![]() |
|
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Politia ti-ai gasit sa-ti faca dreptate? Ei is la ciupeala pe DN.
|
Mie mi-a spart cineva casa acum vreo 11 ani,militia m-a rezolvat:"daca aveti vre-un suspect veniti la noi sa ne spuneti" si cu asta am ramas :twisted:Eu nu prea sunt optimist in legatura cu competenta lor,da bafta poate esti mai norocos.
|
are noroc doar daca ii prinde militienii in flagrant altfel paaa
|
le-ai dat MAC Adress pentru ce ? Chiar crezi ca stiu ei cu ce se mananca aia ?
Nu cred ca is chiar asa de tantalai sa le vanda in targ la Balata, merg ei mai departe sa le vanda cred. |
Quote:
|
de regula nu se complica ei cu targuri si balciuri, vand rapid pe sume de nimic, de regula la prieteni, amici, cunoscuti, stiu ei ca prin targ se mai plimba si pagubitii si politia..hotii ii vor prinde dupa modul de operare si zona..ca au ei baza de date cu alde d-astia..dar bunurile rareori se recupereaza.
de recomandat sa nu fie nimic la vedere, fata la radio-cd prin bord sau pe sub scaune, dar daca ti-au furat si ce ai avut in portbagaj e clar ca te-au urmarit..stiau excat ce se afla acolo..cat timp au ca sa actioneze..etc. profesionistii studiaza putin subiectul si apoi intervin..nu risca prea mult..pentru ca nu avem camere video..pe strazi, prin oras, la intersectii, zone aglomerate..atunci se reduc spargerile de acest gen, accidentele, etc...devenim toti mai constienti ca "ochiul magic" vegheaza. off topic..la cumparaturi in Austria nasul meu si-a lasat geamul dreapta fata deschis complet intr-o parcare subterana nu foarte luminata, si peste aproximativ 40 de minute am revenit la masini si nu ii lipsea absolut nimic. lasa la noi geamul deschis la masina 10 minute si vorbesti apoi singur.. diferenta dintre noi si lumea civilizata prin progres! |
Nu cred ca merge site-ul, s-o chinuit un coleg vreo jumate de zi si nu o reusit ii dadea cu virgula la ultima pagina cand iti zicea sa introduci codul pt autentificare
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S: cred ca a fost vorba de prost noroc pentru ca altfel nu imi pot explica. |
Re: Discutii...povesti, noutati din zona HD/DEVA
nici la mine in torpedou nu au umblat. am avut acolo portofel, autorizatie de reparatie alea alea
|
Fi sigur ca ori ai fost urmarit ca ai un laptop in portbagaj ori a fost cineva care stia ca acolo e laptop-ul. Eu cred ca s-au dus prea la fix..
Cu care pejo erai ? |
nashpa omule :|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning