![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
vopseaua ai luato de la ei?
|
da, au un catalog cu toate culorile
|
sincer mi se pare un pic cam mult, un prieten de-al meu si-a facut la ghiurca cu vopseaua cumparata de el, portocaliu lamborghini, honda civic, si l-a ajuns mai putin
|
cam kt la ajuns k m-ar bate si pe mine un gand?
|
Quote:
|
Quote:
dupa ce mia facuto de arata super mia vopsit toata aripa stanga cu montant cu tot pana la portiera din fata(bmw e21) la vreo 2 luni vopseaua a inceput sa crape k coaja de ou!au facuto in bataie de joc k acolo is....!SI INCA CEVA SFATUL MEU NU VA DUCETI MASINA ACOLO NICI LA VOPSIT NICI LA PARTEA MECANICA!EU IL STIU PE PATRON SII STIU CE E PE ACOLO! BMW E21 |
2 Attachment(s)
ce sa zic, nu stiu cum a facut-o pe aia dar pe aceasta din imagine a facut-o bine, sunt deja 6 luni si nu are nici o problema iar vopseaua a luat-o de la honda (podul cu lanturi) care tot a lui e
P.S. eu am si un prieten acolo 8) dar oricum daca vb frumos si dai un drept iti face treaba buna |
Quote:
|
iti dau dreptate pytyk` dar vorbisem cu vopsitoru, si lui i-am dat banii, cum ar veni partea lui, nu facuta pe firma
|
Re: masinile modificate din bacau
Quote:
|
la ghiurca se lucreaza prost si la margineni si la honda.
silviu, baiatul lui, lucreaza bine la service-ul lui nou, parerea mea.... |
3 Attachment(s)
Nu prea are legatura cu ce se vb pana acum, da mie mi-a placut ideea si chiar pe kitch parca nu mergea. Oricum e tare faza.
Attachment 252941 Attachment 252942 Attachment 252943 |
azi am realizat ceva maret. am reusit sa ard un JBL:workout: . cunoasteti o mana buna la lipit? pls.:help:
|
da si eu am un kenwood despris unde as putea sa il lipesc are incinta strikt putin?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning