![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
ce ti se pare asa amuzant ? a fost postat un banc ?
|
Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit! :*
|
Deci sa inteleg ca au fost 2 intalniri separate, una pentru cei care doresc sa le faca @el poze, ("nu aia de pe 4tuning, intalnire mai <<privata>> asa") , si a doua cea a lu` trafy.
1. Fiecare e liber sa faca ce vrea, daca o intalnire nu e anuntata pe forum, nu este intalnire 4tuning, este intalnire intre prieteni. 2.Partea cu exclusu de la "mini intalniri private" consider ca e la atitudinea celui care organizeaza si a celor care sunt invitati. 3. @el a gresit MULT la treaba cu "sa nu-i zici lu` X" , pentru ca daca zicea clar "Frate ma intalesc eu cu Y si cu Z, mergem in oras" nu cred ca se supara nimeni. Asa , am ajuns la copilarii , in care Y si Z se ascund de X si ii da in gat @el.... In fine... Emo kid, vb lu trafy, nu e nimic de ras, nici de plans, ....e o chestie care chiar s-a intamplat....daca nu am dreptate ... plm rastigniti-ma, ca tot e la moda la TV acuma:) |
intalnirea lu trafy .NU a fost intalnire...eu cu trafy de exemplu mergem din 2 in 2 zile sau aproape zilnic la olanesti la suc .... :) mereu a fost bine venit cine a vrut sa mearga cu noi :)
|
Quote:
P.S. Si nu, nu am putut sa vin... |
Hristos a inviat!
|
Quote:
|
[QUOTE=Aaronnel^;1504800]Hristos a inviat![/QUOT
adevarat a inviat, si multa fericire si lumina in casele voastre cat si in masini, paste fericit |
nu mai mere id`u : blondutz_vl , pentru moment cica a fost inchis si mi`l vor redeschide dupa 12 sau 24 ore ....bla bla bla..asa ca ma gasiti ori la tel ori la : pk_dnny
:) |
diseara...mare intalnire, mare...fara maronel :D
glumesc...e din cauza lipsei de somn...care ce face diseara ? facem si noi frumos ? nu de alta, dar da caldura afara si e pacat sa pierdem timpu' aiurea :) anyway, ziceti...ne strangem mai multi asa, povestim, radem, alea alea :P ? |
Quote:
|
Quote:
EU SUNT Prezent ! pt ceva disear :lol: |
ar fi o idee sa facem un gratar pe undeva zilele astea cu soare:D da nu azi..ca io nu pot:( ......sa strangem all people la un gratarelooo :)
|
au in Bila gratar la 10lei:))))
|
Quote:
sa ne ducem la un gratar mai ! ca asa avem toti:))) sa sfaraie miciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning