Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

teen.ager 17-08-12 12:21

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 5141163)
In cazul asta il poti da in judecata,ai martor cu tine in masina ai toate sansele sa castigi. Iti zic 100% sigur ca nu are voie mai mult de 30 de minute,si nu vorbesc din auzite...:)

Stiu ca nu au voie, da sunt multi din ei care fac chestia asta.

Brabus 17-08-12 14:04

pai ieri a dat sotia examenul (si l-a luat :D).
a "plimbat-o exact 52 min" ca am fost acolo :D
asta e , important e rezultatul.
:D:D:D

teen.ager 17-08-12 22:16

Pe un amic de-a meu a vrut sa-l cada acu' vreo doua saptamani acelasi domn Lazar. Amicu asta era ultimul pe lista lui si pe penultimii 3 sau 4 ii cazuse. Si face catre el: "Se pare ca terminam lista tot cu un RESPINS!"
Amicu: "Poi stati ca eu conduc."
Lazar: "Da, si o sa te cad."
Amicu: "Eu nu cred."
Lazar: "Ai sa vezi."
Amicu: "Pariu?!" :lol:

L-a plimbat 35 de minute, l-a pus de doua ori sa intre pe interzis (prima la dreapta, era interzis, el a intrat pe a doua la dreapta unde putea intra "Am spus PRIMA la dreapta."/"Da, dar era interzis." - de doua ori l-a pus pe interzis.) si inca o treaba, cum mergi de la Hotel Mara spre McDonald's l-a pus sa faca stanga pe langa librarie, singurul mod in care poti intra e sa faci sensul. (l-a intrebat ca dece s-a intors in sens "Domnule politist, linia era dubla continua si singura modalitate de a intra e sa fac sensu"). ma rog, dupa 35 de minute l-a admis.

ballack 19-08-12 22:10

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 5141114)
Asta e vrajeala cu 50 de minute,mai mult de 30 de minute nu au voie sa te examineze!
Nu zic ca minti tu,dar cine ti-a zis vorbeste in plus:-)

tatal meu e instructor si pe una din elevele lui a plimbat-o peste o ora. eu vorbesc direct de la sursa :)

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 5141163)
In cazul asta il poti da in judecata,ai martor cu tine in masina ai toate sansele sa castigi. Iti zic 100% sigur ca nu are voie mai mult de 30 de minute,si nu vorbesc din auzite...:)

mai traiesc sa o vd si pe asta si pot muri fericit. si app, unde scrie ca nu are voie sa te plimbe mai mult de 30 min????

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 5141875)
Pe un amic de-a meu a vrut sa-l cada acu' vreo doua saptamani acelasi domn Lazar. Amicu asta era ultimul pe lista lui si pe penultimii 3 sau 4 ii cazuse. Si face catre el: "Se pare ca terminam lista tot cu un RESPINS!"
Amicu: "Poi stati ca eu conduc."
Lazar: "Da, si o sa te cad."
Amicu: "Eu nu cred."
Lazar: "Ai sa vezi."
Amicu: "Pariu?!" :lol:

L-a plimbat 35 de minute, l-a pus de doua ori sa intre pe interzis (prima la dreapta, era interzis, el a intrat pe a doua la dreapta unde putea intra "Am spus PRIMA la dreapta."/"Da, dar era interzis." - de doua ori l-a pus pe interzis.) si inca o treaba, cum mergi de la Hotel Mara spre McDonald's l-a pus sa faca stanga pe langa librarie, singurul mod in care poti intra e sa faci sensul. (l-a intrebat ca dece s-a intors in sens "Domnule politist, linia era dubla continua si singura modalitate de a intra e sa fac sensu"). ma rog, dupa 35 de minute l-a admis.

da-i amicului tau o bere din partea mea pt tupeu :lol::lol:

bujuKYL 04-09-12 13:26

Un tinichigiu auto? si infoliaza cineva pe aici masini? astept numere de telefoane si indrumari...multumesc anticipat!:D

bujuKYL 06-09-12 17:34

nimeni nimic? si cine pune de pe aici leduri? am nevoie sa-mi pun doua leduri la TID

Dany.bilan628 06-09-12 22:34

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5162448)
Un tinichigiu auto? si infoliaza cineva pe aici masini? astept numere de telefoane si indrumari...multumesc anticipat!:D

ce anume vrei sa infoliezi?

bujuKYL 07-09-12 08:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dany.bilan628 (Post 5165503)
ce anume vrei sa infoliezi?

consola complecta pana la frana de mana:D

trx23 07-09-12 16:36

targ de antichitati la gold plaza poate mai e cineva interesat

Dany.bilan628 07-09-12 17:38

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5165788)
consola complecta pana la frana de mana:D

vin duminica in targ sa vand o masina.adu niste autocolant si fa rost de un generator de curent sau un garaj racordat la energia electrica si iti fac consola dupa-masa

mishuBMW 07-09-12 20:23

salut!daca aveti careva astra f bertone va rog sa imi dati pm sau raspuns aici,,am niste intrebari.multam!

bujuKYL 07-09-12 21:24

Quote:

Originally Posted by mishuBMW (Post 5166647)
salut!daca aveti careva astra f bertone va rog sa imi dati pm sau raspuns aici,,am niste intrebari.multam!

esti interesat sa-ti cumperi un model?:D

bujuKYL 07-09-12 21:25

Quote:

Originally Posted by Dany.bilan628 (Post 5166481)
vin duminica in targ sa vand o masina.adu niste autocolant si fa rost de un generator de curent sau un garaj racordat la energia electrica si iti fac consola dupa-masa

din pacate nu am de unde sa fac rost...si ce imi trebuie mie trebuie sa fac comanda pe internet:oops: cand le am te contactez si ori vin la tine sa mi le faci ori vedem noi cum facem:rolleyes2

Dany.bilan628 07-09-12 21:40

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5166724)
din pacate nu am de unde sa fac rost...si ce imi trebuie mie trebuie sa fac comanda pe internet:oops: cand le am te contactez si ori vin la tine sa mi le faci ori vedem noi cum facem:rolleyes2

depinde ce folie vrei. eu am timp doar in weekend de treburi din astea.
folie carbon 3d gasesti la 600 de lei rola de 30x1,27m

este pe V. Alecsandri MIXAD, incearca acolo daca te coafeaza

kill^^ 09-09-12 23:12

Baieti , nu stiti cine are la dezmembrat un bmw e36 coupe , m-ar interesa o capota.

bujuKYL 10-09-12 09:21

Quote:

Originally Posted by kill^^ (Post 5168287)
Baieti , nu stiti cine are la dezmembrat un bmw e36 coupe , m-ar interesa o capota.

intra la sectiunea bazar acolo parca am vazut doi baieti care se ocupa de asa ceva:D

mishuBMW 10-09-12 10:16

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5166721)
esti interesat sa-ti cumperi un model?:D

am deja unu,dar m-ar interesa daca se poate schimba prelata si unde,,sau daca pot pune panza in loc..

razvy_91 10-09-12 10:21

Stie cineva unde se reconditioneaza faruri in baia mare ?

Brabus 10-09-12 10:23

salut
am vazut ca fac si la starwash iar eu mi-am facut la cineva pe cehov.
bafta

razvy_91 10-09-12 13:32

Mersi . O sa incerc si acolo :D

bujuKYL 10-09-12 14:04

cine pune leduri sau schimba becuri in bord?

MITSU 10-09-12 17:56

vrei polish la faruri sau reconditionat si interior ? si oglinzi si tot ?

razvy_91 10-09-12 21:20

Doar oglinda din far . Ii umpic matuita

e36_boy 12-09-12 21:25

Care stie ceva loc de munca in bm ? posed permis cat B ,cunostinte in lb engleza,cunostinte operare pc ,etc

trx23 13-09-12 21:07

care se pricepe bine la calc? am instalat windows 7 si nu imi mai merge sunetul,placa de sunet e instalata bine driveri sunt buni.

razvy_91 14-09-12 08:26

Sterge driveru si dai sa-si faca update de pe net

trx23 14-09-12 11:13

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 5173250)
Sterge driveru si dai sa-si faca update de pe net

rezolvat,downladat driverul de pe site-ul celor de la msi(placa de baza) si a mers

bujuKYL 14-09-12 12:12

Quote:

Originally Posted by trx23 (Post 5173473)
rezolvat,downladat driverul de pe site-ul celor de la msi(placa de baza) si a mers

poate sa fie si windosul in unele cazuri am patit! conteaza ca ai rezolvat pana la urma;)

norbi_bidi 21-09-12 21:14

Nu e locul potrivit dar am nevoie de "like-ul" vostru. Eram contra strangerilor like-urilor pentru tot felu de prostii, dar de data asta e pe bune. Particip la un concurs la Gold Plaza, iar castigatorul primeste bani... As vrea de la voi un simplu like aici: https://www.facebook.com/photo.php?fb...e=1&permPage=1
daca nu merge, intrati pe gold plaza si cautati poza cu mine (ninaci norbert). Daca doriti, puteti da si share, v-as fi recunoscator. Pentru a fi luat in considerare (like-ul), trebuie sa dati click pe poza si apoi pe like. Va multumesc

cristi.mk4 22-09-12 23:44

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 5182638)
Nu e locul potrivit dar am nevoie de "like-ul" vostru. Eram contra strangerilor like-urilor pentru tot felu de prostii, dar de data asta e pe bune. Particip la un concurs la Gold Plaza, iar castigatorul primeste bani... As vrea de la voi un simplu like aici: https://www.facebook.com/photo.php?fb...e=1&permPage=1
daca nu merge, intrati pe gold plaza si cautati poza cu mine (ninaci norbert). Daca doriti, puteti da si share, v-as fi recunoscator. Pentru a fi luat in considerare (like-ul), trebuie sa dati click pe poza si apoi pe like. Va multumesc

sal, din pt mea ai mai strans ceva like-uri :)

PS. am nevoie urgent de 0.50 ml de vopsea Albastru. unde as puta gasi nuanta cum mi masina.... am nevoie urgent (sa-mi vopsesc bara fata )

teen.ager 23-09-12 13:37

0.5 l eventual, 500 ml. Nu 0.5 ml, cu 0.5 ml nu stiu daca poti vopsii o moneda de 50 de bani.

bujuKYL 24-09-12 07:08

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 5184255)
0.5 l eventual, 500 ml. Nu 0.5 ml, cu 0.5 ml nu stiu daca poti vopsii o moneda de 50 de bani.

are nevoie de indrumare! se lipseste si de critica ta!:rolleyes2...

bujuKYL 24-09-12 07:09

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 5183840)
sal, din pt mea ai mai strans ceva like-uri :)

PS. am nevoie urgent de 0.50 ml de vopsea Albastru. unde as puta gasi nuanta cum mi masina.... am nevoie urgent (sa-mi vopsesc bara fata )

incearca la letady! in caz ca nu ti-ai rezolvat inca problema:D

kalugaru 24-09-12 14:57

Salut oameni buni ,daca aveti cunostinte sa ma ajutati cum verific seria de sasiu si motor la un bmw e46 ,precizez ca am parte de o teapa vara asta cu un bmw asemanator pe irlanda ,pe baza seriilor de sasiu.

WBABN12040JV824 sasiu
24349712 motor

cristi.mk4 24-09-12 15:04

O SA INCERC, LETADY SI ACOLO SUS LA TARG :) MS FRUMOS.

teen.ager 24-09-12 15:44

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5185097)
are nevoie de indrumare! se lipseste si de critica ta!:rolleyes2...

Nu vad care critica. I-am explicat care ii diferenta dintre 0.5 ml si 0,5 l. Care ii problema, ca nu inteleg?

FkR 25-09-12 07:32

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 5185570)
Salut oameni buni ,daca aveti cunostinte sa ma ajutati cum verific seria de sasiu si motor la un bmw e46 ,precizez ca am parte de o teapa vara asta cu un bmw asemanator pe irlanda ,pe baza seriilor de sasiu.

WBABN12040JV824 sasiu
24349712 motor

Salut vezi ca seria de sasiu trebuie sa fie din 17 cifre si litere (la orice masina).Parerea mea e sa mergi la politie sa vezi sa le dai putina ocupatie si o sa-ti spuna ei intr-un tarziu cred:D.si cel putin la mine seria de motor ii batuta unde se prinde electromotorul dar nu ii sigur ca asa ii si la tine ca a meu ii e30.Iar seria de sasiu ii sub parbriz unde ii locasul de scurgere a apei de la capota.Sper sa te ajute cu ceva.

kalugaru 25-09-12 20:18

Quote:

Originally Posted by FkR (Post 5186342)
Salut vezi ca seria de sasiu trebuie sa fie din 17 cifre si litere (la orice masina).Parerea mea e sa mergi la politie sa vezi sa le dai putina ocupatie si o sa-ti spuna ei intr-un tarziu cred:D.si cel putin la mine seria de motor ii batuta unde se prinde electromotorul dar nu ii sigur ca asa ii si la tine ca a meu ii e30.Iar seria de sasiu ii sub parbriz unde ii locasul de scurgere a apei de la capota.Sper sa te ajute cu ceva.

Salut,eu stiu unde sunt seriile la e46,am vrut sa stiu daca masina e reala ,proprietarul mi-a dat seriile de sasiu si motor sa o verific ,e ok masina .Vreau sa o vad si live ,sa nu fie repansonate seriile .Am luat o masina in august tot un e46 ci pe irlanda care a avut seriile de sasiu sterse cu polizorul ,peste lipit colant cu alte serii.Mersi de ajutor.

bujuKYL 07-10-12 08:29

care monteaza? sau cine cunoaste pe cineva la montarea unor ceasuri boost?

moskynel 07-10-12 11:52

pe ce masina, ce motor?

All times are GMT +2. The time now is 11:48.

- Copyright 2026 4Tuning