Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

trafy-vr6 25-04-08 22:31

Re: Discutii Diverse Intre Useri

ce ti se pare asa amuzant ? a fost postat un banc ?

Adytzu_JerrY 25-04-08 23:41

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit! :*

lupalb 25-04-08 23:42

Deci sa inteleg ca au fost 2 intalniri separate, una pentru cei care doresc sa le faca @el poze, ("nu aia de pe 4tuning, intalnire mai <<privata>> asa") , si a doua cea a lu` trafy.
1. Fiecare e liber sa faca ce vrea, daca o intalnire nu e anuntata pe forum, nu este intalnire 4tuning, este intalnire intre prieteni.
2.Partea cu exclusu de la "mini intalniri private" consider ca e la atitudinea celui care organizeaza si a celor care sunt invitati.
3. @el a gresit MULT la treaba cu "sa nu-i zici lu` X" , pentru ca daca zicea clar "Frate ma intalesc eu cu Y si cu Z, mergem in oras" nu cred ca se supara nimeni.
Asa , am ajuns la copilarii , in care Y si Z se ascund de X si ii da in gat @el....
In fine... Emo kid, vb lu trafy, nu e nimic de ras, nici de plans, ....e o chestie care chiar s-a intamplat....daca nu am dreptate ... plm rastigniti-ma, ca tot e la moda la TV acuma:)

Adytzu_JerrY 25-04-08 23:45

intalnirea lu trafy .NU a fost intalnire...eu cu trafy de exemplu mergem din 2 in 2 zile sau aproape zilnic la olanesti la suc .... :) mereu a fost bine venit cine a vrut sa mearga cu noi :)

lupalb 25-04-08 23:47

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 1503196)
intalnirea lu trafy .NU a fost intalnire...eu cu trafy de exemplu mergem din 2 in 2 zile sau aproape zilnic la olanesti la suc .... :) mereu a fost bine venit cine a vrut sa mearga cu noi :)

Frate, dupa cum am spus si eu, stiu ca NU a fost intalnire, pentru ca pe mine cand m-a sunat Trafy, m-a intrebat daca ies la un suc... Eu nu numesc intalnire 4tuning decat cea care are data anuntata pe forum, in rest, sunt intalniri intre prieteni.

P.S. Si nu, nu am putut sa vin...

Aaronnel^ 27-04-08 01:05

Hristos a inviat!

11tun 27-04-08 01:37

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 1504800)
Hristos a inviat!

Adevarat a inviat.

radu_nb1 27-04-08 01:45

[QUOTE=Aaronnel^;1504800]Hristos a inviat![/QUOT
adevarat a inviat, si multa fericire si lumina in casele voastre cat si in masini, paste fericit

DannyKid 29-04-08 13:55

nu mai mere id`u : blondutz_vl , pentru moment cica a fost inchis si mi`l vor redeschide dupa 12 sau 24 ore ....bla bla bla..asa ca ma gasiti ori la tel ori la : pk_dnny
:)

Alexik 30-04-08 07:36

diseara...mare intalnire, mare...fara maronel :D

glumesc...e din cauza lipsei de somn...care ce face diseara ? facem si noi frumos ? nu de alta, dar da caldura afara si e pacat sa pierdem timpu' aiurea :)

anyway, ziceti...ne strangem mai multi asa, povestim, radem, alea alea :P ?

IONUT-GBP 30-04-08 09:16

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 1507290)
diseara...mare intalnire, mare...fara maronel :D

glumesc...e din cauza lipsei de somn...care ce face diseara ? facem si noi frumos ? nu de alta, dar da caldura afara si e pacat sa pierdem timpu' aiurea :)

anyway, ziceti...ne strangem mai multi asa, povestim, radem, alea alea :P ?

un gratar ceva ? :D

Adytzu_JerrY 30-04-08 10:49

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1507360)
un gratar ceva ? :D

seara gratar ?

EU SUNT Prezent ! pt ceva disear :lol:

DannyKid 30-04-08 12:00

ar fi o idee sa facem un gratar pe undeva zilele astea cu soare:D da nu azi..ca io nu pot:( ......sa strangem all people la un gratarelooo :)

L4uR 30-04-08 12:00

au in Bila gratar la 10lei:))))

DannyKid 30-04-08 12:02

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1507573)
au in Bila gratar la 10lei:))))

:evil::evil::evil::cry:

sa ne ducem la un gratar mai ! ca asa avem toti:)))
sa sfaraie miciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

All times are GMT +2. The time now is 18:22.

- Copyright 2026 4Tuning