Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B 65 LAF (rosu) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/44326-e30-65-laf-rosu.html)

LAFv8 31-10-09 20:14

Quote:

Originally Posted by costinel_ses (Post 2766985)
pentru laf? :))

daniel2005_ro;)fortzaaaa

:lol:
Quote:

Originally Posted by gigcutzu (Post 2767533)
Sau ar mai fi o idee sa cauti un V8 de altceva care are bloc de fonta...sa faci treaba cu V8....ca LAF pentru asta e cunoscut...drept ursul cu V8.....trebe sa gasesti tu un V8 de fonta....Chevrolete sau ceva.... ;)..

adv u mai incurajat la gandul pe care-l am in cap.fortzaaa v8.ca sa nu ne vindem;)merci mult.eu unu sincer recunosc ca sunt cam dus cu capu ma plictisesc foarte repede de un lucru:lol:dar gresesc ca nu duc un proiect pina la cap.deci trb continuat pina unde crapa si atunci pot sa zic ca gata.:lol:

noyz 31-10-09 20:18

Re: E30 - B 65 LAF (rosu)

5 Attachment(s)
bai dani ia zi v12 asta turbo incape pe ursuletz ?
nu prea ma pricep io la ursi da cica motorasu asta merge cu orice tip de combustibil si produce si energie electrica si energie termica.
nu lau pus baietzii pe dyno da cred k scoate ceva =))

LAFv8 31-10-09 20:19

Quote:

Originally Posted by Bogdan2fsc (Post 2766912)
un motor de nissan skyline rb26dett s-ar potrivi?

chinezule nu ma corupi:lol:)))))))))nu ma vand:twisted:

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 2767886)
Dany..daca nu pui tu V12 Biturbo :(...cine mai pune?? :(

lam cumparat dar nu ma atrage acest mot.cred ca nu deranjez pe nimeni pe aici cu tampeniile mele ,cal pun pala ca nul mai pun ca datim o parere,pana mea sunt mai dus putin cu capu.:lol:)))))

noyz 31-10-09 20:31

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 2768273)
lam cumparat dar nu ma atrage acest mot.cred ca nu deranjez pe nimeni pe aici cu tampeniile mele ,cal pun pala ca nul mai pun ca datim o parere,pana mea sunt mai dus putin cu capu.:lol:)))))

io as opta pentru v12 ala mai ales dk ai si twin turbo pe el. gandeste-te ce cuplu are v8 si ce cuplu are v12 stock.
un mare om zicea : cuplu castiga cursele si caii putere vand masinile ;)

LAFv8 31-10-09 21:41

Quote:

Originally Posted by syl_325 (Post 2766740)
danny multa bafta cu laf-ul,idiferent ce motor o sa ai,sigur o sa fie FOTTZZAA.asa a fost mereu,si de cate ori vin la u la garaj si vad ce faci,sau ce ai de gand sa faci,plec acasa cu gandul ca"gata frate,tre sa fac si eu ceva forzza ca nu se mai poate''.sper sa ma ajutati sa imi termin si eu micul meu proiect,care dureaza de mai bn de jumate de an,dar care pt mn,inseamna destul de mult.bafta inca o data.

salut silu-le.promit ca dupe ce ii termin masinna lui santos rog baietii sa se apuce serios de ursul tau.promit.te-am vazut ca si la tine pasiunea asta este blana si ptr u;)fortzaaa;)

FLO_GSU 31-10-09 22:34

V12 turbo nu cred ca poate sta pe drum drept...de plecare nu mai vorbim ca nu cred ca e in stare sa plece....iar de costuri ce mai poti zice...sunt 12 pistoane, un motor imens, foarte greu, iar ca sa ajungi la nivelul sa schimbi 12 pistoane sa pui forjate....sa ne ierte Dumnezeu:shock::shock::shock:........$$$$$$$$$
uite un film...https://www.youtube.com/watch?v=J_6OedKNUX8
Bafta cu ea si orice motor te hotarasi sa pui va fii FORTZA sunt convins;)!!! Eu as merge pe 2500 24v cu toate internele schimbate....si o foarte buna transmisie...e un motor usor din care poti scoate multe, usor si la bani....!!!
MULTA BAFTA DANY!!!

TZOP 01-11-09 00:26

pune frate ce te lasa inima...adica V12 :))...n-are nimik daca e urat ca motor cum zici tu ,cand o sa-l vezi cum rupe cauciucuri o sa-ti treaca ;)

jakal 01-11-09 15:10

acum 2 zile eu am dus noul LAF la garaj care va iesi pe strazi....am vb cu dany la o cafea,mi-a aratat ce si-a comandat si cam ce motor ar vrea sa isi puna pe masina....
eu zic sa il lasam pe el sa ne spuna ce decizii ia pt ca e inca indecis asupra motorului...

V12 mi-a propus mie sa il pun pe masina dar inca nu am bani sa fac un contract cu petromul....:))

bafta........

gigcutzu 01-11-09 17:04

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 2768244)
:lol:

adv u mai incurajat la gandul pe care-l am in cap.fortzaaa v8.ca sa nu ne vindem;)merci mult.eu unu sincer recunosc ca sunt cam dus cu capu ma plictisesc foarte repede de un lucru:lol:dar gresesc ca nu duc un proiect pina la cap.deci trb continuat pina unde crapa si atunci pot sa zic ca gata.:lol:

mai omule da chiar nu se gaseste un V8 cu bloc de fonta??
Un V8 twin-turbo cred ca ar fi ceva destul de nou....

LAFv8 01-11-09 22:23

Quote:

Originally Posted by gigcutzu (Post 2770264)
mai omule da chiar nu se gaseste un V8 cu bloc de fonta??
Un V8 twin-turbo cred ca ar fi ceva destul de nou....

v8 twin turbo va iesi cred ca in citeva zile pe strazii:lol:pe masina lui HUT care a muncit si a studiat destul ptr acest proiect .tot respectul astept sa vad ce-a iesit:twisted:

LAFv8 01-11-09 22:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2769911)
acum 2 zile eu am dus noul LAF la garaj care va iesi pe strazi....am vb cu dany la o cafea,mi-a aratat ce si-a comandat si cam ce motor ar vrea sa isi puna pe masina....
eu zic sa il lasam pe el sa ne spuna ce decizii ia pt ca e inca indecis asupra motorului...

V12 mi-a propus mie sa il pun pe masina dar inca nu am bani sa fac un contract cu petromul....:))

bafta........

merci mult ptr transport jaklule;)(nam sa te uit cu ce mai rugat,toba remus)jaklule v12 fac pariu ca nu consuma mai mult ca un 24v pe urs,are cuplu care cred ca nu il simte pe urs ca sa se chinuie;)sincer trb sa ma hotaresc zilele astea intre 2 tipuri de mot.1 este 4.4 v8 2 ///M3 s54.depinde la care o sami iasa socoteala mai bine la m3 ca la v8 stiu in totalitate ce trb si cit ma duce un nou proiect mai inbunatatit;)deci astea 2 tipuri au ramas,deci mai mam .linistit.haiede ba jaklule sa-ti pun v12 cati pun in socoteala si 25 tau.este mai greu ca 25 cu circa 15kg in plus.ai perisu aproape nu te mai vaita:lol:))))))

LAFv8 01-11-09 22:43

1 Attachment(s)
sambata am gasit un nou raport neantalnit pana acum cel putin de mine.super bun ptr-un turbo.a m ai avut cineva raportul asta:lol:

kezz 01-11-09 23:02

stie singur ce are de facut..de ales are de unde,optiuni si putere de munca sau financiara exista..stati sa nu doarma bine o noapte si a 2 zi va spune singur raspunsul..NU`L STRESATI CA DEVINE IRASCIBIL!!::))) haha..

gigcutzu 01-11-09 23:09

fuck ce raport ciudat....si mie 3.25-ul meu mi se pare lung :)))))

TheNight 01-11-09 23:12

Quote:

Originally Posted by LAFv8 (Post 2771447)
sambata am gasit un nou raport neantalnit pana acum cel putin de mine.super bun ptr-un turbo.a m ai avut cineva raportul asta:lol:

Uite povestea unui E30 Twinturbo .... lucruri interesante ... https://www.youtube.com/watch?v=Y75Dj...eature=related
;)
Sau daca ai bani punel pe asta ... e v12 6000 cm twinturbo ..https://www.youtube.com/watch?v=gGUTnPG86Bg&feature=fvw

All times are GMT +2. The time now is 19:24.

- Copyright 2026 4Tuning