![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
https://img153.imageshack.us/img153/6290/img0028mt3.jpg
pe asta vreau sa vad cum arat cu pleoape si cu o grila(sport) cu sau fara vreo inscriptie https://img179.imageshack.us/img179/294/img0034xp4.jpg folie;si jante(daca se poate modelul de pe bertone sport)..multumesc mult |
2 Attachment(s)
sper sa se poata face...as vrea capota neagra plafonu negru...geamuri fumurii ...pleoape si poate niste jante dragutze! sa vad cum da pe culoarea asta...multumesc anticipat!
|
nu prea se poate face nimic pe poze de calitatea asta... dar totusi sunt curios...cum ai facut pozele?...din elicopter cu zoom-ul la maxim??? :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Opel Astra G MODs: - pleoape; - grila Irmscher; - faruri schimbate; - mica modificare la spoiler. |
Gabi... te rog ... poti sa faci si la a mea ceva la posterior ? :D te rog te rog te rog... si imi mai cer o data scuze pentru "aeru' de rolls" :D ... mersi
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
..........
|
chiar nu incearca nimeni ceva orice pe ea , neste jante din aliaj mai mari si spoilerele in culoarea caroseriei:D as fi recunascator MULTUMESC....UPPPP
|
:))) pai nu chiar elicopter de la etaju II! :)) eram f curios cum arata ca vreau sa ii fac asta...si nu am mai avut rabdare sa merg jos! o sa ii fac poze si o sa o postez! ms oricum!
|
4 Attachment(s)
Sall all!!! Hai k va mai dau si eu o provocare :D !!
Daca se poate o capota din fibra,nishte pleoape,spioler ceva ,culoarea daca se poate aceeasi , vedeti voi ce se mai poate k doar suntetzi baiati destepti ;) (asta normal daca se mai poate face ceva din masina mea ) Faceti poza pe care vretzi voi ;) |
fa-i niste poze si eu unul o sa incerc sa-mi fac timp sa ti-o aranjez putin :D..
|
i`as face si acum pe seara...dar nush cum ar iesi...pe night mode...poate incerc...ii pui si neoane:d hai ca o postez! ms mult!
|
upppp ...chiar nu ma poate nimeni ajuta ??? raman dator vandut:grandpa: :grandpa: :grandpa:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning