Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

mucu 08-02-08 00:31

Re: Diverse discutii

frate, dati-mi si mie un sfat... in 2 luni vreau si eu sa-mi schimb MUC-ul :D si am d ales intre un peugeout 306cc(90hp) si un citoen saxo vts(120hp). care suna mai bn :D????

Vibe 08-02-08 00:43

iti plac asa mult astea frantzuzesti?

Vladz 08-02-08 00:45

cc ala e cabrio ? daca da ... aia e cea mai buna alegere :mrgreen:

feryboy 08-02-08 01:10

eu nu as lua 306 decapotabil...e cam de fata...

bogdan_wrc 08-02-08 07:09

si slab la finisaje. si daca nu a fost intretinut bine, poa sa mai picure la interior.

mai bine un 306 S16 ;) aia da masina. sau un 306 sportiv ceva.
depinde ce vrei..fitze cabrio sau sportiv VTS.

tre 08-02-08 09:06

saxo vtssss!

momo 08-02-08 10:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by feryboy (Post 1342978)
eu nu as lua 306 decapotabil...e cam de fata...

daca aia e masina de fata, ma impusc... sa mor!

bogdan_wrc 08-02-08 10:25

Momo...hai mah serios..maisinile cabrio sunt clar de fete..las-o draq...
sau de barbati care vor sa para macho.... e caz stiut...

Sasha 08-02-08 10:29

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1343383)
daca aia e masina de fata, ma impusc... sa mor!

da ce are???crezi ca nu e in stare o fata s`o conduca sau cum????:evil:

momo 08-02-08 11:24

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1343405)
da ce are???crezi ca nu e in stare o fata s`o conduca sau cum????:evil:

nu la asta ma refeream. ma refeream pur la aspectul masinii. nu am absolut nimic cu fetele la volan

@bogdan frate, sincer nu cred ca tot ce este cabrio este exclusiv pentru domnisoare...

feryboy 08-02-08 12:09

l-am vazut si eu pe mucu o data pe la sala...si el e mai inalt daca am vazut bine :)
si imagineaza-ti un cap care se vede peste parbriz intr-o decapotabila mai mica...bine glumesc acum ... am vazut baieti si in 206...nu se vedeau de parbriz...dar eu stiu ca am condus o Mica C+C si daca treceam pe langa o vitrina simteam un sentiment de GAY cum ma cuprinde :))...am condus si un 350Z cabrio...si daca treceam pe langa o vitrina simteam un sentiment de saracie cum ma cuprinde :)
as alege minisportiva aia de saxo clar

momo 08-02-08 12:17

mdeah... eu mi-am spus parerea. in ce priveste capu peste parbriz, sistemul de inaltarea sau coborare a scaunelor de la 307, este preluat de la 306... si deci, un om de maxim 1,90 sta fara probleme fara sa-i bata vantu-n ochi...

Skma 08-02-08 13:08

Eu personal detest masinile cabrio!:lol:

tre 08-02-08 16:02

cam sunt de "posers" cabrioletele. in fine, roadsterele (dar nu pot fi considerate cabriolete) sunt altceva, ac shelby cobra sau s2000. :)

mucu 09-02-08 03:30

ms mult, eu tind spre ceva spor, ptr k nu cred k as rezista lang o masina frumoasa da cu putini cai sub capota, eu am mania cailor putere in sange, e mostenita d la mama si nu ramanetzi uimitzi kn spun k e vb d "mama", chiar dak are o varsta .. :D si akm cand e in toane bune, dak aude pe unu la semafor k tureaza motoru aiurea si e paralel cu el ii da blana si normal k toti raman masca knd vad cine e la volan. :yikes: In concluzie raman la sxo vts.

mucu 09-02-08 03:31

ms mult ptr ajutor.... bafta tuturor!!!

bogdan_wrc 09-02-08 09:21

poate nu, dar 99%. show me 1 care nu e.
Pana si SL il vad bine in mana unei domnisoare...

Masinile serisoe, se fac "acoperite", Subaru Impreza, M3 Coupe, Evo, nu am avzut variante cabrio....
o fi RS4 cabrio, dar tocmai sa sustina ce am zis. un barbat normal si-ar lua varianta in4 usi, doar un "Single and Searching", sau unu in criza varstei de 40-50 de ani sau o femeie si-ar lua Rs4 cabrio. IAr primele 2 variante nu se pot numi..."barbati".
Singurul avantaj al masinii aleia e ca ii auzi motorul mai furmos vara. ATAT.

Fabian 09-02-08 11:31

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1345417)
poate nu, dar 99%. show me 1 care nu e.
Pana si SL il vad bine in mana unei domnisoare...

Masinile serisoe, se fac "acoperite", Subaru Impreza, M3 Coupe, Evo, nu am avzut variante cabrio....
o fi RS4 cabrio, dar tocmai sa sustina ce am zis. un barbat normal si-ar lua varianta in4 usi, doar un "Single and Searching", sau unu in criza varstei de 40-50 de ani sau o femeie si-ar lua Rs4 cabrio. IAr primele 2 variante nu se pot numi..."barbati".
Singurul avantaj al masinii aleia e ca ii auzi motorul mai furmos vara. ATAT.

Masinile cabrio nu au pus monopolul pe targetul feminin
de exemplu,Lotus Elise care sa fim seriosi,tind sa cred ca isi are targetul f bine tintit,am putea mai degraba sa-l numim "monopost",daca vrem sa fortam un pic descrierea.
ca prinde bine la fete,ca e o masina aratoasa,asta nu inseamna ca la conceperea ei,s-a vrut cu tot dinadinsul sa se demostreze lucrul acesta
stim ce poate face pe circuit Elise-ul :)

Oelash 09-02-08 19:12

care cunoasteti pe cineva care inchiriaza/vinde un spatiu de club/disco sa ma anuntati si p mine

dragos2900 09-02-08 19:23

Era de vanzare "discoteca" de la Bucov la vreo 10000euro...;)

Vladz 09-02-08 19:24

mai bine zis sauna de la bucov :lol:

Skma 09-02-08 19:44

Quote:

asinile cabrio nu au pus monopolul pe targetul feminin
de exemplu,Lotus Elise care sa fim seriosi,tind sa cred ca isi are targetul f bine tintit,am putea mai degraba sa-l numim "monopost",daca vrem sa fortam un pic descrierea.
ca prinde bine la fete,ca e o masina aratoasa,asta nu inseamna ca la conceperea ei,s-a vrut cu tot dinadinsul sa se demostreze lucrul acesta
stim ce poate face pe circuit Elise-ul
Pai oricum un Lotus Elise nu va fi agreat niciodata de o femeie ptr. ca nu are aer conditionat, nu are geamuri electrice si daca nu ma insel nu are nici macar servo directie!;)

Vibe 10-02-08 00:07

cam asa e:).... si nu are nici spatiu de depozitare:D

Fabian 10-02-08 01:02

s-a dorit un exemplu,iar eu l-am dat....

tre 10-02-08 03:42

Quote:

Originally Posted by Fabian (Post 1345610)
Masinile cabrio nu au pus monopolul pe targetul feminin
stim ce poate face pe circuit Elise-ul :)

altul care scrie ca sa se afle-n treaba. ia citeste matale mai sus ce zisei moi, elise!=cabriolet. :)

bogdan_wrc 10-02-08 10:55

elise a fost facut cabrio pt imagine. daca era coupe, avea muuult mai multi cumparatori. (chiar barbatii doreau sa o cumpere pt cum arata, nu doar pt performante..) si poate era mai usor (o masina cario are structura de rezistenta intarita)...asa ca?

tre 11-02-08 08:58

nici ca-cabriolet nu era forma, ca sa zic asa, mai degraba "targa", ca-i lipsea doar plafonul. oricum au rezolvat "problema" la exige.

riv_gms 11-02-08 10:27

http://www.realitatea.net/petitie?ok=ok petitie contra taxei auto

Vibe 11-02-08 12:52

GMS mai vrei difuzoarele alea?

riv_gms 11-02-08 13:18

Quote:

Originally Posted by djvibe (Post 1349420)
GMS mai vrei difuzoarele alea?

DA MAN LE VREAU TE SUN EU DISEARA SA NE INTALNIM

riv_gms 11-02-08 13:30

Quote:

Originally Posted by gms-ul (Post 1349138)
http://www.realitatea.net/petitie?ok=ok petitie contra taxei auto

CEI CARE DORITI SA O SEMNATI VA DUCETI LA ACR PLOIESTI (SOSEAUA VESTULUI) CE`I CARE DORITI

alex2see 13-02-08 16:22

dj_bengy1988's

Default V-ar conveni sa formam un club in care sa fie toti cei cu masini din ploiesti ?????
M-am gandit de ceva vreme sa fac asta ! Avand in vedere certurile din ultima vreme , eu impreuna cu persoane diverse , mebri de cluburi si nu numai , ne-am gandit ca ar fi bine sa formam un club auto cu toti din ploiesti , sa nu se mai faca diferente intre dacii si BMW . nu cred ca este o idee rea avand in vedere ca am demonstra ca intradevar suntem uniti !!! astept comentarii , sugestii si reclamatii aici !!!!

nu stiu acum ce vrei tu dar daca ar exzista decat un singur club in ploiest
care ar mai fi farmecu ???????????
suntem destul de multi si fiecare e handicapat in felul lui cum crezi ca reusesti tu sa i impaci pe toti

eu am o idee pentru tine
vad ca vrei sa fii asa mama ranitilor si cred ca am o solutie pentru tine ca sa iti faci club cu toata lumea

sa zicem ca, clubu se va numi ''z'' tu esti seful, ca doar tu ai propus, eu consider ca ai avea un foarte mare succes daca ne ai da la toti lunar 50.ron ca suntm in clubul tau unit
si sigur nu ar zice nimeni nimic si ai fii cel mai tare sef

parasolare cadou
benzina pentru fiecare intalnire
service gratuit ca doar mai avem probleme
cate 20 de spalari pe luna (interior-exterior)
cauciucuri pentru burnn

eu unu vreau sa ma inscriu in clubu tau

cu stima si respect MEMBRU Z RACING ....VROOOOOOM

alex2see 13-02-08 16:24

care mai vrea in clubu lui dj_bengy1988's
sa se duca la el sa ridice cei 50 de ron si restu de gratuitati

jakal 13-02-08 16:55

atunci unde il gasesc sa ridic si eu bani si parasolarele????

cu stima viitor membru Z racing daca da banii...........vroooooooooooom:lol::lol:

tng 13-02-08 17:31

cati cp are fiatul tau elf ? :???:

Vibe 13-02-08 18:26

131 bhp ........

tng 13-02-08 20:03

interesant :???:
si cam cate kg ?

riv_gms 13-02-08 20:31

Fratilor . Ce`i Care Dorsc Sa Semnati Petitia Pt Taxa Auto Venit La Acr Ploiesti {vizavi De L Energetic} Pana Vineri La Ora 16 Va Multumesc

Vladz 13-02-08 21:16

Quote:

Originally Posted by tng (Post 1354962)
interesant :???:
si cam cate kg ?

tng , daca cu passatu ala a fost cat de cat :mrgreen: cu asta pe benzina la 130 e mai delicat :D

GiGiCarbiT 13-02-08 21:17

deci..legat de "z" glub frate....ma bag si eu...sunt posesor de bmw si oricum eu nu vreau sa apara diferente intre un bmw si o dacie 1300...daca intru in club primesc benzina... Nu te gandii ca foarte mult am un consum urban de 6%..pe o roata...!

Totodata ce gratuitati mai avem...?Vreau sa imi schimb uleiul...ma sponsorizezi..ce mai ofera clubul tau...!?

De unde ridic banii?

Cand imi dai stiker dala sa il lipesc peste semnul de incepator?

Eu chiar sunt interesat daca este asa cum a zis baiatu ala SEE mai sus...!Vin si eu la z club sefu..momentan sunt inscris la InfernoMotor SPORT si avem un sef foarte irascibil si plin de tupeu... si in rest nu prea ma simt ca intrun club...vreau in z club ca am inteles ca este fara discriminari...sunt Ras in cap..si de acceea ma gandeam!Sa nu deviem totusi de la subiect si sa aberam....ne dai si cate un corn si o cana de lapte?

Astept raspuns sau PM!!!

cu stima si respect MEMBRU Z RACING ....VROOOOOOM pac pac--twutwwwuuuutwuuu

edit: CINE IMI DA O TIGARE SI MIE?

All times are GMT +2. The time now is 11:28.

- Copyright 2026 4Tuning