![]() |
|
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
|
multa multa bafta! poate de data asta merge...macar la tine...
|
29 Attachment(s)
Quote:
mai vreau si eu s-o conduc.. daca ar fi dupa tine daca as scoate-o prin 2010 ar fi perfect.. niste poze dramatice.. in plina operatie.. cei slabi de inima sa nu se uite :) kidding, inimioara lui :D si nu numai multele chiulase si tot asa.. |
i-ai facut operatie:)) Bafta sa iasa ce iti doresti!
|
Quote:
|
Quote:
tu esti mai rabdaros ..radiatoru de 2.5 tds pisica , se pupa pe urs ? |
Quote:
|
pune de 2,4 d sau de tropice....nou e cam 100 euro...dar face toti banii.....
|
4 Attachment(s)
am mai luat cate ceva pentru masinutza
- am reparat statia - am dus subwooferu - oglinzi - plasticele alea de la boxele din fatza - volanu - torpedou - bandoul lipsa dreapta spate - ceasurilii abia luate de la buzau - stema pt capota :) la pitesti nu mergem .. mergem la tulcea.. sper sa apuc sa iau si radiatoru pana atunci |
masina se vinde cu 2500 de euro daca nu ajunge la tulcea la curse...
detalii nu dau ca intamplator aveti 182 de pagini cu cele mai mici detalii de cand o am, ori e ghinionu de partea mea ori nu stiu ce sa mai cred.. da prea a stat prin serviceuri si mi s-a luat .. daca nici la cursa asta n-ajungem.. eu unu clachez si ma pish pe ea de masina .. |
Frate nu vorbii asa urat despre urs...ursu cere respect si daca nu e respectat uite ca nu se vrea la curse!!! Sperantza moare ultima...asta e viata bagi bani dar si satisfactie iti da.
Bafta cu masina si nu face prostia sa o vinzi pe pretul ala de nimic, nu se merita deloc tinand cont ca este un URS si din cate am citit eu pe toate paginile astea ale tale la inceput erai foarte foarte incantat si masina nu era decat caroseria atat....Toutusi eu nu unu as vinde asa ceva de as tine-o si fara motor....!!! Bafta cu ea si Doamne ajuta poate ajungi si la tulcea;)! E timp, mai sunt cateva zile bune si chiar daca nu ajungi acolo nu e capat de tzara zic eu, curse s-au anuntzat foarte multe si se anuntza din ce in ce mai multe!!! Hai bafta si ai grija de ea cum si ea a avut si are de tine;)!!! |
man...nu trebuie sa vorbesti asa...gandestete si la vremurile frumoase petrecute in aceasta masina;)
|
a mai avut el tentative sa o vanda....si s-a razgandit....
ce nu zice omul la nervi......:) bafta.......... |
Gāndeşte-te doar atāt ,cāţi au urs cu 182 de pagini?
Doar atāt am de zis,baftă şi nu renunţa la ursache,numai tu şti cāte ai păţit cu el,necazuri,etc, şi nu merită să īl dai pe nimic !;) |
orice obstacol te intarata,trebuie sa mergi inainte indiferent de necazurile care dai,chiar daca nu te cunosc eu zic sa lasi ideeile astea cu vandutul,nu cred ca nu o sa rez tu si problemele care te supara,multa bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning