![]() |
|
Re: Club TICO
Eu am farurile ok, nu prea am de ce sa le schimb, insa as schimba stopurile care s-au crapat de la muzica, daca sunt varianta cu semnal alb, sa se asorteze cu masina :))
In orice caz, intai vreau sa vad un pret :P |
si pe mine ma intereseaza un pret :D
|
Le-am dat astora un mail:
"Sunteti amabili sa imi furnizati daca (mai) aveți modelul de far clar și stop clar pentru Daewoo Tico? (Precum īn attach) Īn cazul afirmativ, cum se procedează deoarece aș vrea să fac o comandă cu un număr mai mare, de faruri și sunt din București? Aștept un reply. Mulțumesc." Sa vedem... poate avem noroc. |
Ei le aduceau din China ,ca sa-i induplecam ar trebuii o comanda consistenta asa ca ma bag si eu la faruri !
|
Sa ne concetram putin pe evenimentul de azi :D
Intalnire tico-club VINERI 15.10.2010 ORA 20.00 la POLIVALENTA IN SPATE 1. SKR 2. Tank 3. Sebastyan2001 4. Fireburn_03 (Vlad) 5. B-99-SAA (Liviu) 6. luciang Asteptam si alti doritori... :rolleyes2 |
Mda.. si vad toate astea ca prostu vineri la ora 22:)) data viitoare ma bag si eu:D
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
2-3 poze de asta seara... din pacate toti au uitat camerele :D data viitoare se face ceva mai frumos :D PS: Loganu era invitat de onoare :lol: |
2 Attachment(s)
Din pacate, toate pozele vor arata la fel (de prost) :)))
|
5 Attachment(s)
parca astea se vad putin mai bine,... a fost frumos ...sper sa ne strangem mult mai multi de acum inainte
|
Aici "invitatul de onoare" sau baiatu' cu luminile :lol:. Mersi Liviu pentru invitatie m-am simtit cam mare printre ticozaurii voastri dar a fost ok in final.
|
Quote:
Cele mai bune pana acum :D Vlad a facut una misto, se vedeau doar numerele luminate :-) |
2 Attachment(s)
Quote:
SKR cred ca o sa ma alerge :???: ca nu i-am prins masina in poze :( scz |
Lasa ca ii vine si ei randul :D
Cea mai tare poza pana acum :lol: |
1 Attachment(s)
:arrow: de la baietii cu iluminatul :))
|
Multumim baietilor de la Electrica :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning