![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
pai ieri a dat sotia examenul (si l-a luat :D).
a "plimbat-o exact 52 min" ca am fost acolo :D asta e , important e rezultatul. :D:D:D |
Pe un amic de-a meu a vrut sa-l cada acu' vreo doua saptamani acelasi domn Lazar. Amicu asta era ultimul pe lista lui si pe penultimii 3 sau 4 ii cazuse. Si face catre el: "Se pare ca terminam lista tot cu un RESPINS!"
Amicu: "Poi stati ca eu conduc." Lazar: "Da, si o sa te cad." Amicu: "Eu nu cred." Lazar: "Ai sa vezi." Amicu: "Pariu?!" :lol: L-a plimbat 35 de minute, l-a pus de doua ori sa intre pe interzis (prima la dreapta, era interzis, el a intrat pe a doua la dreapta unde putea intra "Am spus PRIMA la dreapta."/"Da, dar era interzis." - de doua ori l-a pus pe interzis.) si inca o treaba, cum mergi de la Hotel Mara spre McDonald's l-a pus sa faca stanga pe langa librarie, singurul mod in care poti intra e sa faci sensul. (l-a intrebat ca dece s-a intors in sens "Domnule politist, linia era dubla continua si singura modalitate de a intra e sa fac sensu"). ma rog, dupa 35 de minute l-a admis. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Un tinichigiu auto? si infoliaza cineva pe aici masini? astept numere de telefoane si indrumari...multumesc anticipat!:D
|
nimeni nimic? si cine pune de pe aici leduri? am nevoie sa-mi pun doua leduri la TID
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
targ de antichitati la gold plaza poate mai e cineva interesat
|
Quote:
|
salut!daca aveti careva astra f bertone va rog sa imi dati pm sau raspuns aici,,am niste intrebari.multam!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
folie carbon 3d gasesti la 600 de lei rola de 30x1,27m este pe V. Alecsandri MIXAD, incearca acolo daca te coafeaza |
Baieti , nu stiti cine are la dezmembrat un bmw e36 coupe , m-ar interesa o capota.
|
Quote:
|
Quote:
|
Stie cineva unde se reconditioneaza faruri in baia mare ?
|
salut
am vazut ca fac si la starwash iar eu mi-am facut la cineva pe cehov. bafta |
Mersi . O sa incerc si acolo :D
|
cine pune leduri sau schimba becuri in bord?
|
vrei polish la faruri sau reconditionat si interior ? si oglinzi si tot ?
|
Doar oglinda din far . Ii umpic matuita
|
Care stie ceva loc de munca in bm ? posed permis cat B ,cunostinte in lb engleza,cunostinte operare pc ,etc
|
care se pricepe bine la calc? am instalat windows 7 si nu imi mai merge sunetul,placa de sunet e instalata bine driveri sunt buni.
|
Sterge driveru si dai sa-si faca update de pe net
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu e locul potrivit dar am nevoie de "like-ul" vostru. Eram contra strangerilor like-urilor pentru tot felu de prostii, dar de data asta e pe bune. Particip la un concurs la Gold Plaza, iar castigatorul primeste bani... As vrea de la voi un simplu like aici: https://www.facebook.com/photo.php?fb...e=1&permPage=1
daca nu merge, intrati pe gold plaza si cautati poza cu mine (ninaci norbert). Daca doriti, puteti da si share, v-as fi recunoscator. Pentru a fi luat in considerare (like-ul), trebuie sa dati click pe poza si apoi pe like. Va multumesc |
Quote:
PS. am nevoie urgent de 0.50 ml de vopsea Albastru. unde as puta gasi nuanta cum mi masina.... am nevoie urgent (sa-mi vopsesc bara fata ) |
0.5 l eventual, 500 ml. Nu 0.5 ml, cu 0.5 ml nu stiu daca poti vopsii o moneda de 50 de bani.
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut oameni buni ,daca aveti cunostinte sa ma ajutati cum verific seria de sasiu si motor la un bmw e46 ,precizez ca am parte de o teapa vara asta cu un bmw asemanator pe irlanda ,pe baza seriilor de sasiu.
WBABN12040JV824 sasiu 24349712 motor |
O SA INCERC, LETADY SI ACOLO SUS LA TARG :) MS FRUMOS.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
care monteaza? sau cine cunoaste pe cineva la montarea unor ceasuri boost?
|
pe ce masina, ce motor?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |
- Copyright 2026 4Tuning