![]() |
Re: Club astra bertone
Ma intereseaza pentru :
Opel Astra Coupe Turbo din 2001 full cu tot ce se poate pe ea cam cat ajungea ~22mii; ~25mii ? |
stii ca si eu m-am tot intrebat cat a costat de noua .. am cautat pe net .. dar degeaba :) .. un pliant ceva daca are cineva din perioada aceea .. ceva cu preturi ...
cum spuneam .. astept in continuare bertonisti sa dea add pe mess: starter666999 pentru a putea da informarea .. din pasiune pt. bertone .. hai ca stiu ca sunteti mai multi .. doar cativa au dat add pana acum .. |
puteti afla, atunci cand iti faci casco, au ei catalogul acela cu toate masiniile si in fucntie de dotari iti spune pretul de noua al masinii...
|
Am gasit eu un configurator :
http://www.bursaasigurarilor.ro/inde...r_catalog#suma O astra turbo full iese cam la 28mii |
Deci masina mea a costat 31000 euro :) Nu imi vine sa cred :))
|
Salut baieti, vreau sa scurtez traseul de admisie la un bertone turbo prin montarea unei cutii de filtru de aer de Astra H 1.9 CDTI sau Vectra C 2.2 + filtru K&N.
Cine ma poate ajuta sa gasesc una? Ma intereseaza cutia impreuna cu traseul de admisie din grila. Am vazut pe forumurile din Anglia ca majoritatea folosesc solutia asta. |
@gabi am eu un kit de vanzare folosit dar e impecabil vb pe privat.
CINE ARE POZE CU BERTOANA NEGRU MAT ,? Ma bate un gand sa o foliez dar vreau sa vad cum arata. Bafta baieti |
1 Attachment(s)
cam asa
|
sincer e naspa....
uite aici masina negru mat, lucrare meseriasa https://img7.imageshack.us/img7/3996/58899687.th.jpg |
am rezolvat cu placutele cu ajutorul lui coni si am reusit sa anulez comanda aia , am rezolvat cu placutele fata ATE la 220 ron cu tot cu manopera
|
o intrebare stiti cumva cam cat ar costa amortizoarele (toate 4) ?
|
Salut baieti.Va deranjez cu o intrebare:are cineva un motor z20let complet de vanzare?va multumesc!!!
|
Mai greu asa ceva de gasit
|
In urma unui incident stupid de neplacut s-ar putea sa imi vand masina un Z20let din 2001 cu 101000km lovit
Detalii la telefon 0741379201 sau PM |
Vand pragurile dp masina originale si barile cei interesati prv .... ca tot numai vb nimeni p aici :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning