Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Dodo_998 19-06-10 02:31

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

Persoanele pe care intr-adevar le-ai iubit, nu o sa le uiti.. Pentru ca tot timpul o sa iti aduci aminte de clipele petrecute alaturi de persoana respectiva, chiar daca in prezent iubesti alta persoana. M-am convins de asta pe pielea mea. Iubeam o persoana pot sa zic ca nebuneste, nu imi imaginam ca pot sa o pierd vreodata, dar s-a intamplat necazul, am inceput alta relatie cu alta fata, pe care o iubesc mult, dar.. tot ma gandesc la fosta, tot imi aduc aminte de ea, inca mai fac comparatii intre ele, etc.. Deci concluzia e ca nu o sa uiti toata viata o persoana pe care ai iubit-o, asta din punctul meu de vedere..

ZaNe94 19-06-10 21:54

la mine a mers, eu ma gandeam la cineva pe care am iubit pana ma indragosteam de altcineva...

VladM 20-06-10 01:15

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3453678)
la mine a mers, eu ma gandeam la cineva pe care am iubit pana ma indragosteam de altcineva...

Ma da tu esti peste tot ? La varsta ta stii de toate,si dragoste,si masini,si motoare,de toate stii tu. Unde ai invatat tu atat de multe asa repede ?

aleks 20-06-10 13:06

Quote:

Originally Posted by nonamee (Post 3449442)
m-am culcat cu ea din prima zi , ea zice ca a fost virgina la 20 de ani , nu i-a curs sange asa ca nu pot spune sigur daca da sau nu....probabil multi au sa spuna daca nu mi-am dat seama daca m-am chinuit sau din astea...pai nu m-am prea chinuit , ma rog asta e unul din motivele pentru care ne-am certat de cateva ori.

voi vă certaţi pe tema asta? adică de ce ai fi tras de ea să-ţi "recunoască" faptul că nu e virgină? era mai bună ca om dacă erai primul? cred că sunt cam radical, dar... ar trebui să dai doi bani pe treaba asta?

MarioCrT 20-06-10 13:07

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3454028)
Ma da tu esti peste tot ? La varsta ta stii de toate,si dragoste,si masini,si motoare,de toate stii tu. Unde ai invatat tu atat de multe asa repede ?

Mi'ai luat'o inainte Vlad. Cred că a pus pariu vreun pariu cu cineva că poate să strângă 1000 de posturi intr-un an. Peste tot unde postează doar işi dă cu părerea , de parcă ar avea nu ştiu ce varstă şi a trecut prin viaţă sau a avut tot felul de maşini , motoare , etc .
Zane dute ma la scoala si pune mana pe carte .. lasa postatul de dragul de a posta .

VladM 20-06-10 13:10

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3454847)
voi vă certaţi pe tema asta? adică de ce ai fi tras de ea să-ţi "recunoască" faptul că nu e virgină? era mai bună ca om dacă erai primul? cred că sunt cam radical, dar... ar trebui să dai doi bani pe treaba asta?

Aleks,asta ramane la alegerea fiecaruia,tine de caracter,de orgoliul tau,sa fii tu primul. Si mai este o vorba,prima dragoste nu se uita niciodata.

aleks 20-06-10 13:14

apoi... de ce să o chinui? să te cerţi cu ea tot timpul? gelos o să fii şi peste 5 ani, sau peste 3 luni,tot o să găseşti motive, iar gelozia asta excesivă o să te chinuie şi pe tine, n-o să fii niciodată sigur pe relaţie aşa cum nu eşti sigur pe tine (în sensul că nu ai convingerea că eşti atât de bun încât să nu te poată înlocui cu nimeni mai bun).
Nu pot să mă pun în locul nimănui, deci nici în locul tău, fiecare le ştie pe ale lui, dar dacă îţi rezolvi problemele tale cu tine sunt absolut sigur că şi relaţia ta cu ea(sau cu alta) o să meargă, daca nu, o să te chinui şi pe tine şi pe ea o viaţă.
Depinde de tine cât eşti dispus să te autoevaluezi şi ce "palme" să-ţi dai ca să laşi... neîmplinirile sau minusurile care te-au marcat deoparte şi să trăieşti cât mai mult cu privirea înainte, nu în urmă. Când inconştient o să ştii că eşti mai bun decât orice ar putea ea găsi o să fiţi fericiţi, până atunci, viaţa ta o să fie un circ nebun, iar a ei, un chin cauzat de tine exclusiv.

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 3454856)
Aleks,asta ramane la alegerea fiecaruia,tine de caracter,de orgoliul tau,sa fii tu primul. Si mai este o vorba,prima dragoste nu se uita niciodata.

Orgoliu de bărbat frustrat... Eu prefer să nu mai fiu primul, ci ultimul, adică din toată lista, cel mai bun, că dacă nu eşti cel mai bun, n-o să rămâi tu, mi se pare foarte logic. Decât să am ca principal argument faptul că sunt primul si că sunt evident singura încercare, mă măguleşte mult mai mult faptul că eu am rămas în cărţi din toate opţiunile.
Iar cu "prima dragoste nu se uită", era vorba de virginitate. Deci prima dragoste sau primul f_tai? În principiu, dacă nu eşti amnezic, nicio relaţie importantă n-o uiţi, iar prima dragoste ştii cum sare din schemă când găşeşti ceva bun cu-adevărat? Cu viteze supersonice :-P

Mustang 20-06-10 13:31

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3454918)
... iar prima dragoste ştii cum sare din schemă când găşeşti ceva bun cu-adevărat? Cu viteze supersonice :-P

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeery true.

Trixi 20-06-10 15:41

...subscriu si eu!

morpheusmaster 20-06-10 16:24

Toata gasca PLMista subscrie =)))!!!

sageata 20-06-10 23:15

dragostea - un borcan cu miere si dedesubt c...cat. cum s-a terminat mierea incepe c...catul;
- nebunie temporara ce poate fi vindecata prin casatorie.

casatoria - cimitirul intelepciunii.

asa ca nu uita persoana pe care ai iubit-o sa nu patesti la fel si altadata.

22VIN 20-06-10 23:33

Si sageata concluzioneaza discutia in unicul sau stil:lol:

aleks: da, n-are importanta ca esti/nu esti primul, dar pe mine m-ar deranja faptul ca m-a mintit asa... pe degeaba

sageata 20-06-10 23:39

scurt si la obiect!

csprrr 22-06-10 19:38

azi dimineata , vijelios si mandru de mine pe holurile facultatii , dau nas in nas cu fata care am tinut zic eu cel mai mult , am avut asa iubire mare pt ea :P , mi s au inmuiat putin picioarele inima batea BUM BUM BUM , ne-am privit ochi-n ochi vreo 5 sec si am mers mai departe MANDRU logic ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic :P . A fost ciudata intalnirea pentru ca nu ne mai vazusem de vreun 1 an si ceva chiar daca suntem la aceeiasi facultate :))

Spark 05-07-10 00:07

fratilor... am ajuns rau de tot daca postez aici. asta-seara am avut ultimele discutii cu ea, si as fi facut orice numai sa nu vin acasa.
situatia pe scurt ar sta cam asa. cu bune, cu rele am impartit cu o fata 1 an jumate din viata mea. ne-am mai certa, ne-am mai despartit si impacat, dar in principal lucrurile erau ok. toate bune si frumoase. pana acum 1 saptamana cand din senin a decis sa puna capat relatiei. deci da .. chiar asa, fara motiv. de tinut la mine inca tine, de avut pe altineva (surse sigure 100%) nu are. pur si simplu varsta sau nu stiu. are 16 ani tipa. dar si ea zice ca toate is frumoase, ca is baiatul perfect, ca altul ca mine nu o sa-si gaseasca si e constienta si ea de asta, dar tot o face. ca 1 viata are si mai vrea sa experimenteze chiar daca cu mine totul e mai mult decat minunat. (spun iarasi ca sa nu galopati pe asta ... n-are pe nimeni altcineva). ca nici nu o sa fie in stare sa gaseasca un motiv de despartire ca's perfect si din astea.
si sexele opuse gandesc pe lungimi de una diferite, dar tot mi se pare atat de ilogic si absurd ce face.
si cu toate asta dupa ce ne-am despartit ... m-a mai tot chemat ba in oras, ba la tuning show si era ca si cum am fi impreuna doar ca nu suntem si din astea. dar in aceeptiunea ei era ca m-a invitat doar ca amic. dar daca tot ea imi da gara cum sa ma cheme ca amic in nici o saptamana prin atatea locuri si atatea iesiri si chestii.
ma mai omoara ca e si cu orgoliu, ca si daca o sa sufere mai incolo nu se intoare la mine si constientizeaza ceea ce face (asta zice ea) si din orgoliu.
eu pe fata asta n-o inteleg dar ea mi-a sucit mintile. si tocmai de aia ca e asa naturala si nu stiu la ce sa ma astept de la ea ma atrage, dar se pare ca acum nu se mai poate face nimic. sau se poate ? nu stiu .. nu prea as crede.
si ma omoara ca n-am pofta de mancare, n-am pofta de viata, n-am somn, am mai renuntat si la prieteni pentru ea ca sa fie totul bine si acum ma aflu intr-o postura atat de aiurea si naspa. ma omoara ca in timpul asta s-au adunat atea chestii si amintiri, si tot timpu v-a fi cate un gest sau o chestie mica care sa-mi aduca aminte de ea, ca sa o vad pe mess si sa nu intru pe ea, si toate astea
o sa-mi pierd mintile sau o sa inebunesc ...
si toti prietenii imi zic ca n-are rost sa sufat pentru ea ca numerita sa ma consum si sa ma distruc asa ... si tot o fac ...
si toate prietenele ei zic ca asa tip ca mine mai rar, si uite ca nu ma ajuta la nimic ... deci fi-ti rai si mai bine plang ele decat voi sau mine acum ...
daca ati inteles ceva din ce am spus bine ... daca nu inseamna ca`s pe drumul bun spre nebunie ...

All times are GMT +2. The time now is 04:10.

- Copyright 2026 4Tuning