![]() |
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
Acum chiar ca ne doare la basca! avem un mic Steven Spiel-nen printre noi :lol::lol: are cine sa ne filmeze deacum
p.s. vezi sa nu castigi motanu de aur cu filmu tau ca dupaia devii celebru si ne ceri bani pentru filme :lol::lol::lol: |
toate bune si frumoase dar pana la urma ce promoveaza filmuletul ?? sau la ce face reclama.. nu prea ii inteleg scopul.. poate ma lamureste cineva..
doar nu participam la vreo competitie si avem nevoie de un show de prezentare.. |
Ne mandrim cu carutzele noastre :)
|
Quote:
Ia zi vara asta vii si pe la noi sa ne prezinti masina ? binenteles daca o sa fie gata. |
Quote:
|
Quote:
GOD HELP ! |
11 Attachment(s)
Quote:
Thunder m-a umplut de poze si filmari ... a cotizat cel mai mult ... ma refansez eu de el ... Danke TDR ... :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:: drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::d runk: Cateva poze asa sa va mai treaca suspansul :P ( din film ) |
intra pe mess sa vedem ce mai am si eu prin Pc...
|
Ba disperat mai e ala. Cum sa pui ma discutia de pe mess ?! Jipianule sterge-i frate postul..
|
gata cred ca e mai bine asa...
i-am trimis si eu ceva poze stai sa vezi ce filmulet face:lol::lol::lol::lol::D:D:D:D:D P.S. Ne strangem si noi cativa si mergem duminica la Alexeni la drag? ca doar e aproape si pana duminica schimb si eu rulmentul ala care huruia si toata lumea zicea ca e praf grupu:lol::lol: |
Quote:
aham am inteles.merci mult pentru intelegere si pentru explicatie |
Quote:
|
nu stiu fisan... hai sa vedem si sa ne organizam putin... macar asa sa mai mergem si noi pe undeva ca vad ca ne chinuim degeaba sa organizam o intalnire... asa mergem ne si plimbam cu totii si mai si vedem ceva care ne place.;)
|
Quote:
|
Am terminat si filmul ... zilele astea il uplodez :D
A DJ AnoniM Tuning Production 2010 *** DIRECTSHOW FILTER LIST *** 1. Default DirectSound Device 2. Video Renderer 3. Gretech Audio 4. Overlay Mixer 5. MPEG Layer-3 Decoder 6. Gretech Video 7. Nero MP4 Splitter 8. Gretech File Stream *** VIDEO INFO *** Input Type : XVID(GVC) Input Size : 1280 x 720 ( FORMAT HD ) Output Type : YUY2 Output Size : 1280 x 720 FrameRate(Frame/sec) : 0.00 (25.00) *** AUDIO INFO *** SampleRate(Sample/sec) : 44100 BitRate(Bit/sample) : 16 Channels : 2 KBitRate(KBit/sec) : 160 Dureaza ca timp : 23 : 45 min Are ca spatiu : 803 Mb |
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning