![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
faceti cheta 750 ron si imi luati jante?
daca da imi schimb avatarul ce ziceti de bombonelele astea? http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=177 |
Facem cheta si iti cumparam Matizul mai bine :) si te lasam perpejos!
|
nu`l dau bre :)
vreau geante dar nu mi-am pus nici macar boxele in functiune. sunt un parazittttttttt |
Quote:
|
allo skympi trezirea la realitate vrei sa nuti mai plece masina de pe lok sa ii puii ca sa o tii in parcare ziceti si voi baieti
:-P |
Cum sa nu plece de pe loc "muscle car-ul" lui skimpy cu jantele alea? la 560 de cai ai lui .. in minus ..
|
da da ai dreptate la semafor se ridika pe doua roti(de rezerva) si app mnezo inceteaza cu glumele ca ne suparam dak avem service nu inseamna ca facem de pleasc stii u mai bnn;)
|
ba ce oameni. de parca ati fi toti nascuti in puf.
eu ma laud cu masina si sunt mandru de ea ca am luat-o din banii munciti de mine. si mie nu`mi da mama bani de benzina sau de ulei. si totusi astept o matusa tamara, poate ma scoate din "criza" vorba aia, criza, ne-criza, benzina scumpa sau ieftina, eu tot de 500 de mii pun :)) |
Si cat mergi de 50 de lei Sky?
|
2 metri merge :lol:
|
nu pui de 35 de lei sami pun si eu de 15 nu vrei ??
|
Eu zic sa-i pui motorash de stergatoare si mergi gratis
|
da si ala trebuie sa fie de Mercedes ca sa aiva suficienta putere!
|
mai bine unu de autocar ca ala e mai puternic .. si o sa mearga 500m inainte 500m inapoi :lol::lol::lol::lol:
|
Gresit!!! Ii punem 2, unu pe puntea din spate si unu pe puntea din fata. Da intrebarea este:alea merg la baterii 777? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning