![]() |
|
Re: Diverse discutii
am inceput s-o calc dar schimb ultra-pensionareste. oricum, daca nu ne dam pan atunci, la bz la libere tot ne dam.
|
Quote:
|
Quote:
REVVVAAAANNNSSSHHHHAAA!!!! |
o da....asteptam...tre` sa inteleg ...k vi si u la Buzau??...pana atunci ...o sa shtii sa schimbi vitezele k`n Fast&Furious!!:)
|
da ma taz, is rusinea comunitatii ce sa fac... apropo, azi a inceput din nou sa scartaie cand apas pedala. intreaba si tu pe cineva de la ce poate sa fie si daca e grav te rog mult! oricum ma duc la ei maine da poate stii tu vreunu care e mai experimentat.
|
Don..m-ai injurat..ca acum sunt eu stomacul la pamant. nu pot sa ma ridic de pe WC. 'ratiaidraculuicumancareavoastradelafastfooduri. :D
tre..vecine ( nu stiai, nu?..welcome to the Hood :D ) cum mah sa te bata o dacie? ps: uita-te dupa o masina cu PH 14 RTI prin parcare. cat de bine arata. |
Quote:
|
nu te grabeste nimeni!!ai tot timpu` din lume:))
|
Il asteapta strada!!8) 8)
|
Quote:
zi-mi pe pm sau pe iahuu unde stai. |
lool..nu aia e a mea... mi-as dori eu. dar ti-am zis ca aia arata bine.
a mea e Mk IV. TDI. mai e un GTI Mk IV prin zona noastra. argintiu. cu 4 usi. |
Ia uite... vorbesc vecinii la usha blocului. Inchidetzi bre usha la scara ca se face curent si intra si tzantzarii :lol:
|
ce te bagi tu ma, ne-a dat administratora voie!
vecine, da si mie o cheie de 16 sh-un patent ca vreau sa umblu la culbutori maine! |
Lasa ca va reclam eu la Presedintele Asociatziei de Locatari ca mancatzi semintze pe scara... :lol:
|
vecine..nu mai am..ca le-am aruncat la mosii de la 3 cu ele in cap cand tipau ca de ce geme fata asa tare... ce retarzi!! sa nu poa' omu' s afac sex la 3 am cu gemete si fericiri... 'tu-i in gura de boshorogi.
don..ia te rog lasa THE HOOD in pace... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning