![]() |
|
Re: Live for Speed
Nu e vorba ca nu am citi,atata timp cat nu incerci...sti cum e,paca mai demult am vb cu cineva care a cumparat impreuna cu alta persoana licenta si o foloseau amandoi,de aia am intrebat daca se poate,cu alte cuvine nu,atunci o sa o cumpar aia de pe computergames.ro daca e S2 ca ies mai ieftin ca direct de pe lfs.net.
|
Salut!Spuneti-mi si mie cum reusiti sau reusesc unii sa scoata 1:12 si ceva pe circuitul BlackWood cu formula(FBM) cand recordul meu este de 1:15 si ceva.Am ceva timp de cand joc LFS am incercat zeci de setup-uri,am incercat si cu volan dar degeaba...ori nu pot eu mai mult ori nu am setup-ul masinii bun:sad:Ajutati-ma si pe mine cu un setup bun(dovedit)adica cu care ati reusit timp mai bun decat al meu.Multumesc si astept setup-urile voastre!:D
|
poti sa ai setup mai bun decat BawBag, n-ai cum sa scoti timpi mult mai buni numai din setup. Astia care scot 1:12, au volane performante, probabil se antreneaza si in viata reala iar sigur au ani de antrenament. Mai exerseaza, incearca sa franezi optim, sa tai curbele si sa accelerezi mai devreme, dar fara sa iesi in deviezi de la traseu.
Daca nu uit diseara, facem o cursa :). Succes ! |
adevarul e ca este destul de greu. acum mult timp scoteam si eu cam 1:13.xx dar e f greu... daca te antrenezi mult si ai volan eventual te mai uiti la replay-ul cu WR poti scoate :-P
|
Quote:
|
bineinteles, setupul conteaza f mult.
pentru setup-uri bune incearca si tu site-urile http://setupfield.teaminferno.hu/ si http://setupgrid.net/ eu de pe aici folosesc si sunt multumit, eventual poti lua un setup si sa il ajustezi in functie de cum iti vine tie mai bine :-P |
Quote:
|
Eu folosesc setup-ul lui bawbag, care a facut 1:12 si ceva si sincer nu umblu nici cat de putin la ea, fiindca am observat ca orice schimbare, schimba mult comportamentul masinii.
Id-ul meu este awp_mech3ru , bagati in lista, poate jucam in seara asta :) |
Quote:
|
Uite setup. http://www.setupgrid.net/1/setup/hotlap/get/FBM@BL1 (sper sa nu se considere reclama)
Vezi ca e putin alunecoasa cand e rece, dar ai grija, poti scoate timpi buni. Eu scos doar 1:14 si ceva... :oops:, insa joc din mouse si na!, la 13 ani ce sa.... |
Quote:
|
Orice setup,etc e alunecos cand e rece.
Albastru - Rece - Nu ai aderenta Verde - Potrivit - Aderenta maxima Rosu - Incins - Nu ai aderenta Negru - PRAF :P - Nu mai ai roti :)) ------------------------------------ Nu conteaza neaparat ce volan ai, nici setupul. Fireste ca daca ai un setup bun te ajuta cu 1-2-3 secunde DAR daca stii sa il folosesti. Voi nu stiti cum conduce bawbawg sau altii :P . Poate dam niste ture pe s2. |
fain jocul.....:D eee....cred ca si eu am sa mi-l descarc acuma..:D
|
Ultima varianta de LFS merge jucata in retea?Daca da cum?Eu nu reusesc..celelalte variante de lfs mi-au mers in retea asta nu....!Spuneti-mi si mie pasii va rog frumos!Pe servere imi merge dar in retea nu....Vreau neaparat sa joc in retea pentru ca din cate stiu eu te poti juca cu toate masinile pe toate circuitele!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning