![]() |
Re: Diverse discutii
frate, dati-mi si mie un sfat... in 2 luni vreau si eu sa-mi schimb MUC-ul :D si am d ales intre un peugeout 306cc(90hp) si un citoen saxo vts(120hp). care suna mai bn :D????
|
iti plac asa mult astea frantzuzesti?
|
cc ala e cabrio ? daca da ... aia e cea mai buna alegere :mrgreen:
|
eu nu as lua 306 decapotabil...e cam de fata...
|
si slab la finisaje. si daca nu a fost intretinut bine, poa sa mai picure la interior.
mai bine un 306 S16 ;) aia da masina. sau un 306 sportiv ceva. depinde ce vrei..fitze cabrio sau sportiv VTS. |
saxo vtssss!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Momo...hai mah serios..maisinile cabrio sunt clar de fete..las-o draq...
sau de barbati care vor sa para macho.... e caz stiut... |
Quote:
|
Quote:
nu la asta ma refeream. ma refeream pur la aspectul masinii. nu am absolut nimic cu fetele la volan @bogdan frate, sincer nu cred ca tot ce este cabrio este exclusiv pentru domnisoare... |
l-am vazut si eu pe mucu o data pe la sala...si el e mai inalt daca am vazut bine :)
si imagineaza-ti un cap care se vede peste parbriz intr-o decapotabila mai mica...bine glumesc acum ... am vazut baieti si in 206...nu se vedeau de parbriz...dar eu stiu ca am condus o Mica C+C si daca treceam pe langa o vitrina simteam un sentiment de GAY cum ma cuprinde :))...am condus si un 350Z cabrio...si daca treceam pe langa o vitrina simteam un sentiment de saracie cum ma cuprinde :) as alege minisportiva aia de saxo clar |
mdeah... eu mi-am spus parerea. in ce priveste capu peste parbriz, sistemul de inaltarea sau coborare a scaunelor de la 307, este preluat de la 306... si deci, un om de maxim 1,90 sta fara probleme fara sa-i bata vantu-n ochi...
|
Eu personal detest masinile cabrio!:lol:
|
cam sunt de "posers" cabrioletele. in fine, roadsterele (dar nu pot fi considerate cabriolete) sunt altceva, ac shelby cobra sau s2000. :)
|
ms mult, eu tind spre ceva spor, ptr k nu cred k as rezista lang o masina frumoasa da cu putini cai sub capota, eu am mania cailor putere in sange, e mostenita d la mama si nu ramanetzi uimitzi kn spun k e vb d "mama", chiar dak are o varsta .. :D si akm cand e in toane bune, dak aude pe unu la semafor k tureaza motoru aiurea si e paralel cu el ii da blana si normal k toti raman masca knd vad cine e la volan. :yikes: In concluzie raman la sxo vts.
|
ms mult ptr ajutor.... bafta tuturor!!!
|
poate nu, dar 99%. show me 1 care nu e.
Pana si SL il vad bine in mana unei domnisoare... Masinile serisoe, se fac "acoperite", Subaru Impreza, M3 Coupe, Evo, nu am avzut variante cabrio.... o fi RS4 cabrio, dar tocmai sa sustina ce am zis. un barbat normal si-ar lua varianta in4 usi, doar un "Single and Searching", sau unu in criza varstei de 40-50 de ani sau o femeie si-ar lua Rs4 cabrio. IAr primele 2 variante nu se pot numi..."barbati". Singurul avantaj al masinii aleia e ca ii auzi motorul mai furmos vara. ATAT. |
Quote:
de exemplu,Lotus Elise care sa fim seriosi,tind sa cred ca isi are targetul f bine tintit,am putea mai degraba sa-l numim "monopost",daca vrem sa fortam un pic descrierea. ca prinde bine la fete,ca e o masina aratoasa,asta nu inseamna ca la conceperea ei,s-a vrut cu tot dinadinsul sa se demostreze lucrul acesta stim ce poate face pe circuit Elise-ul :) |
care cunoasteti pe cineva care inchiriaza/vinde un spatiu de club/disco sa ma anuntati si p mine
|
Era de vanzare "discoteca" de la Bucov la vreo 10000euro...;)
|
mai bine zis sauna de la bucov :lol:
|
Quote:
|
cam asa e:).... si nu are nici spatiu de depozitare:D
|
s-a dorit un exemplu,iar eu l-am dat....
|
Quote:
|
elise a fost facut cabrio pt imagine. daca era coupe, avea muuult mai multi cumparatori. (chiar barbatii doreau sa o cumpere pt cum arata, nu doar pt performante..) si poate era mai usor (o masina cario are structura de rezistenta intarita)...asa ca?
|
nici ca-cabriolet nu era forma, ca sa zic asa, mai degraba "targa", ca-i lipsea doar plafonul. oricum au rezolvat "problema" la exige.
|
http://www.realitatea.net/petitie?ok=ok petitie contra taxei auto
|
GMS mai vrei difuzoarele alea?
|
Quote:
|
Quote:
|
dj_bengy1988's
Default V-ar conveni sa formam un club in care sa fie toti cei cu masini din ploiesti ????? M-am gandit de ceva vreme sa fac asta ! Avand in vedere certurile din ultima vreme , eu impreuna cu persoane diverse , mebri de cluburi si nu numai , ne-am gandit ca ar fi bine sa formam un club auto cu toti din ploiesti , sa nu se mai faca diferente intre dacii si BMW . nu cred ca este o idee rea avand in vedere ca am demonstra ca intradevar suntem uniti !!! astept comentarii , sugestii si reclamatii aici !!!! nu stiu acum ce vrei tu dar daca ar exzista decat un singur club in ploiest care ar mai fi farmecu ??????????? suntem destul de multi si fiecare e handicapat in felul lui cum crezi ca reusesti tu sa i impaci pe toti eu am o idee pentru tine vad ca vrei sa fii asa mama ranitilor si cred ca am o solutie pentru tine ca sa iti faci club cu toata lumea sa zicem ca, clubu se va numi ''z'' tu esti seful, ca doar tu ai propus, eu consider ca ai avea un foarte mare succes daca ne ai da la toti lunar 50.ron ca suntm in clubul tau unit si sigur nu ar zice nimeni nimic si ai fii cel mai tare sef parasolare cadou benzina pentru fiecare intalnire service gratuit ca doar mai avem probleme cate 20 de spalari pe luna (interior-exterior) cauciucuri pentru burnn eu unu vreau sa ma inscriu in clubu tau cu stima si respect MEMBRU Z RACING ....VROOOOOOM |
care mai vrea in clubu lui dj_bengy1988's
sa se duca la el sa ridice cei 50 de ron si restu de gratuitati |
atunci unde il gasesc sa ridic si eu bani si parasolarele????
cu stima viitor membru Z racing daca da banii...........vroooooooooooom:lol::lol: |
cati cp are fiatul tau elf ? :???:
|
131 bhp ........
|
interesant :???:
si cam cate kg ? |
Fratilor . Ce`i Care Dorsc Sa Semnati Petitia Pt Taxa Auto Venit La Acr Ploiesti {vizavi De L Energetic} Pana Vineri La Ora 16 Va Multumesc
|
Quote:
|
deci..legat de "z" glub frate....ma bag si eu...sunt posesor de bmw si oricum eu nu vreau sa apara diferente intre un bmw si o dacie 1300...daca intru in club primesc benzina... Nu te gandii ca foarte mult am un consum urban de 6%..pe o roata...!
Totodata ce gratuitati mai avem...?Vreau sa imi schimb uleiul...ma sponsorizezi..ce mai ofera clubul tau...!? De unde ridic banii? Cand imi dai stiker dala sa il lipesc peste semnul de incepator? Eu chiar sunt interesat daca este asa cum a zis baiatu ala SEE mai sus...!Vin si eu la z club sefu..momentan sunt inscris la InfernoMotor SPORT si avem un sef foarte irascibil si plin de tupeu... si in rest nu prea ma simt ca intrun club...vreau in z club ca am inteles ca este fara discriminari...sunt Ras in cap..si de acceea ma gandeam!Sa nu deviem totusi de la subiect si sa aberam....ne dai si cate un corn si o cana de lapte? Astept raspuns sau PM!!! cu stima si respect MEMBRU Z RACING ....VROOOOOOM pac pac--twutwwwuuuutwuuu edit: CINE IMI DA O TIGARE SI MIE? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning