Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

Boasa 16-04-07 17:45

Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning

vopseaua ai luato de la ei?

pytyk' 16-04-07 17:46

da, au un catalog cu toate culorile

Boasa 16-04-07 17:58

sincer mi se pare un pic cam mult, un prieten de-al meu si-a facut la ghiurca cu vopseaua cumparata de el, portocaliu lamborghini, honda civic, si l-a ajuns mai putin

krys 16-04-07 18:43

cam kt la ajuns k m-ar bate si pe mine un gand?

pytyk' 16-04-07 22:12

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 854657)
sincer mi se pare un pic cam mult, un prieten de-al meu si-a facut la ghiurca cu vopseaua cumparata de el, portocaliu lamborghini, honda civic, si l-a ajuns mai putin

am fost cam pe la toti si un vopsit simplu [o singura culoare] ajunge 23-27 mil. si aici am mai avut si ceva avantaje

MON-u 17-04-07 13:08

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 854657)

inseamna k tovarasu tau nu a stiut unde se duce!A mea chiar inainte sa o cumpar a fost busita in spate la semafor si omu a duso aici la ghiurca la margineni la facut
dupa ce mia facuto de arata super mia vopsit toata aripa stanga cu montant cu tot pana la portiera din fata(bmw e21) la vreo 2 luni vopseaua a inceput sa crape k coaja de ou!au facuto in bataie de joc k acolo is....!SI INCA CEVA SFATUL MEU NU VA DUCETI MASINA ACOLO NICI LA VOPSIT NICI LA PARTEA MECANICA!EU IL STIU PE PATRON SII STIU CE E PE ACOLO! BMW E21

Boasa 17-04-07 17:59

2 Attachment(s)
ce sa zic, nu stiu cum a facut-o pe aia dar pe aceasta din imagine a facut-o bine, sunt deja 6 luni si nu are nici o problema iar vopseaua a luat-o de la honda (podul cu lanturi) care tot a lui e
P.S. eu am si un prieten acolo 8) dar oricum daca vb frumos si dai un drept iti face treaba buna

pytyk' 17-04-07 20:41

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 856638)
ce sa zic, nu stiu cum a facut-o pe aia dar pe aceasta din imagine a facut-o bine, sunt deja 6 luni si nu are nici o problema iar vopseaua a luat-o de la honda (podul cu lanturi) care tot a lui e
P.S. eu am si un prieten acolo 8) dar oricum daca vb frumos si dai un drept iti face treaba buna

cam naspa pe banii mei, sa vb frumos si sa-i mai dau si ceva sa-mi o faca bine si mai cere si 25 mil pe un alb simplu si fara reparatii

Boasa 17-04-07 23:35

iti dau dreptate pytyk` dar vorbisem cu vopsitoru, si lui i-am dat banii, cum ar veni partea lui, nu facuta pe firma

aleks 18-04-07 15:35

Re: masinile modificate din bacau

Quote:

Originally Posted by WoW (Post 856243)
aleks umbli doar noaptea las ca te-am vazut eu

da, pai mi-e frica sa nu ma aresteze:lol::lol::lol:

aleks 18-04-07 15:43

la ghiurca se lucreaza prost si la margineni si la honda.
silviu, baiatul lui, lucreaza bine la service-ul lui nou, parerea mea....

Outta Control 18-04-07 16:37

3 Attachment(s)
Nu prea are legatura cu ce se vb pana acum, da mie mi-a placut ideea si chiar pe kitch parca nu mergea. Oricum e tare faza.

Attachment 252941

Attachment 252942

Attachment 252943

sageata 18-04-07 17:20

azi am realizat ceva maret. am reusit sa ard un JBL:workout: . cunoasteti o mana buna la lipit? pls.:help:

krys 18-04-07 17:58

da si eu am un kenwood despris unde as putea sa il lipesc are incinta strikt putin?

Boasa 18-04-07 18:23

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 858302)
la ghiurca se lucreaza prost si la margineni si la honda.
silviu, baiatul lui, lucreaza bine la service-ul lui nou, parerea mea....

eu il stiu pe gaby vopsitoru si pe un baiat de la birou, nu va contrazic doar am zis ca masina a facuto frumos

All times are GMT +2. The time now is 07:12.

- Copyright 2026 4Tuning