Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Focsani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani.html)
-   -   Cafeneaua membrilor 4t din Focşani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani/19958-cafeneaua-membrilor-4t-focsani.html)

Cartmaneu87 01-06-10 13:04

Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani

Acum chiar ca ne doare la basca! avem un mic Steven Spiel-nen printre noi :lol::lol: are cine sa ne filmeze deacum

p.s. vezi sa nu castigi motanu de aur cu filmu tau ca dupaia devii celebru si ne ceri bani pentru filme :lol::lol::lol:

ravy09 01-06-10 13:20

toate bune si frumoase dar pana la urma ce promoveaza filmuletul ?? sau la ce face reclama.. nu prea ii inteleg scopul.. poate ma lamureste cineva..
doar nu participam la vreo competitie si avem nevoie de un show de prezentare..

VN23TDR 01-06-10 13:30

Ne mandrim cu carutzele noastre :)

jipianu 01-06-10 14:04

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3406999)
Ce mai fac baietii din Focsaniii?? Cu masinile pregatite de dragu' de la Alexeni si expo showurile din tara?

Suntem bine morphy... nu cred ca o sa mearga nimeni la Alexeni doar ca spectatori sar putea sa mergem. Cat de Expo...:sad::sad:
Ia zi vara asta vii si pe la noi sa ne prezinti masina ? binenteles daca o sa fie gata.

vn-08-nen 01-06-10 15:19

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 3406430)
m-am uitat la filmuletul de mai sus si am vazut ca nu ai facut ai facut in asa fel incat pozele sa stea mai mult timp pentru a fi vazute mai mult.macar 2-3 secunde.dispar prea repede.am cerut parerea si altora si sunt de acord cu mine.acum eu am zis o parere sper sa nu te superi nici tu si nici ceilalti dar cred ca este bine sa il modifici putin.ms:D

Ala e o monstra ... Pozele stau 10 secunde dupa care 4 secunde e efectul de trecere din poza in poza ... Ce-i drept ala l-am facut in graba ... Oricum finalul nu e diferit prea mult ... Am mai schimbat cateva pe ici pe colo ... Acum pozele stau mai mult ... cat de cat ... depinde si mult de efect ... Lucrez cu 2 programe in paralel si imi e mai greu putin ... AVS Video Editor si Sony Movie Studio ... sper sa va placa la final ... :lol:

vn-08-nen 01-06-10 15:19

Quote:

Originally Posted by Cartmaneu87 (Post 3407271)
Acum chiar ca ne doare la basca! avem un mic Steven Spiel-nen printre noi :lol::lol: are cine sa ne filmeze deacum

p.s. vezi sa nu castigi motanu de aur cu filmu tau ca dupaia devii celebru si ne ceri bani pentru filme :lol::lol::lol:

GOD HELP !

vn-08-nen 01-06-10 15:36

11 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ravy09 (Post 3407317)
toate bune si frumoase dar pana la urma ce promoveaza filmuletul ?? sau la ce face reclama.. nu prea ii inteleg scopul.. poate ma lamureste cineva..
doar nu participam la vreo competitie si avem nevoie de un show de prezentare..

Mda , pei in principal sa promoveze tuningul din oras ... si sa ne mandrim ... sa vada lumea ca si orasul nostru nu e bun numai la dat si baut vin :D ...

Thunder m-a umplut de poze si filmari ... a cotizat cel mai mult ... ma refansez eu de el ...

Danke TDR ... :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:: drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::d runk:

Cateva poze asa sa va mai treaca suspansul :P ( din film )

jipianu 01-06-10 16:31

intra pe mess sa vedem ce mai am si eu prin Pc...

VN23TDR 01-06-10 17:00

Ba disperat mai e ala. Cum sa pui ma discutia de pe mess ?! Jipianule sterge-i frate postul..

jipianu 01-06-10 17:06

gata cred ca e mai bine asa...
i-am trimis si eu ceva poze stai sa vezi ce filmulet face:lol::lol::lol::lol::D:D:D:D:D

P.S. Ne strangem si noi cativa si mergem duminica la Alexeni la drag? ca doar e aproape si pana duminica schimb si eu rulmentul ala care huruia si toata lumea zicea ca e praf grupu:lol::lol:

detroit muscle 01-06-10 17:10

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3407640)
Ala e o monstra ... Pozele stau 10 secunde dupa care 4 secunde e efectul de trecere din poza in poza ... Ce-i drept ala l-am facut in graba ... Oricum finalul nu e diferit prea mult ... Am mai schimbat cateva pe ici pe colo ... Acum pozele stau mai mult ... cat de cat ... depinde si mult de efect ... Lucrez cu 2 programe in paralel si imi e mai greu putin ... AVS Video Editor si Sony Movie Studio ... sper sa va placa la final ... :lol:

aham am inteles.merci mult pentru intelegere si pentru explicatie

fisan 01-06-10 18:09

Quote:

Originally Posted by jipianu (Post 3407928)
gata cred ca e mai bine asa...
i-am trimis si eu ceva poze stai sa vezi ce filmulet face:lol::lol::lol::lol::D:D:D:D:D

P.S. Ne strangem si noi cativa si mergem duminica la Alexeni la drag? ca doar e aproape si pana duminica schimb si eu rulmentul ala care huruia si toata lumea zicea ca e praf grupu:lol::lol:

ia zi jipianu cine merge?

jipianu 01-06-10 20:17

nu stiu fisan... hai sa vedem si sa ne organizam putin... macar asa sa mai mergem si noi pe undeva ca vad ca ne chinuim degeaba sa organizam o intalnire... asa mergem ne si plimbam cu totii si mai si vedem ceva care ne place.;)

fisan 01-06-10 22:08

Quote:

Originally Posted by jipianu (Post 3408426)
nu stiu fisan... hai sa vedem si sa ne organizam putin... macar asa sa mai mergem si noi pe undeva ca vad ca ne chinuim degeaba sa organizam o intalnire... asa mergem ne si plimbam cu totii si mai si vedem ceva care ne place.;)

eu merg cu lau...el a fost si la tulcea si a zis k merge neaparat:))...doar sa nu intervina vreo problema pana atunci...dar in principiu suntem prezenti

vn-08-nen 02-06-10 08:28

Am terminat si filmul ... zilele astea il uplodez :D

A DJ AnoniM Tuning Production 2010

*** DIRECTSHOW FILTER LIST ***
1. Default DirectSound Device
2. Video Renderer
3. Gretech Audio
4. Overlay Mixer
5. MPEG Layer-3 Decoder
6. Gretech Video
7. Nero MP4 Splitter
8. Gretech File Stream

*** VIDEO INFO ***
Input Type : XVID(GVC)
Input Size : 1280 x 720 ( FORMAT HD )
Output Type : YUY2
Output Size : 1280 x 720
FrameRate(Frame/sec) : 0.00 (25.00)

*** AUDIO INFO ***
SampleRate(Sample/sec) : 44100
BitRate(Bit/sample) : 16
Channels : 2
KBitRate(KBit/sec) : 160

Dureaza ca timp : 23 : 45 min
Are ca spatiu : 803 Mb

All times are GMT +2. The time now is 07:14.

- Copyright 2026 4Tuning