![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Cand am venit in tara am adus 4 jante+cauciucuri gasite la un baiat care a avut un acident!
Fiatul a ramas acasa si a facut km condus de soramea,i-a venit si lui timpu'. Azi de dimineata am mers la un prieten care se ocupa cu piese de tuning si dealea,am luat un set de suspensi.Am ajuns pe la 9:00 acasa si m-am apucat de pus suspensile si jantele,cu ajutoru' lui varumio am reusit sa termin. Momentan v-a ramane asa! Jante:Rotiform BRU-650e Suspensi:H&R-300e +Vopsit(R.Equinox)-350e Total:1200e |
3 Attachment(s)
Salut tuturor...
Dupa multa munca..asa arata ursu acum! Attachment 2453488Attachment 2453489Attachment 2453490 Buna treaba....Bravo baieti!...Imi place ce vad..Tineti-o tot asa! |
2 Attachment(s)
Deci, azi si ieri am pus suspensia sport pe pisica( Blistein,150 euro SH)si s-a lasat foarte frumos.E mare diferenta intre Raceland(low cost) si Blistein. :D
Cand am demontat totul pe acolo sa pun suspensia, am descoperit ca pisicu' meu are frane BREMBO.:D 2 poze cu masina: |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
toti aveti super masini!
r.equinox : a iesit misto ursuletul ;) jurec : ne-a fost dor de tine! :-P batman: frumos si low :> tomas - poza 3 , alea mi se pare ca se potrivesc cel mai bine :-? Am dat de bani , din pacate nu multi.. Si am in plan achizitionarea unui Subaru WRX STI 08', dar pentru asta imi mai trebuie bani multi bani.. asa ca , imi pare rau: vand: VW GOLF MK2 Dotari: Motor VR6 Transmisie Syncro AWD 6 viteze. 180hp 460 km ai motorului , a fost cumparat nou. Jante Rotiform ROC 16. Discuri Brembo Placute Endless Amortizoare si arcuri AP Spoiler fata original VR6. I-am montat zilele astea prelungiri ale aripilor si distantiere noi la roti:) PRET : 9500 € Negociabil |
Quote:
pentru ca eu nu mi-am dat seama... |
vezi sa nu manance ulei, ca na consumul e consum de masina mare :))
|
batman=> Imi place pisoiu.dami un pm cu id-u tau am niste chesti pt tine!
Jink=>Si mie de voi! arata bine golfuletu.:oops: AnDy007=>Incearca sa schimbi consumabilele filtre,buji,un schimb de ulei? M-a sunat un baiat azi ca s-a dat dea dura cu masina acu vreo saptamana si vrea sa o faca,in 10 min plec dupa ea sa vedem ce putem face. |
4 Attachment(s)
In tot acest timp de cand nu am mai postat nu am stat de geaba.
Toyota a fost vopsita .Sa pastrat culoarea ei originala.Si sau montat si toate piesele la ea(interiorul faruri stopuri) Golful a primit o bara noua.Bara seamana cu cea veche numai ca nu are semnalizari.DE cand am vopsit barile la golf mia mai ramas un sprei de culoare albastra asa ca am vopsit si bara cea noua. |
7 Attachment(s)
Jurec De Unde Ai Furat Modelu AlA dE Fiat?
nu cumva e asta?:) Am Montat Jantele Pe Golf La Cine Trimit Si Eu Golf Pentru un Nou Look? Dar As Vrea Sa Fie Vopsit In 2-3 zile ;) |
3 Attachment(s)
Quote:
Am ajuns acasa cu epava:arrow: |
Quote:
|
Nu e al meu eu il repar numai atat!
|
Si omu banuiesc ca isi da seama cat o sa il coste nu?:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning