Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

intel23 12-04-06 17:43

Re: POZE CU PRIETENELE, AMICELE VOASTRE

Ema : viitoarea poza care o sa o pun cu prietena mea va fi ori in fata altarului ori intr-o biblioteca. Ma bazez pe votu' tau :P

GolfuletzS 12-04-06 21:31

al meu il ai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

VOTAT

Ema 12-04-06 22:08

Quote:

Originally Posted by intel23
Ema : viitoarea poza care o sa o pun cu prietena mea va fi ori in fata altarului ori intr-o biblioteca. Ma bazez pe votu' tau :P

da ce sa zic... esti mandru de replica ta, nu? ma rog.... trecand peste asta....

moxxu a facut topicul asta, probabil in ideea de a pune poze cu prietenele, amicele, iubitele ex-ele...etc, dar nu dezbracate sau, ma rog, in ipostaze ... si oricum topicul asta a ajuns un fel de matrimoniale din cate am observat("moama!!!ce tare e asta...da-mi si mie numarul ei..") si tot timpul posteaza aceleasi persoane...fratilor s-a ajuns la pag 190...intr-adevar hi5 e in plina dezvoltare, eu inteleg ca e o sursa nesecata de "prietene", "iubite"....
sa revin la ceea ce ma deranjeaza cu adevarat. oare frumusetea unei femei consta in cat de mari are sanii si cat de descoperit e fundul ei ... eu cred ca nu...o femeie e sexy chiar daca este imbracata pana in gat...( santos a pus o poza la "fetele de la 4 tuning day" cu o fata chiar draguta) ....

p.s pt mustang mach one: eu nu ma "lafai" cu prietenul meu, poate ca ma "mandresc", dar de lafait nici vorba...:)) si eu consider ca e mai bine sa ma laude altii, altele in cazul asta....(din dex: LĂFĂÍ, lăfăiesc, vb. IV. Refl. 1. A sta comod pe ceva sau undeva, întinzându-şi corpul în voie. 2. A trăi comod, în belşug; a huzuri, a se desfăta. [Prez. ind. şi: lắfăi] – Din magh. leffenni „a bălăbăni, a atârna) asa ca sa ne intelegem :P

Mustang 12-04-06 22:21

mc pt lectia de romana...
bine...sa te mandresti !

EvLSant0S 12-04-06 23:33

Quote:

Originally Posted by Ema
da ce sa zic... esti mandru de replica ta, nu? ma rog.... trecand peste asta....

moxxu a facut topicul asta, probabil in ideea de a pune poze cu prietenele, amicele, iubitele ex-ele...etc, dar nu dezbracate sau, ma rog, in ipostaze ... si oricum topicul asta a ajuns un fel de matrimoniale din cate am observat("moama!!!ce tare e asta...da-mi si mie numarul ei..") si tot timpul posteaza aceleasi persoane...fratilor s-a ajuns la pag 190...intr-adevar hi5 e in plina dezvoltare, eu inteleg ca e o sursa nesecata de "prietene", "iubite"....
sa revin la ceea ce ma deranjeaza cu adevarat. oare frumusetea unei femei consta in cat de mari are sanii si cat de descoperit e fundul ei ... eu cred ca nu...o femeie e sexy chiar daca este imbracata pana in gat...( santos a pus o poza la "fetele de la 4 tuning day" cu o fata chiar draguta) ....

p.s pt mustang mach one: eu nu ma "lafai" cu prietenul meu, poate ca ma "mandresc", dar de lafait nici vorba...:)) si eu consider ca e mai bine sa ma laude altii, altele in cazul asta....(din dex: LĂFĂÍ, lăfăiesc, vb. IV. Refl. 1. A sta comod pe ceva sau undeva, întinzându-şi corpul în voie. 2. A trăi comod, în belşug; a huzuri, a se desfăta. [Prez. ind. şi: lắfăi] – Din magh. leffenni „a bălăbăni, a atârna) asa ca sa ne intelegem :P

ema... de acord cu tine ,am demonstrat, in timp ce toti puneau poze de la 4tuning day .. cu ZOOM x 100 ! pe curu pasaricilor ce se frecau de masini , eu am pus o poza cu .. asa..
ideea e alta, cu ce-s baietii astia vinovati ca... fetele .. in loc sa stea cu fatza la aparat... se intorc si arata curu ? ba chiar mai trag de blugi nitzel in jos, e vina lor, nu a astora ca le posteaza.. parerea mea ..
oricum ,sper ca ai inteles ca in mare parte iti dau perfecta dreptate ..

Psycho 13-04-06 02:47

cineva e urat aici ....

RA_2fast4u 13-04-06 20:12

Quote:

Originally Posted by Ema

cam dramatizezi....dar nu zic, ai dreptate, adika uneori o cam ia in extrema topicul asta, dar in general e placut... adika nu stiu, nu e neaparat o lauda, adika daca vrei sa posetezi poze cu o fata o faci, indiferent cine e ea, daca ti indeajuns de mult la ea, nu cred ca postezi poze "deocheata" cu ea sau ceva de genu.... eventual o poza ca sa isi faca lumea impresie cu ce prietena ti-ai tras :D

nu stiu cum faceti voi fetele, da noi baietii in general ne "comunicam" ce "achizitii" am mai facut :P....de fapt ce drak ca stiu, si voi fetele faceti tot asa, doar poate ca intr-un cadru putin mai restrans :P

nu stiu altii, dar eu personal nu asi putea sa postez poze cu o amica/prietena/ruda/bunica/pisica fara aprobarea ei, mai ales daca sunt mai "speciale" , doar in cazul in care ea pt mine inseamna fix p|_|| /\ ....

Unchiasu 13-04-06 20:40

2 Attachment(s)
Actuala !!!:-d:-d

RA_2fast4u 13-04-06 20:47

Quote:

Originally Posted by Unchiasu
Actuala !!!:-d:-d

fara suparare da dc am impresia ca ii de pe net? adika plm cine face poze asa mici??

d3vilish_lips 13-04-06 20:53

......same opinion da poate cine stie ;)......

momo 13-04-06 20:55

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
fara suparare da dc am impresia ca ii de pe net? adika plm cine face poze asa mici??

un aparat special :lol: :lol:

Eugen_TL 13-04-06 21:26

unchiule ... stii matale... e bine ca iti doresti totusi! :)))) o stiu pe tipa, asa ca hai next picture! :))))))))))))

Mustang 13-04-06 21:26

net pic ;)

bano 13-04-06 21:33

da sigur ca nui a lui

Psycho 13-04-06 22:32

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
unchiule ... stii matale... e bine ca iti doresti totusi! :)))) o stiu pe tipa, asa ca hai next picture! :))))))))))))

mie mi se pare cunoascuta ... dar nu shtiu de unde sa o iau da nishte detalii despre ea ...

All times are GMT +2. The time now is 06:55.

- Copyright 2026 4Tuning