![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
uitati shi de la mine una....e numa brush..o incercare..:D
|
frost: nu e perfecta, dar e superba! Felicitari!
|
Quote:
|
pai ... umbra de sub masina e plata ... sub spoilerul fata ar fi trb sa o lungesti un pic ... scanuele noi puse peste cele vechi arata ciudat ... nu imi dau seama cum e asezat scaunu departat, de jumatate din oglinda nu se vede ... partea centrala dp capota mi se pare un pic stramba ... si cum se deschide capota ???
|
nu e chiar numai brush oricum...scaunele & jentile nu-s brush..sau daca sunt esti taaaree frateee :lol:
|
Quote:
nytrous-dak tu reusesti sa faci jantele brush sau scaunele te declar cel mai bun de pe forum...sau cel putin aratami pe cineva care stie sa faca asa ceva;) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Primele mele masini sunt acestea
|
2 Attachment(s)
Polo paris dakar versiunea low o so pun maine ca am uitat inca am o problema cu barile dar arata bine si asa cu plasa asa ca acum comentati.
|
frost ... vezi ca umbra de la oglinda ar trebui sa nu fie dreapta ... pt ca asta ar insemna ca ventu lateral e defapt plat
tot geamul din fata mai trebe 'aprins' si eventual sa faci nj reflexii minore pe el iar la umbra mai ai putin de lucrat in rest e super;) |
*Cristofor - infiniti ... spoilere puse stramb ... prag taiat aiurea si pus stramb ... eleronu e ridicat in departare si lasat in apropiere ... logan ... fata de bmw nu are acceasi culoare cu masina ... nici spoilerul spate ... selectii strambe ... dak vad bine pe usa din fata sunt cateva zgarieturi ...
*razvanbh - carbonu fata reflexii ... plasa fara umbre ... janta spate plata ... janta fata pusa total aiurea ... ai vopsit si suportul oglinzii si semnalizatorul dp ea ... |
am ceva cu jentile
daca cineva imi da un tutorial de genti poate ca voi reusi Iar cu plasa cum sa pun umbre, iar la capota nu stiu ce zici de reflecsii. |
2 Attachment(s)
Fiat Grande Punto...:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning