Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Paul 08-08-06 16:04

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by razvan_m2
am tot cautat ceva prag sau un bumper da nam gasit nik ce sa se potriveasca........oricum mersi mai caut

Baga mare ca esti la o varsta la care poti invata de la cei mai mari...;)

AdY9005 08-08-06 16:14

Quote:

Originally Posted by razvan_m2
deci ..................comentati

jantele is plate si ce mai putin tuning , mai ai de invat bafta ;)

frost_dani 08-08-06 21:29

2 Attachment(s)
uitati shi de la mine una....e numa brush..o incercare..:D

Gabi 08-08-06 21:39

frost: nu e perfecta, dar e superba! Felicitari!

frost_dani 08-08-06 21:45

Quote:

Originally Posted by Gabi
frost: nu e perfecta, dar e superba! Felicitari!

ms mult:oops:...:D

patriotu90 08-08-06 21:52

pai ... umbra de sub masina e plata ... sub spoilerul fata ar fi trb sa o lungesti un pic ... scanuele noi puse peste cele vechi arata ciudat ... nu imi dau seama cum e asezat scaunu departat, de jumatate din oglinda nu se vede ... partea centrala dp capota mi se pare un pic stramba ... si cum se deschide capota ???

nytrous_oxide05 08-08-06 22:23

nu e chiar numai brush oricum...scaunele & jentile nu-s brush..sau daca sunt esti taaaree frateee :lol:

frost_dani 08-08-06 22:37

Quote:

Originally Posted by nytrous_oxide05
nu e chiar numai brush oricum...scaunele & jentile nu-s brush..sau daca sunt esti taaaree frateee :lol:

patriotu -ms de comentarii data viitoare am sa incerc sa nu mai fac aceleashi greseli....;)capota sa deschide cu telecomanda:lol:
nytrous-dak tu reusesti sa faci jantele brush sau scaunele te declar cel mai bun de pe forum...sau cel putin aratami pe cineva care stie sa faca asa ceva;)

Gabi 08-08-06 22:45

Quote:

Originally Posted by nytrous_oxide05

Sunt foarte putini oameni care pot face jante si detalii de genu' asta brushuite. In 99,9 % din cazuri, exprimarea "numai brush", "total brush" inseamna tot ce s-a modificat la caroserie.

Cristofor 08-08-06 23:24

4 Attachment(s)
Primele mele masini sunt acestea

razvanbh 08-08-06 23:26

2 Attachment(s)
Polo paris dakar versiunea low o so pun maine ca am uitat inca am o problema cu barile dar arata bine si asa cu plasa asa ca acum comentati.

L33L00 09-08-06 07:11

frost ... vezi ca umbra de la oglinda ar trebui sa nu fie dreapta ... pt ca asta ar insemna ca ventu lateral e defapt plat

tot geamul din fata mai trebe 'aprins' si eventual sa faci nj reflexii minore pe el

iar la umbra mai ai putin de lucrat

in rest e super;)

patriotu90 09-08-06 08:16

*Cristofor - infiniti ... spoilere puse stramb ... prag taiat aiurea si pus stramb ... eleronu e ridicat in departare si lasat in apropiere ... logan ... fata de bmw nu are acceasi culoare cu masina ... nici spoilerul spate ... selectii strambe ... dak vad bine pe usa din fata sunt cateva zgarieturi ...
*razvanbh - carbonu fata reflexii ... plasa fara umbre ... janta spate plata ... janta fata pusa total aiurea ... ai vopsit si suportul oglinzii si semnalizatorul dp ea ...

razvanbh 09-08-06 11:36

am ceva cu jentile
daca cineva imi da un tutorial de genti poate ca voi reusi
Iar cu plasa cum sa pun umbre, iar la capota nu stiu ce zici de reflecsii.

t1grul 09-08-06 14:39

2 Attachment(s)
Fiat Grande Punto...:arrow:

All times are GMT +2. The time now is 21:02.

- Copyright 2026 4Tuning