![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
Salutare baieti!Astazi am fost si am vazut viitoarea pista.Este un inceput zic bun la cum arata pista.Mai trebuie turnat un covor asfaltic.Dumnezeu sa ne ajute!!!!
|
cand o sa ne mai intalnim, poate veniti ca sa ne aratati poze ( daca aveti facute), sa aflam locatia....marimea etc.
|
daffy ,,, te rog frumos..incearca sa te mai abtii cu aberatiile la Fostul IMS PH .... cu dezlipitul de parasolare si dalea si figuri....pentru ca razvan a avut inca stickerul nu inseamana ca a facut vreo greseala fatala....eu miam facut datoria si iam pus sa le dea jos...!! si legat de comunicatele voastre si asthea pe site si poeste tot..!! sincer mi se rupe **** daca am fost pana la capat cu sau fara... a fost frumos cat a fost sa terminat! cine vrea sa imi tranzmita ceva...este invitatul meu ...fata in fata la 4t. si duffy iti spune fratele tau pt ultima oara.... depasesti limita si o sa stingi lumina......si da..este o amenintare
|
nu mai esti in club esti obligat sa dai parasolar+sticker jos de pe masina. acuma clubul fiind si a.c.s se poate ajunge si in tribunale pentru chestii de genu asta
|
Quote:
Parasolarele cu insemsele clubului, a decis conducerea clubului, sa fie date jos de catre fostii membrii si a fost o rugaminte. Profit de ocazie si am sa te rog sa te conformezi. NU INTENTIONAM SA INTRAM IN CONFLICT CU NIMENI...ASA CA ABTINE-TE DE LA AMENINTARI!!! |
ba.... terminatii in **** mea...sa toti sunteti smecheri in fata la laptop...discutia este inchisa din partea mea...cine are de obiectat va invit la 4t. sa discutam daca aveti ceva de comentat..!chiar am sa va rog sa ma luati de o parte si sa imi atrageti atentia...!
|
Quote:
Ai dreptate in privinta "smecheriei" in fata laptop-ului. Cu stima, |
Cica pasionati de Masini tuning si motoare si iei se cearta pe un cacat de actipild.Daca doriti sa vedeti masina stick-arita cu Inferno Motor Sport contactati-ma si va arat si nu a facut si nu face parte din club... :))) vine deschiderea baaaa 4tuning masini frumoase drifturi fete muzica exact ce este frumos!!!
|
posteaza o poza pls...
|
ma sunati va spun unde e masina si o vedeti :) nu postez nimica la mine se merge la sigur tot nu are rost sa mananc handel aiurea nu am dc. dar nu acuma ca ma culc maine sunt treaz del a 5 dim
|
sa ne spui cu cate dube vi ca sa ti afirmi "smecheria" asta!!
|
Quote:
trimite-mi mie sms cu locatia masinii ca tare curios sunt! ms |
Quote:
ma cam rodea intrebarea asta....tocmai de aceea v-am si RUGAT sa le dati jos. cat despre '' smecheria'' din spatele calculatorului...crezim ca impresionezi pe cineva cu amenintarile si limbajul pe care l-ai adoptat??? daca daffy poate se intimideaza, de ce nu incerci cu cineva mai mare ca el. poate ma impresionezi... ia sa vedem asa ...din spatele calculatorului si poate ne vedem si la 4td bafta si spor la tunat!!! |
Quote:
|
Facem precizarea că toate radarele noi DIN TARA au în componenţă cifra 18, iar prima literă din cele trei este Z, toate masinile sunt Logan MCV.
B 18 ZUE B 18 ZCK B 18 ZCA B 18 ZBU B 18 ZBW B 18 ZCI B 18 ZCJ B18 ZBZ B18 ZBS B 18 ZCN B 18 ZCH B 18 ZBV B 18 ZCF |
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning