![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Quote:
cand veti avea voi ursi si bani sa va puneti ce vreti...eventual vreun motor de avion ceva :| |
ia puneti ma dani 1.6 apa plata si ai terminat pe toata lumea..inchizi gura la toti
|
gata ,am terminat cu gidurile si prob din capul meu:lol:noul proiect va fii m50 b25,facut cap coada adica vreau sa bag in el cit mar fii dus restul celorlante deci un 25 facut nu ca unu normal .bag in el tot ce este posibil de scos dintrun 24v aproape maxim;)acum ceo fi o fii dar sa fie fortzaaa:lol:)))cred ca nu este o alegere proasta???;)
|
Bravo tati...sa stii ca e treaba buna...e un motor cu potential...poti scoate destul din el....SUCCES!!!!!!
|
Maestre multa bafta ce pot spune sa iasa cel mai suparat m50 b25 de la noi!!! si nu in ultimul rand : FORTZAAAAAA!!!!
|
Multa bafta Dany!!! Exact ce am zis eu!!! Se vor baga multi bani insa va merita din plin!!! Multa bafta si sa te vedem la prima legala in 2010:D !! Fortzaaaaa:twisted::twisted::twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
da de ce nu continui proiectu v8?
|
un 2,5 24v alezat cu pistoane si biele forjate de m3 ;),cu turbo cu nebuniile lui dany,ar iesii grav:D
|
a dat motoru :D
|
Quote:
|
bai baietii,LAFaitul stie el ce stie :);)doar a lucrat la Bavaria Marin Grigore:D
|
M-ul ramane el tot M da uite cum M-l respectiv a luat bataie de la 2.5 ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning