fost plecata in weekend iar acuma nu isi vad capul de treaba pe la servici etc :P
|
stie cineva cam cat costa amortizoarele de bertone 1.8 ?
|
exo vezi ca am scris mai in spate 680 tot setul bilstein B4.
|
Baieti, care aveti montat pe bertone turbo intercooler mare? Sau daca stiti vreun tutorial ceva, ca sa dea naiba daca mai gasesc pe undeva...miam formatat pc-ul nu mai am nicun link salvat pe nicaieri...
|
6 Attachment(s)
Sall...alll in primu rand
1. cine vrea o bara fatza de bertone originala pe 400 ron negra ii fac si poze in seara asta 2. ce bara fatza de fibra sa imi iau si eu dispun undeva la 200 euro ( ceva asemanator ca poza care o atasez acum ) 3. unde pot monta si eu niste folie buna buna k miam cumparat fatza spate antizgarieturi cu tot cu autorizatiii 200 ron dar trebuie montata si cnd mai am ideei revin ms anticipat si modelu dupa masina rosie si jantele au prioritate dc se poate stii unde gasesk si un pret estimativ stima |
vezi k in genul celei albastre era de vanzare in bazar aici. Era fk de plastic
|
Quote:
|
@FeS - Nu mai este de actualitate anuntul / si totusi sa-ti raspund la intrebare, motorul e intact.
Cine are suspensie sport de la elspa ? Cum e, cat de dura? cat de buna? Cati km ai cu ea si cum se comporta acum ? Ma intereseaza detalii pentru suspensia reglabila!!! Hai baftaaa baeti |
Vand anvelope noi,import Germania 225/40/ZR18, 280 euro/set
|
2 Attachment(s)
ce ziceti de beronele asta? :oops:
|
Nu-i rau de loc. Arata foarte bine cu jantele ale :D
|
Am niste jante 8JX18 cu ET35 si as vrea sa imi pun anvelope 225/35/18,pe un Astra G Bertone Turbo,nu atinge sau freaca la aripa cumva?
|
Sar putea din cauza la articulatie daca ai stock la damburi denivelari sa iti frece in aparat noroi.
|
Quote:
|
Doar astea le am.
Mi-am achizitionat la inceput 225/40/18,dar am aflat ca nu sunt bune,si am vrut sa stiu daca 225/35/18 sunt ok pe 8JX18 cu ET35. Un prieten mi-a spus ca nu freaca nici cele cu talon 40 daca am suspensie stoc. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning