![]() |
|
re: Club Ford Capri
Quote:
der totusi....MOMENTAN...ar ficazul sa-ti iei un capri..altfel nu te mai primim pe forum....!!! ps....poate asa te "niervez "si eu sa-ti iei un capri...pai uita-te la pasionatii adevarati.. nu renunta defel..chit ca sfarama cutia,o scot de sub namol..s.a.m.d...nu aia care au luat masina si dupa 3 luni au scapat de ea...ba au mai dat si bani la biserica ca au scapat de tinikea ...si apoi afirma ca au facut afacere...!!!! |
Re:
cam cat trage v6 de 2,3?
iam dat acum o sapt. 140h pe bord, trage atata? oare? am rotile mai mari pe spate si numi dau seama care ar fii adevarata viteza |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Re: Ford Capri !!!
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce iese la asta din capota?
oare cam cat mar costa si pe mine ceva de genu asta? sunt incepator :shock: |
e un Compresor american(Blower in americana)...posibil sa fie si motor V8 sub ea, am citit ceva articl cu ea..sau site-ul de unde e poza..da' nu mai retin..era demult.
Pai ca sa ajungi "acolo" te costa mult si bine peste 1.000Eurokoi..e chiar putin suma zisa de mine :rolleyes2 Quote:
Quote:
|
Sunt 2 variante:
1. pui supercharger pe 2.3 V6 pe care-l ai, si schimbi (ca sa reziste la noua putere a motorului) si pui urmatoarele: - cuzineti - biele - suruburi biele - pistoane - segmenti - garnituri - simeringuri - cutie de viteze - cardan - diferential - furtune - radiator - ventilatoare radiator - alternator de minimum 90 A - supape - suruburi chiulase - ax cu came - arcuri supape - tacheti - pompa benzina (neaparat electrica) - pompa ulei - debit marit - sistem franare (daca tii la viata ta) - bara stabilizatoare - carburator - flansa adaptoare pentru supercharger - supercharger - fuliile adiacente superchargerului ps: numai garniturile costa cateva sute de euro (nu ma refer la cele stoc... d-astea mi-am luat eu :) ) 2. cumperi V8 cu supercharger si toate cele |
stiti daca este vreo diferenta in latime si lungime dintre capota cu nara aceea lunga aproape de faruri si ce cu nara scurta.
|
Quote:
|
Quote:
nus acas acum, deseara |
Quote:
http://images.google.ro/imgres?imgur...%3Dro%26sa%3DN |
6 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
datimi va rog o idee um pot lungi o capota cu 6 cm. este capota de capri cu nara luga si vreau sa o pun pe un capri 3 care are nara scurta.mam impodmolit la capota si nui dau de cap.multumesc pt. ajutor si sfaturi.
|
aventual si o poza sau o schita pt capota
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning