![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
linistea asta ma scoate din minti:))=))
|
Pfuai ce scandal aici, pe cuvant:lol:
Niste baieti de nota 20, va multumesc frumos :D |
Cine,care,cum?Te refereai numai la Boasa?:shock:
|
|
Pe cine ai ochit?:shock:
|
Quote:
|
Hai sa-l lasam in pace.Nu vreau sa-l am pe constiinta.:lol:
|
Quote:
cine stie stie |
Chiar, unde-i Boasa? :lol:
|
Vegheaza tot timpul ce se intampla aici :)
|
:twisted:Ochii din umbra :twisted:
|
Quote:
|
Bati in retragere?O de dicatie pentru tine:lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=PE02BbqHJic |
Pe forumul 4Tuning au intervenit urmatoarele schimbari :
FAQ: Q:Cum aduc topicul meu in fata pe o sectiune comerciala? A:Poti sa promovezi topicul cu plata prin SMS sau din 3 in 3 zile sa intri pe topicul in cauza si sa dai UP din butonul de promovare Butonul din care dai UP sau Promovezi topicul arata asa : https://forum.4tuning.ro/amvc/externa...read_large.png sau asa https://forum.4tuning.ro/amvc/externa...read_small.png Daca dupa ce ai apasat butonul nu iti apar decat optiunile cu plata inseamna ca: 1. Nu au trecut 3 zile de la ultimul UP 2. Nu esti pe o sectiune comerciala |
Quote:
|
sau nu dar aici depinde din ce perspectiva vezi problema:)))
|
Exact...
Japca pe fata :!: |
Era japca daca nu aveai posibilitatea de up moca.
Acum toti putem sa dam up odata la 3 zile, gratis. Vrei mai des? Platesti, e simplu. Mie mi se pare ok, n-ai idee ce meclisti erau diversi samsari pe aici,... |
aici are dreptate(aleks) aia nu ne place aia nu aia nu.. apai cine sa ne mai multumeasca?:lol::lol:
|
Ideea e ca sistemul de publicitate pe forum era aproape imposibil de controlat, moderatorii faceau sute de interventii zilnice pe topicuri si tot nu era ok...
Scopul nu e sa se faca bani din asta, un procent infim din anunturi vor fi platite pentru sticky sau pentru up peste rānd, majoritatea vor da up-ul la 3 zile. Asta va permite userilor normali sa nu stea ca nebunii sa-si arunce pe prima pagina anuntul doar-doar or scapa de aia care le urca la japca cu tot felul de clone si raspunsuri inutile pe ale lor. Oricum, pentru topicurile multiple pe ţspe sectiuni se gaseste exact acum o rezolvare, imediat o sa apara vizibila :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Salut!
Nume:Vlad Porecla:Pasare:lol: Varsta:18 Ocupatie:Elev Permis:cat B din 07.10.11:twisted: Maine imi iau jucarie: Renault Clio Hatchback 2004 1.5 DCI Dotari:ABS, Airbag,Inchidere centralizata, Servodirectie,Geamuri electrice,Alarma,Oglinzi electrice,Radio/CD,jante aliaj vara+jante tabla iarna,folie luneta+ laterale Sper sa ne intelegm,maine adaug poze cu jucaria:lol: |
bine ai venit pasarica:X:)) planuri ceva sa scoti bestia ascunsa in torpedou la renault?;))
|
Bun Venit Pasare !! Sageata avem ce vana" cu tine :lol:
|
Quote:
Quote:
|
am citit pe un thread mai vechi aici la bacau ca se punea pe masa planul unui club care e numele clubului?:)) mai exista?:)) ma bate alex:)):lol::lol: bacauwood ceva?:))?
|
Bun venit Pasare, spor la modificari cu masina :)
Cat despre club, daca-mi explica si mie cineva rostul unuia.... ce sa faca el? ce sa aduca in plus? |
Intru si eu si zic fratie e bacau
Asta-i orasu cu multe piz** bune rau Ai multi cai putere? atunci aratane ce poti Locatia e centru alearga pe 4 roti E sufletul orasului putine fite de can can E capitala pi2delor de la volan |
eu glumeam am vazut ca toti dormiti si stati ascunsi si-l asteptati pe domnul sageata am zis sa mai fac o tema de scandal:)) tamtam... rostul...hhmmm...nope nici un gand bun daca ar exista un club:lol::lol:mai mult bataie de cap
|
Quote:
|
Eu am zis ca-i poezie de-a lu' Labis.:lol:.:lol:
|
:)) .
|
nu era de-a lu ile cara
|
Quote:
|
Jucaria a venit:lol: dar tot la fel a plecat:rolleyes2 trebuie sa ii schimb parbrizul,iar la portiera a fost lovita trebuie kituita+vopsita sapt viit e gata:twisted: Din pacate n-am apucat sa ii fac poze
|
Trebuie sa ii schimbi parbrizul ? :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
aici gasesti mai multe detalii despre cum ajungi la noi si date de contact ;) www.parbrizeonline.ro cine are chef poate intra pe pagina si sa dea un like (in dreapta) :oops: |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning